s
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ) - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 29 of 29
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ)

Quote Originally Posted by Capricornking View Post
    (συγνωμη για το λαθος μου οταν ειπα σελιδες ενοουσα αστρολογικα"sites")πχ. που συμπληρωνεις τα στοιχεια σου κ σου βγαζει ειτε γενεθλια αναλυση ειτε σκετο γενεθλιο χαρτη.σε placidus παντα
    οποτε θεωρητικα ειναι στον ενατο οικο?
    Εγω παλι πιστευω οτι ειναι καλυτερα να εξεταζεις την σεληνη σου στον 10 γιατι ο οικος ειναι γωνιακος και εχει 4-5 μοιρες ανοχη. Και επειδη η σεληνη μαζι με τον πλουτωνα ειναι σε δεσποζουσα θεση στον χαρτη σου ,καλο θα ηταν να λαβεις υποψιν σου οτι κανει συνοδο με το mc και απο την στιγμη που δεν κανει δυσκολες οψεις ειναι ενα παρα πολυ καλο σημαδι για την εξελιξη της καριερας σου.(Δηλαδη πιστευω οτι η συνοδος με το mc ειναι πιο κραυγαλεα απο το οτι να εξετασεις την σεληνη σου σαν οτι βρησκετε απλα στον 10 οικο)
    Επεισης για εμενα θα πρεπει να εξεταζεις τον ουρανο σαν να βρησκετε στον 12 και τον αρη στον 3 οικο
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

εχεις απολυτο δικιο Γιαννα οι οψεις στο μεσουρανημα μου ειναι καλες οπως λες κ εσυ απλα ημουν λιγο επιφυλακτικος γιατι ειναι συνοδοι...γιατι εχω ακουσει οτι οι συνοδοι θεωρουνται κ αυτοι σαν δυσκολες οψεις αλλα αν παρω υποψη κ μονο την αρμονικη οψη του ηλιου με το μεσουρανημα πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλα .
    επιση ο διας κανει τριγωνο με τον ωροσκοπο κατι που φερνει τυχη αλλα..
    μαλλον μετα τα 30 να υποθεσω οτι ισχυει αυτη η οψη γιατι ο ωροσκοπος Ισχυει μετα τα 30 ετσι?

γιατι εχω ακουσει οτι οι συνοδοι θεωρουνται κ αυτοι σαν δυσκολες οψεις
    Οι σύνοδοι μπορεί να λειτουργούν θετικά ή αρνητικά κι αυτό εξαρτάται από την φύση των πλανητών που συμμετέχουν, τους οίκους και τα ζώδια. Δηλαδή π.χ αλλιώς θα λειτουργήσει μια σύνοδος Αφροδίτη-Κρόνου στον Σκορπιό και αλλιώς μια σύνοδος Δία-Ήλιου στον Τοξότη

Φυσικά τα παραπάνω παραδείγματα είναι τυχαία και δεν ξέρω κι αν είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά για τις έννοιες της θετικής ή αρνητικής χροιάς μιας συνόδου.Αυτό που ήθελα να προσθέσω είναι οτι μια όψη από μόνη της δεν μπορέι να χαρακτηριστεί με κάποιο απόλυτο τρόπο γιατί κάθε τι μπορεί να αλλάξει όταν κοιτάξουμε το σύνολο του χάρτη.
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες δεν μπορεις να βγαλεις γενικο συμπερασμα αν δεν εξετασεις το συνολο του χαρτη, τους οικους ,τους κυβερνητες κλπ κλπ η διαφορα ομως ειναι οτι το προηγουμενο μελος ειδε τον χαρτη μου κ αφου "εξετασε" θεωρησε θετικες τις περιπτωσεις.

