s
Έρωτας είναι να ρισκάρεις... - Page 26
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 26 of 33 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... LastLast
Results 251 to 260 of 330
    Όνομα:
    Σόφη

Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    χμμμ...εχω μια απορια ομως...ρισκαρεις με σκοπο το κερδος?????η λογω των συναισθηματων που απορρεουν απο την ολη φαση( η αδρεναλινη και το αιμα που βραζει)????
    Μιλαει μια Αφροδιτη στο Ταυρο...που δεν κυλιεται και ευκολα στα μωσαικα για εναν ανδρα η για ενα εντονο συναισθημα..κοντολογις ειμαι του τριπτυχου ..καλο σεξ ,καλο φαι και να μην κανω τον Φρουντ σε καθε πονεμενη ψυχη..
    Να ρισκάρω με σκοπό το κέρδος? Τι εννοείς κέρδος? Υλικό?
    Οχι όχι όχι φυσικά..
    Θέλω την αδρεναλίνη μου στα ύψη! Τα συναισθήματά μου στο αποκορύφωμα!
    Την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή!
    Αν ήθελα να μείνω στη σιγουριά μου, να μην πληγωθώ συναισθηματικά, θα έμενα μόνη μου και δεν θα επιθυμούσα καμμία μα καμμία γνωριμία.
    Όταν έγραψα ότι ρισκάρω, εννοούσα ότι είμαι ανοιχτή σε μια καινούρια γνωριμία χωρίς να φοβάμαι να δώσω ότι αγαπάει η ψυχούλα μου.
    Από κει και πέρα με τον καιρό βλέπω, κρίνω και συνεχίζω ανάλογα.
    Και να σου πω, πως κι εγώ έχω την Αφροδίτη μου στον Ταύρο. Όμως δε δίστασα να συρθώ στα "σκαλοπάτια" του έρωτα, φτάνοντας μέχρι το τελευταίο του "ρετιρέ" του, αλλά και στο τελευταίο του "υπογείου" του.
    Και αν μου τύχει θα το ξανακάνω..

Με αγάπη

Σόφη
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Αγαπημενη Ντινα αυτη ειναι και η διαφορα ..μια αφροδιτη στον σκορπιο παθιαζεται ,σερνεται και δειχνει ισως με αλλους τροπους την αγαπη ,βιωνει αλλιως εναν χωρισμο,και ρισκαρει στον ερωτα διαφορετικα απο αλλες αφροδιτες ..
    Δεν ειναι κακο αν το νιωθεις να το κανεις απλα μια αφρο στον αιγωκερω δυσκολα θα κανει ολα τα παραπανω που λες για να μην πεσουν τα μουτρα της μετα ...
    Καλά αυτό το ξέρω το έχω δει και ζήσει με τα ίδια μου τα μάτια, αλλά για 'μένα που είμαι άξιο παιδί μιας παθιασμένης Αφροδίτης, οτιδήποτε θα μου φαινόταν τόσο λίγο.Ευτυχώς ή δυστυχώς, έτσι είμαι εγώ στον έρωτα΄ ή όλα ή τίποτα!!!:toung: :nuts:

Φιλικά
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Aφφφ κριαρακι μου ,ενθουσιασμος ειναι αυτο...

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Aφφφ κριαρακι μου ,ενθουσιασμος ειναι αυτο...
    getzaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Σόφη

Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!

Ενθουσιασμός θα είναι αν κρατήσει μερικές μέρες ή βδομάδες..
    Το έχω ζήσει και παρέμεινε άσβεστη η φλόγα του έρωτα για 4 ολόκληρα χρόνια! Με όλα τα επακόλουθα..Και για τους δυο!

με αγάπη

Σόφη
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Μετά απορουμε γιατί οι αντρες φερονται στις γυναικες ετσι οπως φερονται...

Όνομα:
    tsabika

Quote Originally Posted by christina25 View Post
    τι εννοεις χριστινα ????:unsure:
    αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα

8. Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Και είναι τόσο άσχημο να πέσεις στα πατώματα και να συρθείς για τον άλλον;Ειδικά όταν ξέρεις ότι σ'αγαπά;Όταν σου έχει εκφράσει την αγάπη του;Να μην στην έχει εκφράσει το καταλαβαίνω, να μην μιλάς και να κρατάς τις άμυνές σου.Αλλά όταν στην έχει εκφράσει κάποιος με Αφροδίτη στο Σκορπιό, τότε τί γίνεται;Τότε αυτός που έχει Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αν όντως αισθάνεται κάτι, δεν έχει το "καθήκον" να ανταποδώσει την αγάπη του;
    Πάντως αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι όταν αγαπάς κάποιον, μπορείς και επιβάλλεται να κάνεισ θυσίες. Τώρα αν θα στο ανταποδώσει και αν σ'αγαπά είναι "άλλου παπά ευαγγέλιο". Αλλά αυτό είναι η αγάπη και ο έρωτας όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου "...να ρισκάρεις".
    Σας μιλάει μια πολύ νέα κοπέλα (μόλις 24 ετών) αλλά αθεράπευτα ρομαντική κι ερωτευμένη
    ¨Ασε που τα πατώματα είναι "καλό υλικό" για να κάνεις σκαλοπάτια και ν ανέβεις ψηλά!!!!!!ούτε καν για να συρθείς...μα μόνο για ν ανέβεις..και να φανταστείς πως μόλις χώρισα!!!!!!!!!!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

9. Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by christina25 View Post
    αναλογα σε τι άντρες αναφέρεσαι..αν εννοείς πως να μας καταλάβουν κι αυτά τα καημένα συμφωνώ!!!!!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    ¨Ασε που τα πατώματα είναι "καλό υλικό" για να κάνεις σκαλοπάτια και ν ανέβεις ψηλά!!!!!!ούτε καν για να συρθείς...μα μόνο για ν ανέβεις..και να φανταστείς πως μόλις χώρισα!!!!!!!!!!!!
    Κτύπησε η αντίθεση Κρόνου - Ουρανού τον Ήλιο σου;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 26 of 33 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)