- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
-
04-01-2006, 03:31 PM #1
Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
Σύμφωνα με τον Ησίοδο ο Θεός του Ουρανού ο Ουρανός αφού ήλθε σε ολονύκτια συνουσία με τη γυναίκα του τη Γαία απέκτησε παιδιά τα οποία όμως ήσαν μισητά. Μετά τη γέννησή τους ο Ουρανός φρόντισε να τα κρύψει και δεν τα άφησε να βγούνε στο φως. Τα έκρυψε μέσα στο κενό της γης. Σε αυτή την κακή πράξη του -έτσι χαρακτηριστικά την ονομάζει ο Ησίοδος- βρήκε τη χαρά του. Η θεά Γαία όμως έφτιαξε ένα δρεπάνι και απευθύνθηκε στα παιδιά της για να τη βοηθήσουν στην εκτέλεση του σχεδίου της. Ο Κρόνος δέχθηκε, από δικούς του βέβαια υπολογισμούς, να βοηθήσει τη μητέρα του. Έτσι η Θεά Γαία έκρυψε το γιό της σε ένα μέρος κατάλληλο για ενέδρα, του έδωσε στο χέρι το δρεπάνι και τον μύησε λεπτομερειακά στο σχέδιο.
Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
-
04-01-2006, 09:25 PM #2
Re: Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
Κυρία Θεοδώρου αφού καλωσορίσω το πρώτο σας κείμενο θέλω παράλληλα να εκφράσω και τα συγχαρητήριά μου στην όμορφη και μεστή γραφή σας απαλλαγμένο από τσαπατσουλιές και με αρκετά στοιχεία μυθολογίας χρήσιμα σε αρκετούς αναγνώστες σαν και μένα.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
05-01-2006, 11:55 AM #3
Κυρια Θεοδωρου, δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα με το Dell Piero.
Καλως ηρθατε! Θα περιμένουμε και αλλα αρθρα σας...Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
01-02-2006, 09:44 PM #4
Συγχαρητήρια. Αν κρίνω από τον εαυτό μου και από τους πολύ δικούς μου ανθρώπους θεωρώ ότι είναι από το πιο σωστά άρθρα που έχω διαβάσει. Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω αντίστοιχα άρθρα και για τους άλλους πλανήτες
-
01-02-2006, 11:59 PM #5
Originally Posted by moutro28
-
03-02-2006, 01:29 PM #6
Αγαπητή κυρία Θεοδώρου....
Συνήθως αποφεύγω να σχολιάζω τα άρθρα (όχι επειδή δεν είναι αξιόλογα, είναι καταπληκτικά) αλλά πραγματικά αυτό το άρθρο μαζί με ένα άλλο που ανέλυαν τους δεσμούς στους οίκους, μου έκαναν φοβερή εντύπωση με την ανάλυση τους...
Ελπίζω και εγώ με την σειρά μου και εύχομαι, να συνεχίσετε με τέτοιου είδους άρθρα...
Συγχαρητήρια και σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες του site για την δουλειά και το μεράκι σας...
-
02-12-2009, 12:25 AM #7
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω αντίστοιχα αρθρα τοσο κατανοητά ,περιεκτικά μ'αυτο τον τρόπο γραφής ,:και με παρομοια θέματα! Πραγματικά παρα πολύ ωραίο κατατοπιστικό και ρεαλιστικό θα έλεγα!:bigsmile:
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.