Όνομα:
    Γιάννα

συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες δεν μπορεις να βγαλεις γενικο συμπερασμα αν δεν εξετασεις το συνολο του χαρτη, τους οικους ,τους κυβερνητες κλπ κλπ η διαφορα ομως ειναι οτι το προηγουμενο μελος ειδε τον χαρτη μου κ αφου "εξετασε" θεωρησε θετικες τις περιπτωσεις.
    Συγγνωμη εγω ανεφερα οτι γενικα η συνοδος σεληνης-πλουτωνα στο mc ειναι ενα καλο σημαδι.Σαν συνοδος ,το συγγεκριμανο ζευγαρι πλανητων ειναι ασυμβατο και σε προσωπικο επιπεδο φερνει καποιες δυσκολιες, οταν ομως μιλαμε για θεματα καριερας (10 οικος) οι δυσκολες οψεις ειναι αυτες που μας ενεργοποιουν και δραστηροποιουμαστε στα εκαστοτε θεματα του οικου.
    Οσο για το τριγωνο δια με as ειναι μια θετικη οψη που σου φερνει μια γενικοτερη αισιοδοξια και μια ευκολια στο να διοχετευσεις την γνωση και την σοφια που εχεις συσσωρευσει απο προυγουμενη ζωη (αν αυτο ειναι αποδεκτο απο εσενα) και που δεν μοιραστηκες σωστα(ο διας ειναι αναδρομος).Ο διας στον 4 οικο δειχνει οτι εχεις μια ηθικη και ψυχολογικη υποστηριξη απο την οικογενεια σου η οποια σε βοηθαει για την περετερο εξελιξη σου.Αυτα (τα θετικα) πρεπει ομως να τα συνειδητοποιησεις γιατι οτι θεωρουμε δεδομενο συνηθως δεν το εκμεταλλευομαστε προς οφελος μας.Μην ξεχνας οτι ο διας κανει και αντιθεση με το mc που μπορει να σε κανει να "ξεχαστεις" στην ανεση και την ασφαλεια της οικογενειας σου.
    Επισης καλο θα ηταν να διαβασεις και αυτο
    http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%...%DF%E1%F2.html

καταλαβα τι εννοεις γιαννα μου αλλα το ακραιως παραξενο ειναι οτι στην πραγματικοτητα συμβαινει εντελως το αντιθετο..
    η οικογενεια μου δεν με υποστηριζει σε θεματα επαγγελματος κ καριερας,και θεωρει οτι μονο αν ακολουθησω την οικογενειακη ζωη θα εχω οικονομικο οφελος, με λιγα λογια ενω εχω τα φοντα να πετυχω σε αυτο που κανω η ιδια οι οικογενεια μου αντι να με υποστηριζει ψυχολογικα μου ματαιωνει οποιαδηποτε ελπιδα επιτυχιας.Και αυτο ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει παρα πολυ γιατι εχω αρχισει κ μενω στασιμος σε αυτο που κανω λογω ανασφαλειας κ δεν ξερω αν πρεπει καν να συνεχισω την πορεια μου στο να αφοσιωθω σε αυτο που θελω κανω, η να τα παρατησω κ να ακολουθησω την οικογενειακη ζωη εστω κ με το ζορυ.
    μεσα στο κεφαλι μου τριγυρνανε παντοτε αυτες οι σκεψεις...
    να τα παρατησω?θα τα καταφερω αραγε?σιγουρα θα τα καταφερω ποτε δεν αποτυγχανω...
    με λιγα λογια ενω εχω αυτοπεποιθηση κ εχω εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου. τα λεγομενα κ η πιεση των "δικων μου"με κανουν να δειλίαζω..
    οσο για αντιθεση δια- μεσουρανηματος εμενα δεν μου την βγαζει πουθενα πρωτη φορα το ακουω..(μηπως εβαλες λαθος ωρα)

