- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 65
Thread: Σεληνη - Η αδελφή ψυχή
-
22-11-2008, 10:14 PM #51
Re: Σεληνη - Η αδελφή ψυχή
Αν στην αρχική σελίδα βάλειs τα στοιχεία σου στον γεννέθλιο χάρτη θα διαβάσειs την ερμηνεία...
............Suffering is necessary until you realize it is unnecessary.........
-
07-12-2008, 05:48 PM #52
Συγχαρητήρια πολυ καλο αρθρο!! Με ενδιαφέρουν πολυ θεματα που σε βοηθουν να καταλαβεις καποια πραγματα παραπανω για τον συντροφο σου!!!
-
10-12-2008, 01:08 AM #53
πολυ καλο το αρθρο...!!!:bigsmile:
και αν η σεληνη που εχω στο Σκορπιο κανει συνοδο με τον βορειο δεσμο του αλλου τι σημαινει?? πιστευω να μην ειμαι εκτος θεματος:unsure:«Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του.»Ηράκλειτος
«Ο καθένας είναι ό,τι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.»Δάντης
http://www.oodegr.com/oode/anatolikes/astrolog2.htm
-
02-01-2009, 11:28 PM #54
Πολύ καλή η Σεληνιακή ανάλυση...και αρκετά κατατοπιστική...
-
04-01-2009, 06:31 PM #55
Πράγματι διαφωτιστικό το άρθρο σας, ευχαριστώ. Εκ πρώτης νομίζω πως καταλαβαίνω τώρα γιατί νιώθω αυτόν τον έντονο συναισθηματικό δεσμό με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει, αφού έχουμε κι οι δύο τη Σελήνη μας στον Καρκίνο. Ή μήπως το κατάλαβα λάθος;;;; Αν όμως δεν κατάλαβα λάθος, γιατί - που να πάρει!- δεν βρίσκουμε οι δυο μας την άκρη, αν είμαστε αδελφές ψυχές; Ίσως τελικά το να είναι εκείνος Δίδυμος με ωροσκόπο Ζυγό κι εγώ Ταύρος με ωροσκόπο Παρθένο, να είναι πιο ισχυρό από το ότι είμαστε αδελφές ψυχές!!!
Καλή χρονιά σε όλους.
-
04-01-2009, 07:57 PM #56
Καλησπέρα
Η θέση της δικής μας σελήνης δείχνει πως είναι το άλλο μισό της ψυχής μας;;
Υποθέτω μιλάς για την αδελφη ψυχη.
Έχω σελήνη στον Αιγόκερο και δεν ξέρω αν έπεσα στην πιο συγκινητική απ' όλες τις περιγραφές αλλά ήταν ωραία....λέω να τον ονειρευτώ απόψε, ειλικρινά!
Όμως εγώ ξέρω πως η σελήνη σ' ένα ωροσκόπιο είναι η δική μας ψυχή. Να είναι ταυτόγχρονα και η αδελφή ψυχή;; Why not??
-
05-09-2010, 11:20 PM #57
:embarrest Kάθε πρόταση μου προκαλούσε συγκίνηση........
Ολοκληρώνοντας το διαβασμα΄της Σελήνης στον Υδροχόο ήταν σαν στιγμιαία να καθρεφτίστηκα..μ'αυτή ..... και ήταν όμορφα....
Σε ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια!!!!!:bigsmile::bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
06-09-2010, 02:43 AM #58
βασικα δεν καταλαβα κατι!! :embarrest ποιοσ πρεπει να εχει την σεληνη για να νιωσει οτι ο αλλοσ ειναι η αδερφη ψυχη του; πρεπει και οι 2 να εχουν το ιδιο πχ;;;;;;;;;;;; δεν καταλαβα καλα μαλλον βοηθηστε με λιγο αν γινετε
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
06-09-2010, 03:03 AM #59
Βασικά το «αδελφή ψυχή» εδώ χρησιμοποιείται κατ' ευφημισμό! Το άρθρο θέλει να μας πει πώς θα πρέπει να είναι ο κατά Σελήνη ιδανικός μας σύντροφος. Τι αρετές και τί ποιότητες θα πρέπει να έχει, ώστε να ταιριάξει μαζί μας ψυχικά για να μην μας καταπιέσει. Φυσικά έχουμε και άλλες... ώρες στη ζωή μας πέρα από τις Σεληνιακές, οπότε αυτές οι περιγραφές δεν αποτελούν μονόδρομο ευαγγέλιο.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-09-2010, 03:34 AM #60
αν και οι 2 σεληνες ηταν σε ιδιο ζωδιο;;; ισχυει αυτο;;; πχ καιοι 2 στον λεοντα.
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.