s
ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 69
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...

¶σχετο, τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στο σύνθετό σας την έχεις αναλύσει?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    ¶σχετο, τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στο σύνθετό σας την έχεις αναλύσει?
    Δείμωνα σε ποιόν μιλάς τώρα; Μπερδεύτηκα πάλι είναι και προχωρημένη η ώρα :toung:.
    Πάντως αν μιλάς σε 'μένα, οι όψεις που ανέφερα αφορούν σε χάρτη συναστρίας και όχι σε σύνθετο.Όσον αφορά στο σύνθετο, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει σύνοδο με το Δία, τον Ουρανό και το Νότιο Δεσμό και τετράγωνο με Σελήνη και Βέρτεξ(στην Παρθένο).
    Αλλά όπως και να 'χει σε ένα σύνθετο νόμιζα ότι αναλύαμε τις όψεις που κάνουν οι οίκοι με τους πλανήτες και όχι οι πλανήτες μεταξύ τους.
    Τώρα πάλι αν βιάστηκα να μιλήσω και όντως δεν απευθύνεσαι σε 'μένα θα φταίει το έντονα παρορμητικό πνεύμα μου που προκύπτει από το ταυ τετράγωνο Ήλιου(Ζυγός)-Ωροσκόπου(Κριός)-Σελήνης(Αιγόκερως)...χαχαχα αχα

Φιλικά,
    libraD :toung:
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ναι η άτιμη η ώρα, είδες. Σκεφτόμουν να μη γράψω σύνθετο και τελικά αυτό έβαλα :toung: στη συναστρία εννοούσα.

Η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου ωθεί το άτομο της Αφροδίτης να προσφέρει τρυφερότητα στον Κρόνο όμως εμποδίζει το άτομο του Κρόνου να επιστρέψει τα ίδια συναισθήματα στο άτομο της Αφροδίτης. Δηλαδή μιλάμε για μια μονόδρομη ροή τρυφερότητας. Γενικά, όπως και το αντίστοιχο εξάγωνο, σηματοδοτεί δέσιμο αλλά όχι τόσο συναισθηματικό όσο επαγγελματο-οικονομικό.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Ναι η άτιμη η ώρα, είδες. Σκεφτόμουν να μη γράψω σύνθετο και τελικά αυτό έβαλα :toung: στη συναστρία εννοούσα.

Η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου ωθεί το άτομο της Αφροδίτης να προσφέρει τρυφερότητα στον Κρόνο όμως εμποδίζει το άτομο του Κρόνου να επιστρέψει τα ίδια συναισθήματα στο άτομο της Αφροδίτης. Δηλαδή μιλάμε για μια μονόδρομη ροή τρυφερότητας. Γενικά, όπως και το αντίστοιχο εξάγωνο, σηματοδοτεί δέσιμο αλλά όχι τόσο συναισθηματικό όσο επαγγελματο-οικονομικό.
    Οκ συγχωρεμένος χαχαχαχαχα :toung:
    Αλλά όπως και να έχει η απορία μου αφορούσε στις διελεύσεις σε σχέση με τις όψεις μιας συναστρίας και συγκεκριμένα με αυτές που έχει προαναφέρει.
    Πάντως ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία των όψεων αυτών καθεαυτών, έπεσες ακριβώς "μέσα". Πιο ακριβής δε θα μπορούσες να ήσουν!!!!:toung: merci!!!

Φιλικά,
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Πιο ακριβής δε θα μπορούσες να ήσουν!!!
    Όχι εγώ, η αστρολογία! (Στο είπα οτι ήτανε ολίγον άσχετον )

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Και η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου σε συναστρία, τι μπορεί να δείχνει?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Καλησπέρα,

Και ποια διέλευση θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια τέτοια όψη σε μια συναστρία;;; Έχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί μέχρι τώρα ερμήνευα τις διελεύσεις βάσει γενέθλιων ωροσκοπίων.Θέλω να πω ότι έπαιρνα το ένα ωροσκόπιο, έβλεπα τί όψεις δημιουργούνται με τους διελαύνοντες πλανήτες εκείνης της περιόδου και κουτσά-στραβά με τα λίγα που ξέρω έβγαζα ένα συμπέρασμα.Το ίδιο έκανα και για το άλλο ωροσκόπιο.
    Αλλά τώρα νομίζω ότι μπερδεύτηκα εντελώς. Και για να θέσω το ερώτημα για τη δική μου περίπτωση, θα σου πω ότι η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,96 μοιρών και αντίστοιχα ο Κρόνος του στο Σκορπιό είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,69 μοιρών.
    Έστω λοιπόν ότι αυτή την περίοδο ο Δίας είναι στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τη δική του Αφροδίτη και εξάγωνο με τη δικιά μου Αφροδίτη και τον Κρόνο. Τί "συνδυασμό" πρέπει να κάνω (αν το λέω σωστά) για να δω πώς θα ενεργοποιηθούν αυτές οι δυο συγκεκριμένες όψεις της συναστρίας μας;

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα τώρα...:unsure: Πάντως εγώ έχω μπερδευτεί εντελώς...

