s
ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 69

Re: ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...

Φαντάζομαι ότι πέρα από τις αστρολογικές ενδείξεις υπάρχουν και οι άλλες, αυτές που βιώνει ο καθένας. Προσωπικά πιστεύω, με βάση αυτά που είδα, διάβασα και ξέρω από άλλες περιπτώσεις, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούνε. Και αν τα ξαναβρούνε, αργά ή γρήγορα θα ξαναχωρίσουνε.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by LIBRARINA View Post
    ...να με συγχωρήσει...
    (Eχμ) Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ούτε ρωτάω για να μάθω, αλλά κάποιες φορές οι παρελθούσες πράξεις μας μπορεί να είναι ισχυρότερες από τα μελλοντικά άστρα. Λέω τώρα.

(Με πρόφτασε ο Μητσάκος)

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Φαντάζομαι ότι πέρα από τις αστρολογικές ενδείξεις υπάρχουν και οι άλλες, αυτές που βιώνει ο καθένας. Προσωπικά πιστεύω, με βάση αυτά που είδα, διάβασα και ξέρω από άλλες περιπτώσεις, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούνε. Και αν τα ξαναβρούνε, αργά ή γρήγορα θα ξαναχωρίσουνε.
    Έχεις δίκιο για τα βιώματα του καθενός..εραστή της αστρολογίας Μητσάκο...
    Αστρολογικά τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις τον χωρισμό σε περίπτωση επανασύνδεσης?????:embarrest:embarres t

Όνομα:
    Τίνα

Αστρολογικά τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις τον χωρισμό σε περίπτωση επανασύνδεσης?????:embarrest:embarres t
    Νομιζω οτι το λεει απο τα στοιχεια που εδωσα αλλα θα αφησω εκεινον να απαντησει ,παντως και γω πιστευω οτι μεσα σ αυτην την ηλιακη χρονια αν τα ξαναβρειτε θα χωρισετε γιατι Αστρολογικα εφετος τουλαχιστον δεν εχεις ευνοικες επιρροες αλλα και παλι κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια

[QUOTE=Δείμων;72450](Eχμ) Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ούτε ρωτάω για να μάθω, αλλά κάποιες φορές οι παρελθούσες πράξεις μας μπορεί να είναι ισχυρότερες από τα μελλοντικά άστρα. Λέω τώρα.

Δεν άντεξα σε συνθήκες πίεσης και τα βρόντηξα όλα και πίστεψέ με δεν ήταν λίγα....
    Ίσως η σελήνη στον αιγόκαιρω και στον 12ο οίκο να με κάνει λιγότερο δυνατή απο όσο πίστευα ότι είμαι...

Ο τύπος του είναι τέτοιος που δύσκολα θα συνδεόταν με τον τρόπο θα ήθελες, είναι πιο "φιλελεύθερος" στις σχέσεις του. Επιπλέον είναι σε μια ηλικία που θέλει να κάνει άλλα πράγματα και σχεδόν σίγουρα όχι μαζί σου. Στο βαθμό που μου πέφτει λόγος, θα σου πρότεινα να δεις τα πράγματα πιο συγκροτημένα και με βάση τη λογική.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ο τύπος του είναι τέτοιος που δύσκολα θα συνδεόταν με τον τρόπο θα ήθελες, είναι πιο "φιλελεύθερος" στις σχέσεις του. Επιπλέον είναι σε μια ηλικία που θέλει να κάνει άλλα πράγματα και σχεδόν σίγουρα όχι μαζί σου. Στο βαθμό που μου πέφτει λόγος, θα σου πρότεινα να δεις τα πράγματα πιο συγκροτημένα και με βάση τη λογική.
    Εννοείς επαγγελματικά εραστή της αστολογίας...????
    ή μήπως οικογένεια με άλλου τύπου γυναίκας..????:embarrest:embarrest

με συγκίνησε ειλικρινά πάρα πολύ η θέρμη με την οποία σπεύσατε να δώσετε τα φώτα σας στην LIBRARINA, και εξεπλάγει με τις γνώσεις σας και την ανάλυση που κανατε!

αν δε σας κάνει κόπα θα μπορούσα να θέσω και εγώ ένα ερώτημα....?
    πρόκειται για κάποιο άτομο που θα τολμούσα να πω οτι νιώθουμε (και οι 2) οτι είμαστε κάτι σαν "αδερφές ψυχές.." Η επικοινωνία κατα περιόδους και η επαφή είναι δύσκολη κ αλλοτε όχι.
    θα μπορουσατε να μου πείτε αν βλεπετε κάτι το αξιοσημείωτο ή έστω το περίεργο σε αυτα τα ατομα?

28/6/86 (16:25) γυναίκα θεσ/νίκη
    5/6/86 (11:00) άνδρας ρόδο

με σεβασμό και εκτίμηση..
    Ρωξάνη

Quote Originally Posted by roxan View Post
    με συγκίνησε ειλικρινά πάρα πολύ η θέρμη με την οποία σπεύσατε να δώσετε τα φώτα σας στην LIBRARINA, και εξεπλάγει με τις γνώσεις σας και την ανάλυση που κανατε!

αν δε σας κάνει κόπα θα μπορούσα να θέσω και εγώ ένα ερώτημα....?
    πρόκειται για κάποιο άτομο που θα τολμούσα να πω οτι νιώθουμε (και οι 2) οτι είμαστε κάτι σαν "αδερφές ψυχές.." Η επικοινωνία κατα περιόδους και η επαφή είναι δύσκολη κ αλλοτε όχι.
    θα μπορουσατε να μου πείτε αν βλεπετε κάτι το αξιοσημείωτο ή έστω το περίεργο σε αυτα τα ατομα?

28/6/86 (16:25) γυναίκα θεσ/νίκη
    5/6/86 (11:00) άνδρας ρόδο

με σεβασμό και εκτίμηση..
    Ρωξάνη
    Έχετε χωρίσει;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Δεσποινα

Έχετε χωρίσει;
    Αγαπημενε μου που πηγε το κληρονομικο σου χαρισμα ....;:bigsmile::bigsmile:

Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)