- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 55
Thread: Ήλιος και σελήνη σε συναστρία
-
21-11-2008, 07:25 AM #11
Re: Ήλιος και σελήνη σε συναστρία
Κατα την γνωμη μου αυτο που φερνει κοντα εναν αντρα σε μια γυναικα ειναι η αφροδυτη ,αφου συμβολιζει την ερωμενη,και μετα η σεληνη που συμβολιζει την γυναικα-συζηγο.Οσο η σχεση βρησκετε σε αρχικο σταδιο η αφροδυτη και ο αρης ειναι αυτα που δειχνουν για αρχη το πως παει η σχεση.Οταν λοιπον αρχιζει η σχεση να εξελισετε τοτε κανουν την εμφανιση τους και τα υπολοιπα στοιχεια οπως ο ηλιος(αυτον που θεωρει η γυναικα συντροφο),ο ουρανος(ιδανικο που θα ηθελε),η σεληνη(συζηγος) ,ο ποσειδωνας(ως εξιδανικευμενη μορφη γυναικας)κ.τ.λ.
Το αν λοιπον αντεξει μια σχεση στον χρονο καθως και το υφος αυτης ειναι καθαρα θεμα συνολου των χαρτων και οχι μονο μιας οψης.Για πχ μια σεληνη στον 11 οικο στον καρκινο δεν εχει καμια σχεση με μια σεληνη στον 4 οικο παλι στον καρκινο!!!Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
21-11-2008, 09:51 AM #12
Πολύ ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις, που δείχνουν ότι τελικά δεν υπάρχουν τόσο απλοϊκοί κανόνες, όπως ιδανική η όψη σύνοδος ήλιου - σελήνης στη συναστρία. Υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι που πρέπει να εξετάζονται... Giannas, εύστοχο αυτό που λες ότι παίζει ρόλο και ο οίκος στον οποίο βρίσκεται η σελήνη του άντρα. Στο παράδειγμα που είχα στο μυαλό μου και μου δημιούργησε την απορία, η σελήνη και του άντρα και της γυναίκας είναι στον 9ο οίκο, αλλά ο ήλιος του άντρα είναι στον 4ο οίκο. Οπότε φαντάζομαι, ότι έχει και αρκετά στοιχεία καρκίνου (αντιστοίχως, ο ήλιος της κοπέλας είναι στον 11ο οίκο)
-
21-11-2008, 09:59 AM #13
Συμφωνώ. Το σεξ, ως έκφραση του βασικού ενστίκτου, είναι αυτό που παίζει το ρόλο καταλύτη στη γνωριμία.
Ανεξάρτητα από το τι λέμε δημοσίως, το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό και των γυναικών και των ανδρών όταν έρχονται σε επαφή με γνωριμία, συνειδητά ή ασυνείδητα, εκλεπτυσμένα ή όχι, είναι το αν θα μπορούσαμε να βρεθούμε ερωτικά μαζί του. Τα άλλα έπονται. ¶ρα πρώτα ¶ρης - Αφροδίτη και μετά η γαρνιτούρα.
Η πρώτη εντύπωση μετράει περισσότερο από ό,τι φανταζόμαστε ή θέλουμε να πιστεύουμε. Και η πρώτη εντύπωση δεν έχει να κάνει ούτε με το μυαλό του άλλου και τις γνώσεις του ούτε με το πόσο καλή καρδιά είναι :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-11-2008, 10:07 AM #14
Σίγουρα η ερωτική έλξη είναι που φέρνει κοντά 2 ανθρώπους σε πρώτη φάση. Το εάν θα υπάρχει ψυχική επαφή, όμως, είναι βασικό στοιχείο για να κρατήσει αυτή η σχέση και να μένουν ευχαριστημένα και τα 2 μέλη της με την πάροδο του χρόνου. Το ερώτημά μου δεν αφορούσε το αρχικό στάδιο, αλλά το πώς μπορούν να "δέσουν" 2 άτομα και να αντέξει μια σχέση, πέραν της ικανοποίησης των σεξουαλικών ενστίκτων.
-
21-11-2008, 10:12 AM #15
φυσικα παιζει μεγαλο ρολο σε ποιους οικους ειναι η συνοδος σε εμενα που ειναι στον 8ο οικο μου η σεληνη μου αγκαλια με τον ηλιο του συζυγου μου και να με τετραγωνιζει ουρανος του και πλουτωνας του ειναι φυσικο να θελει να με ''ελεγξει ''και να τιθασευσει την ανεξαρτητη φυση μου [τοξοτης] οπως και την σεληνη μου [διδυμους].