Φιλικά,
    libraD :toung:
    Καλημερα,σωστα ερμηνευεις γενεθλιους διελευσεις, μεχρι τωρα.Καταρχην να πω οτι ο λογος που ανεφερα οψεις Κρονου με Αφροδιτη, ειναι γιατι μας δειχνουν την μακροβιοτητα αλλα και την επαναληψη μιας σχεσης .Οταν λεμε επαναληψη και καταλληλες διελευσεις εννοουμε οτι πρεπει απο διελευση να περασει μια Αφροδιτη η ενας Κρονος για να ενεργοποιησει την γενεθλια οψη Αφροδιτης Κρονου.Ο Διας που αναφερεις οτι κανει οψη με την Αφροδιτη το μονο που μπορει να ενεργοποιησει ειναι μια γενεθλια οψη Αφροδιτης Δια.Τωρα για επανασυνδεση αυτο που πρεπει να δεις δεν ειναι μονο αυτα, ειναι κατα την γνωμη μου συνδυασμος πολλων πραγματων γι αυτο θα σε παραπεμψω στο θεμα συνθετος και επανασυνδεση(δυστυχως ακομα δεν μπορω να βρω τον τροπο να στο εβαζα κατευθειαν:bigsmileκαι τοτε θα δεις οτι τις περισσοτερες φορες αν οχι και ολες, χρειαζονται πολλα παραπανω απο μια Αφροδιτη Κρονο. Ελπιζω να σε ξεμπερδεψα.

Όνομα:
    anna

βρε παιδια ποσοι παρθενοι χψρισαν τη τελευταια εβδομαδα?τι εγινε? μας εφτυσε μυγα ολους?

Quote Originally Posted by mousik_h View Post
    βρε παιδια ποσοι παρθενοι χψρισαν τη τελευταια εβδομαδα?τι εγινε? μας εφτυσε μυγα ολους?
    Παίζει αντίθεση με Ουρανό, για αυτό :toung:

(για τσατ πάει και το βλέπω να κλειδώνει :toung: )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Kαλησπερα, δεν θα ηθελα να σου πω αν βλεπω κατι αξιοσημειωτο η οχι,θα σου δωσω καποια στοιχεια και αυτο θα το κρινεις εσυ.Στο γενεθλιο του χαρτη,στον 5 οικο(τα ερωτικα του)εχει Ουρανο και Ποσειδωνα που δειχνει οτι οι σχεσεις που του ταιριαζουν ειναι οι ελευθερες οι ασυμβιβαστες,οι ιδιορρυθμες που ομως διαθετουν αρκετο ιδεαλισμο.Ειναι ο τυπος που ελκεται απο τις πλατωνικες σχεσεις και ως ενα μεγαλο βαθμο τις ονειροφανταζεται.Σ αυτον τον οικο τωρα απο διελευση εχει μεσα Πλουτωνα και δειχνει εντονη ερωτικη σχεση που αν ομως δεν ειναι η πλεον καταλληλη ειναι δυσκολο να διατηρηθει,επισης εχει Δια στον πεμπτο, διελευση που δειχνει ευνοια και ποσοτικες σχεσεις αλλα επιπολαιου ισως χαρακτηρα.Ο διελαυνων Ποσειδωνας πριν 2 εβδομαδες περιπου εγινε ορθοδρομος και αγγιξε την ακμη του 7 οικου με αποτελεσμα να διμιουργησει προβληματα ειτε γιατι νομιζουμε οτι ο συντροφος μπορει να μας εχει εξαπατησει ειτε γιατι δεν ειναι ο καταλληλος για εμας.Στον δικο σου τον χαρτη τωρα ο Αρης ο διελαυνων τις μερες που χωρισατε ηταν στον 1 οκο με αποτελεσμα να βγαζεις επιθετικη συμπεριφορα και να προκαλεις διαμαχες.Ο διελαυνων,Ουρανος σε συνοδο με την ακμη του 5 οικου ευνοει τις ιδιορρυθμες σχεσεις αλλα μπορει και να τις διαλυσει ξαφνικα.Στην ηλιακη σου επιστροφη εχεις Κρονο και Αρη στον 7 οικο,ο Αρης στις σχεσεις φερνει απωθυμενα,εριστικοτητα και ανταγωνισμο ενω ο Κρονος απο την μερια του φερνει δοκιμασιες με σκοπο να δοκιμασει τις βασεις και τα θεμελια του δεσμου.Αν οι βασεις ειναι γερες οι σχεσεις δεν καταστρεφονται αντιθετως αντεχουν στον χρονο.Αν οι σχεσεις καταστραφουν σημαινει οτι τα θεμελια ισως να μην ηταν τοσο γερα οσο νομιζαμε.

ναι δίκιο έχετε,έτσι είναι εξ άλλου όλα έρχονται κ γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή,κ προσωπικά πιστεύω οτι γίνονται για καλο!!!!:toung:
    ευτυχώς που υπάρχει και ο κρόνος!δηλώνω fun!!!

ειλικρινά ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση:bigsmile::bigsmile::bigsmile::big smile::bigsmile:!

φιλικά
    Ρωξάνη
    Roxan

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)