- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 203
Thread: O...ιδανικος τσιγγουνης!
-
28-12-2005, 04:17 PM #11
Re: O...ιδανικος τσιγγουνης!
Ωροσκοπος Καρκινος με Αρη στον Αιγοκερω!!!
Δεν θα πιστεψετε τι απιστευτες δικαιολογιες βρισκουν!!
Εχω παρατηρησει οτι εαν ενας ανθρωπος εχει εστω και ενα γρηγορο πλανητη σ΄αυτα τα ζωδια, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι σφιχτοχερης!!
Ειναι απιστευτο!!!
Παλι καλα που πληρωνομαι καλα, τελευταια...
-
28-12-2005, 04:22 PM #12
Ελευθερια στους Καρκινοταυρους!!!:toung:
Οι Καρκινοι μπορει να εμφανιστουν "σφιχτοι" σε τριτους,αλλα οχι στους δικους τους ανθρώπους!
Οι Ταυροι ειναι φυσει καλοπερασακηδες οποτε ο συνδυασμος των δυο,ειναι θανατηφορος για την τσεπη!!!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
28-12-2005, 04:23 PM #13
Originally Posted by Kouneli
-
28-12-2005, 04:25 PM #14
Τώρα έμαθα ότι είμαι και τσιγγούνα, δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι πλέον !!!!!
Άλλωστε η μάνα μου μου έλεγε ότι μικρή έκρυβα όλο μου το χαρτζιλίκι κάτω από τα χαλιά!!!!
Υπάρχει φάρμακο;
Πέστε μου τι να κάνω να το ξεπεράσω!:wondering
-
28-12-2005, 04:36 PM #15
Ο άνδρας ταύρος ισοδυναμεί με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ,
και η γυναίκα ιχθείς, είναι η γυναικα του!:nuts:
-
28-12-2005, 04:37 PM #16
Originally Posted by Dell Piero
Μην κλες καθόλου γιατί σου έχω πολλά μαζεμένα και στην άλλη ζωή που θα γίνω λύκος θα σε κατασπαράξω και θα γλυτώσω μια και καλή!!!!
-
28-12-2005, 04:39 PM #17
Ωραία!!! Τώρα ξέρουμε ότι ο Σκρούτζ ΜακΝτάκ ήταν Ταύρος και η γυναίκα (που δεν είχε) ήταν Ιχθείς!!! :toung::toung::toung::toung::toung::toung::toung:
-
28-12-2005, 05:06 PM #18
Originally Posted by Kouneli
Μην ξεχνάς, όμως, ότι το κοινό αίσθημα και η διοικούσα αρχή είναι με το μέρος μου και δεν είμαι σίγουρος αν η νεανική ηλικία της ανωριμότητας θα μπορέσει να αντέξει δεύτερη πανωλεθρία... Μέλη - Κουνέλι = 800 - 0.
Όσο για την άλλη ζωή κράτα την όρεξή σου. Η επιρροή μου στους συγγραφείς των Ακασικών Αρχείων είναι τεράστια και μπορεί να εισηγηθώ να γίνεις γεροντοκόρη άσχημη και κακιά. Όχι δηλαδή μια κούκλα πανέξυπνη και νεαρά που είσαι τώρα!
Πάντως.... λεκτικά πρέπει να είσαι λίγο πιο δημιουργική γιατί δεν έχει ενδιαφέρον ο μονόλογός μουΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
28-12-2005, 06:39 PM #19
Το δίχως άλλο :...
παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω!!!
και αν κάνεις δε το λάθος και τους αποκαλέσεις "λίίίγο οικονόμους', τότε ξεπροβάλει μπροστά σου σε εμπεριστατωμένη περιγραφή ολόκληρη η οικονομική κατάσταση της χώρας, οι κίνδυνοι, τα κόστη, τα ρίσκα, οι απώλειες, ο ΑΕΠ, τα έξοδα, οι εισαγωγές, οι δαπάνες....... με μοναδικό στόχο, όλο αυτό το παραλήρημα (ναι, παραλήρημα!!) να σε πείσει ότι ξοδεύουν μόνο για τα απολύτως αναγκαία ή για αυτά που προσφέρουν.. αίγλη και γόητρο!!!
Έχω πείρα, γι'αυτό και τόσο εκφραστική!!
Αν δε συνυπάρχει και ένας Άρούλης στον Καρκίνο...
Οι δε Καρκίνοι και Ιχθείς έχω καταλάβει ότι "μαζεύουν" μόνο από ανασφάλεια και ξοδεύουν μόνο για τα του οίκου τους!!
Φιλικά και Γιορτινά
may..
-
28-12-2005, 08:45 PM #20
Από πότε οι Ταύροι έγιναν γενναιόδωροι;
Mαζεύουν, μαζεύουν, μαζεύουν.... οικόπεδα, σπίτια, χωράφια. Η επιτομή της αποταμίευσης.
Οι Καρκίνοι κάνουν αιματηρές οικονομίες για κουρτίνες, χαλιά, σεντόνια, ποτηρόπανα, μπλακ & ντέκερ, ή έστω ένα κεραμίδι για να στεγάσουν τον έρωτά τους.
Οι Παρθένοι, απλά αρέσκονται στη πρακτικη οργάνωση και υπολογίζουν ώστε ... να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν. Δεν είναι τσιγκούνηδες, δεν αγαπάνε όμως τα χρέη! Πόσες γυναίκες Παρθένους έχετε δει απεριποίητες? Και πάντα καλοντυμένες!
Νομίζω ένας δολοφονικός συνδυασμός είναι ... Αιγόκερως-Ταύρος-Υδροχόος (κάτω από τον πληθωρικό Λέοντα), ή Αιγόκερως - Σκορπιός- Υδροχόος.
Υπάρχουν βέβαια εκείνοι που είναι τσιγκούνηδες με τους άλλους και γαλαντόμοι με τον εαυτό τους.Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.