Εδω στο φορουμ εμαθα οτι πρεπει να κοιταμε ολο το ωροσκοπιο και και να μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα ...
[Υ.Γ. Για σενα Μητσακο ]
-
21-11-2008, 10:20 AM #16
-
21-11-2008, 10:30 AM #17
-
21-11-2008, 03:37 PM #18
όταν ο ήλιος του ενός πχ Α τετραγωνίζει την σελήνη του άλλου πχ Β ?
και η σελήνη παλι του Α τετραγωνίζει την σελήνη του Β
και έχουμε σύνοδο του ωροσκόπου Α με σελήνη του Β
ξέρω σε αστρολογικό φόρουμ είμαι αλλά με μαθηματικά μοιάζει με τόσα Α κ Β:embarrestLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
21-11-2008, 05:08 PM #19
To τετράγωνο Ήλιου - Σελήνης θεωρείται από τα πιο δύσκολα στοιχεία σε μια συναστρία, ειδικά ερωτική. Οι «τοίχοι» που θα πρέπει να υψώσετε για να αφήσετε χώρο ο ένας στον άλλον ώστε να αποφύγετε τριβές και ρήξεις είναι πεισσότεροι από τα σημεία που θα μπορέσει να υπάρξει επαφή. Ακόμα και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, ανατροφής παιδιών, και μοιράσματος κοινών ενδιαφερόντων, σηματοδοτούνται αντιθέσεις. Σε περίπτωση επιδίωξης κάποιου κοινού στόχου το πιθανότερο είναι να θέλετε μεν να φτάσετε στο ίδο σημειο αλλά από διαφορετική μεριά ο καθένας. Το άτομο του Ήλιου βρίσκει το Σεληνιακό πολύ ευαίσθητο και εξαρτημένο, και το Σεληνιακό βρίσκει τον Ήλιο πολύ ατομιστή, εγωπαθή, ορθολογικό. Το κακό είναι ότι κανείς από τους δύο δεν συνειδητοποιεί αυτή τη διαφορετικότητα για να την διορθώσει θεωρώντας τη συμπεριφορά του απόλυτα φυσιολογική, οπότε οι αποστάσεις μάλλον εντείνονται παρά αμβλύνονται.
Τα τετράγωνα της Σελήνης επίσης φέρνουν συναισθηματικές ασυνεννοησίες που εκφράζονται ανάλογα την ποιότητα των ζωδίων που βρίσκονται (παρορμητικά - σταθερά - μεταβλητά). Ο ένας δεν μπορεί να συντονιστεί με τα συναισθήματα του άλλου, άρα και να τον καταλάβει και να τον ακολουθήσει. ¶ρα αποτέλεσμα μέσα στη σχέση?....
H σύνοδος Σελήνης - Ωροσκόπου δηλώνει έλξη μεταξύ δύο ατόμων και ευκολία στην συναισθηματκή επικοινωνία και ανάσυρση του παρελθόντος ανάμεσά τους. Σε συνδυασμό με τα δύο παραπάνω όμως αυτό είναι καταστροφικό, γιατί ουσιαστικά είναι κάτι που ωθεί δύο αταίριαστους ανθρώπους να μένουν μαζί και να ταλαιπωρούνται. Δηλαδή «φεύγουν» και από τους δύο ένα σωρό συναισθήματα, όχι όμως εκείνης της ποιότητας που περιμένει να εισπράξει ο άλλος. Οπότε καλύτερα αυτη η σύνοδος να μην υπήρχε!
Η γνώμη μου είναι ότι στην αστρολογία οφείλουμε να επικεντρώνουμε και στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Γιατί τελικά η αποφυγή του κακού, του δυσάρεστου, του δύσκολου είναι αυτό που θα μας προφυλάξει φέρνοντας την ευτυχία.
Το πρόβλημα είναι ότι στην αστρολογία οι περισσότεροι καταφεύγουμε όταν βρεθούμε σε δυσκολίες και όταν στριμωχτούμε, αναζητωντας κάτι ευχάριστο να πάρουμε δύναμη και κουράγιο («φως στο τούνελ»!) Αυτή την προσέγγιση την κατανοώ ως αναγκαία, αλλά την θεωρώ ως λανθασμένη. Το να θέλουμε μονάχα να χαϊδεύονται τα αυτιά μας «πουλάει» αλλά δεν ωφελεί.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-11-2008, 05:28 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.