- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 71
-
16-11-2008, 01:08 PM #41
Re: ποιος είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου χάρτη;
Kρυφτούλη παίζει ο άτιμοs??:toung:
6/11/78, 7.45 πρωί στην Αθήνα.....
αντε να δώ αν μπορείs να βγάλειs άκρη
-
16-11-2008, 01:20 PM #42
Aντε τυχερη ... μεχρι το βραδυ θα σου εχω στειλει την απαντηση ....
-
16-11-2008, 01:32 PM #43
-
16-11-2008, 02:15 PM #44
Παιδιά, εγώ δηλαδή έχω 4 κυβερνήτες; Νομίζω πως ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του Ωροσκοπίου μου. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχω γεννηθεί στις 18/06/1987, ώρα 19:45, Δράμα. Απλώς θέλω και μια δεύτερη γνώμη.!
:unsure:
-
17-11-2008, 12:41 AM #45
Καλησπερα, αν εχω βγαλει σωστα τον χαρτη σου εχεις Ωροσκοπο στις 25 μοιρες και 44 του Λεων που σημαινει οτι ο κυβερνητης του Ωροσκοπιου ειναι ο Ηλιος,δεν ξερω γιατι νομιζεις οτι ειναι ο Κρονος κυβερνητης και μαλιστα αλλοι 4 μαζι,η εχω βγαλει λαθος τον χαρτη σου η τα εχεις μπερδεψει λιγο.:unsure::unsure:Ζητω συγνωμη εχω βαλει λαθος ωρα στον χαρτη σου ο ωροσκοπος ειναι στις 12 Τοξοτη και 17
-
17-11-2008, 01:09 AM #46
Αγαπητή φίλη
Μην μπερδεύεστε. Γιατί τέσσερις κυβερνήτες;
Κατ΄αρχήν, επειδή και ορισμένα προηγούμενα μέλη είχαν μπερδέψει τον κυβερνήτη του ωροσκόπου με εκείνον όλου του ωροσκοπίου, ας πω πως υπάρχει διαφορά. Ο κυβερνήτης του ζωδίου του ωροσκόπου δεν είναι απαραίτητο να είναι κυβέρνήτης του ωροσκοπίου.
Για τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου υπάρχουν απόψεις, καθώς δεν συμφωνούν όλες οι μέθοδοι μεταξύ αστρολόγων.
Από τις επικρατέστερες είναι αυτή που αναφέρει ο Cancerian σχετικά με τις θεμελιώδεις δυνάμεις των πλανητών (αλλά και εδώ υπάρχουν δύο τρόποι, ο ένας βασίζεται στον Πτολεμαίο και ο άλλος στην Ωριαία του Λίλλυ) και ένας ακόμη, όπου ακολουθούμε μία σειρά "εξισώσεων" για να δούμε ποιος πλανήτης έχει την επικράτηση σε όλους τους άλλους μέσα στον χάρτη.
Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης του Πτολεμαίου, ο πιο δυνατός πλανήτης εμφανίζεται ο Ήλιος και λίγο μετά έρχειται ο Κρόνος, αν έχω σωστά τα στοιχεία σας (ωροσκόπος στον Τοξότη στις 12 μοίρες). Προτιμώ το σύστημα Λίλλυ όμως και τις "εξισώσεις" (αλλά θέλει μία σειρά από διαφορετικές αξιολογήσεις εκεί).
Αν όμως δεν έχετε μία μικρή εμπειρία στην αστρολογία, δεν θα ήταν καλό να μπερδεύεστε με πολυσύνθετες έννοιες. Η αξιολόγηση με τους τρόπους που προανεφέρω απαιτούν προχωρημένο επίπεδο στην έρευνα.
Όσοι είστε αρχάριοι, ας εξετάσετε τον κυβερνήτη του ζωδίου του ωροσκόπου, όπως και τους πλανήτες που είναι με πολλές ή καθόλου όψεις. Φυσικά, σημασία έχει και κάθε πλανήτης καλά τοποθετημένος ως προς το ζώδιο και τον οίκο.
Καλή συνέχεια στην ανταλλαγή απόψεων
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σύμβουλος Αστρολογίας
-Συγγραφέας
-
17-11-2008, 01:45 PM #47
Σας ευχαριστώ κα Σίμου. Πράγματι δεν έχω πολλές γνώσεις ώστε να καταλάβω πολυσύνθετα πράγματα. Κατά την άποψη μου γνωρίζω μόνο το ¶λφα της αστρολογίας. Δεν έχω πολύ χρόνο για να εμβαθύνω παρόλο που μου αρέσει πολύ.
Με εκτίμηση & σεβασμό,
Pigasos
-
17-11-2008, 10:45 PM #48
Να ρωτήσω κάτι σας παρακαλώ και εγώ το οποίο το διάβασα και με τάραξε... Ειπώθηκε σε μία δημοσίευση ότι άτομα με Ωροσκόπο στον σκορπιό , αν έχουν κυβερνήτη Πλούτωνα, να περιμένουν πολλούσ θανάτους στη ζωή τους. Αυτό ήταν μεταφορικό ή κυριολεκτικό; Είναι αρκετά δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιός είναι ο κυβερνήτης που υπερισχύει , Πλούτωνας ή ¶ρης, και σε περίπτωση που ήταν κυριολεκτικό μπορεί να φέρει πολλές συγχήσεις. Παρακαλώ να διευκρινιστεί άμεσα. Ευχαριστώ.
-
17-11-2008, 10:50 PM #49
-
17-11-2008, 10:55 PM #50
Δε νομίζω να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο στα ποστ του δικού μας σάιτ. Αλλιώς, πρόκειται για μία επίκινδυνη υπεργενίκευση και επιεικώς μία ανόητη ερμηνεία....
Γενικότερα, ας έχουμε μία κριτική στάση απέναντι σε ό,τι διαβάζουμε. Ευτυχώς, οι αυθεντίες έχουν ξεπεραστεί εδώ και πολλές δεκαετίες και η κριτική σκέψη και έρευνα είναι προϋποθέσεις για τη συνολική μας πορεία...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.