Όνομα:
    Τίνα

Καταρχην για να δεις τι γινεται με τα επαγγελματικα σου πρεπεις να δεις τον 2 οικο (το προσωπικο σου πορτοφολι),τον 6 οικο(εργασια καθημερινοτητα) και φυσικα τον 10 (κοινωνικη καταξιωση,φημη, καριερα).Η Σεληνη με τον πλουτωνα στον 10, στα πολλα που σημαινει, μπορει να δειχνει οτι εισαι ατομο που δεν θελει την αφανεια,δειχνει επισης ατομο που μπορει να εχει σχεση με το κοινο,η ακομα οτι μπορει να εχεις την φημη ενος εξουσιαστικου ατομου η και να εισαι,πολλες οι ερμηνειες που υπαρχουν και δινονται. Ο Διας στον 4 μπορει να δειχνει οτι περασες ευχαριστα παιδιακα χρονια, η οτι η οικογενεια σου εχει σχεση με το εξωτερικο,επισης πολλες οι ερμηνειες και για τον Δια,το θεμα ειναι τι οψεις κανει αυτος ο Διας,γιατι δεν φερνει μονο καλα αλλα αντιθετως με αρνητικες οψεις η ενας πεσμενος Διας φερνει πολαπλασιασμο προβληματων και τελος η οικογενεια δεν γινεται με το ζορι, στο χερι σου ειναι να επιλεξεις το σωστο για σενα πραγμα που σου το ευχομαι !!!

Όνομα:
    Γιάννα

καταλαβα τι εννοεις γιαννα μου αλλα το ακραιως παραξενο ειναι οτι στην πραγματικοτητα συμβαινει εντελως το αντιθετο..
    η οικογενεια μου δεν με υποστηριζει σε θεματα επαγγελματος κ καριερας,και θεωρει οτι μονο αν ακολουθησω την οικογενειακη ζωη θα εχω οικονομικο οφελος, με λιγα λογια ενω εχω τα φοντα να πετυχω σε αυτο που κανω η ιδια οι οικογενεια μου αντι να με υποστηριζει ψυχολογικα μου ματαιωνει οποιαδηποτε ελπιδα επιτυχιας.Και αυτο ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει παρα πολυ γιατι εχω αρχισει κ μενω στασιμος σε αυτο που κανω λογω ανασφαλειας κ δεν ξερω αν πρεπει καν να συνεχισω την πορεια μου στο να αφοσιωθω σε αυτο που θελω κανω, η να τα παρατησω κ να ακολουθησω την οικογενειακη ζωη εστω κ με το ζορυ.
    μεσα στο κεφαλι μου τριγυρνανε παντοτε αυτες οι σκεψεις...
    να τα παρατησω?θα τα καταφερω αραγε?σιγουρα θα τα καταφερω ποτε δεν αποτυγχανω...
    με λιγα λογια ενω εχω αυτοπεποιθηση κ εχω εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου. τα λεγομενα κ η πιεση των "δικων μου"με κανουν να δειλίαζω..
    οσο για αντιθεση δια- μεσουρανηματος εμενα δεν μου την βγαζει πουθενα πρωτη φορα το ακουω..(μηπως εβαλες λαθος ωρα)
    Επειδη ο διας ειναι σε γωνιακο οικο εχει ανοχη στις οψεις 4-6 μοιρες.Ο διας ειναι 26 ταυρου και το mc 20 σκορπιου.Το δικο μου προγραμμα την βγαζει και απο οτι διαβασα λειτουργει κιολας.Συνεχισε την "ανεξαρτητοποιηση" σου και ολα θα πανε καλα.Ενας αιγωκερος, ακομα και αν εχει ηλιο στον 12 (μια μικρη ταλαιπωρια), θα φτασει στον στοχο του,:clapping:

χμμμ ετσι πιστευω η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ δυσκολο δρομο και αυτο το ενιωθα πριν καν ασχοληθω με την αστρολογια το θεμα ειναι οτι αυτος ο αιγωκερος εκτος απο ηλιο εχει και κρονο στον 12ο οικο του (μια χαρα ε?)

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)