s
Ενεργοποίηση τετραγωνου από τον ¶ρη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Ενεργοποίηση τετραγωνου από τον ¶ρη

Στον γενέθλιο 8ο οίκο μου έχω σύνοδο Ουρανού - Δία στον Τοξ, οι οποίοι κάνουν τετράγωνο ακριβείας με τον ¶ρη στους Ιχθείς στον 12ο. Στις 28 Νοεμ. ο διελαύνον ¶ρης θα κάνει σύνοδο με αυτούς τους πλανήτες ενεργοποιώντας και το τετράγωνο αυτό.
    Η σύνοδος αυτή βέβαια γίνεται περίπου κάθε 2 χρόνια και δεν μπορώ να πω οτι θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο σε εκείνες τις μέρες.Παρολα αυτά τι θα μπορούσε να σημαίνει;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    cancerian

Re: Ενεργοποίηση τετραγωνου από τον ¶ρη

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Στον γενέθλιο 8ο οίκο μου έχω σύνοδο Ουρανού - Δία στον Τοξ, οι οποίοι κάνουν τετράγωνο ακριβείας με τον ¶ρη στους Ιχθείς στον 12ο. Στις 28 Νοεμ. ο διελαύνον ¶ρης θα κάνει σύνοδο με αυτούς τους πλανήτες ενεργοποιώντας και το τετράγωνο αυτό.
    Η σύνοδος αυτή βέβαια γίνεται περίπου κάθε 2 χρόνια και δεν μπορώ να πω οτι θυμάμαι κάτι το ιδιαίτερο σε εκείνες τις μέρες.Παρολα αυτά τι θα μπορούσε να σημαίνει;

Ας τα βαλουμε κατω λοιπον, Ουρανος και Διας στον Τοξοτη στον 8ο και μαλιστα σε συνοδο , με την διελευση του Αρη πανω τους αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η λεξη "ενεργεια" και μαλιστα με μεγαλη ταση. Ισως θα πρεπει να προσεξεις λιγο γιατι ισως να εισαι επιρεπης σε ατυχηματα (Αρης-Ουρανος) εξαιτιας μεγαλων ποσων ενεργειας και αυθορμητισμου (Αρης - Διας) . Εκεινη τη περιοδο ισως να χρειαστει να καναλωσεις την ενεργεια αυτη και προσωπικα θα προτεινα να μην ασχοληθεις καν με οτι εχει να κανει με χρηματικα ποσα και μαλιστα αλλων ...
    Επιπροσθετως να εισαι προσεκτικη με την συναισθηματικη σου υγεια και θεματα που εχουν να κανουν με την ψυχολογια σου

Τελος , προσωπικα θεωρω οτι αυτος ο συνδιασμος θα ειναι δυνατος και να προσπαθησεις να αποφυγεις καθε βεβιασμενη κινηση . Να εισαι προσεκτικη στην διαχειριση και στον δανεισμο χρηματων και δωσε περισσοτερο βαση στην υγεια σου.

με εκτιμηση
    cancerian

Όνομα:
    Δεσποινα

αγαπημενα μελη ,γενεθλιος ηλιος ,ερμης,αρης 2ος οικος στον τοξοτη,οι διελαυνοντες πλανητες που ειναι και προσωπικοι ερχονται σε συνοδο με τους γενεθλιους σε λιγες μερες ,σιγουρα θα μου δωσουν δυναμη ,ορμη,στις πραξεις ,στον λογο ,ενεργεια με τον ηλιο μου παρεα ξανα μαζι και παλι ,αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η διελευση του ουρανου στους ιχθεις [5ος] μου και η διελευση κρονου απεναντι 11ος μου[παρθενος] και μην ξεχναω και την σεληνη μου 8ος οικος διδυμους .
    Ολη αυτη η ενεργοποιηση του 2ου μου οικου με τον ουρανο 5ος ,ειναι λιγο που με ταραζει να πω.....

Όνομα:
    cancerian

Aν μπορεις να επαναδιατυπωσεις την ερωτηση σου γιατι δεν καταλαβα τιποτα. Τελειες κομμα και μικρες προτασεις !

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Aν μπορεις να επαναδιατυπωσεις την ερωτηση σου γιατι δεν καταλαβα τιποτα. Τελειες κομμα και μικρες προτασεις !
    ναι Γιαννη μου:bigsmile:

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Ας τα βαλουμε κατω λοιπον, Ουρανος και Διας στον Τοξοτη στον 8ο και μαλιστα σε συνοδο , με την διελευση του Αρη πανω τους αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η λεξη "ενεργεια" και μαλιστα με μεγαλη ταση. Ισως θα πρεπει να προσεξεις λιγο γιατι ισως να εισαι επιρεπης σε ατυχηματα (Αρης-Ουρανος) εξαιτιας μεγαλων ποσων ενεργειας και αυθορμητισμου (Αρης - Διας) . Εκεινη τη περιοδο ισως να χρειαστει να καναλωσεις την ενεργεια αυτη και προσωπικα θα προτεινα να μην ασχοληθεις καν με οτι εχει να κανει με χρηματικα ποσα και μαλιστα αλλων ...
    Επιπροσθετως να εισαι προσεκτικη με την συναισθηματικη σου υγεια και θεματα που εχουν να κανουν με την ψυχολογια σου

Τελος , προσωπικα θεωρω οτι αυτος ο συνδιασμος θα ειναι δυνατος και να προσπαθησεις να αποφυγεις καθε βεβιασμενη κινηση . Να εισαι προσεκτικη στην διαχειριση και στον δανεισμο χρηματων και δωσε περισσοτερο βαση στην υγεια σου.

με εκτιμηση
    cancerian
    Ένα απλό ευχαριστώ κάτω από την δημοσίευσή σου μου φαινόταν λίγο για την τόσο κατατοπιστική και χρήσιμη (όπως πάντα άλλωστε) απάντηση σου.
    Ευχαριστώ επισήμως λοιπόν:bigsmile:
    Θα είμαι προσεκτική εκείνες τις μέρες!
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)