s
Εξάγωνο Ποσειδώνα Πλούτωνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Εξάγωνο Ποσειδώνα Πλούτωνα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Με αφορμή την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα
    Ο τύπος έχει ....και το κλασικό Ποσειδώνα σε εξάγωνο με Πλούτωνα .

Kαλημέρα!

αγαπητό μέλος Μητσάκο αν θες μπορείς να μου πεις τι δίχνει η παραπάνω όψη σε ένα γεννέθλιο ωροσκόπιο ??

ευχαριστώ !
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Re: Είναι ο Αντίχριστος ο ...Μπάρακ Ομπάμα;

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Kαλημέρα!

αγαπητό μέλος Μητσάκο αν θες μπορείς να μου πεις τι δίχνει η παραπάνω όψη σε ένα γεννέθλιο ωροσκόπιο ??

ευχαριστώ !
    Αγαπητό μέλος WHITE.HORSE, μπορώ να σου πω :bigsmile:

Όπως ίσως γνωρίζεις, και ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας είναι οι δύο πιο αργοί σε κίνηση πλανήτες της αστρολογίας. Αυτό σημαίνει ότι και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους είναι μακράς διαρκείας, για αυτό λέμε ότι είναι "όψεις γενεών", δηλαδή αφορούν γενιές ολόκληρες και δεν τις υπολογίζουμε τόσο στην ανάλυση του προσωπικού μας ωροσκοπίου, παρά υπολογίζουμε τις όψεις που κάνουν αυτοί οι πλανήτες με τους προσωπικούς μας και ελέγχουμε τους Οίκους στους οποίους βρίσκονται.

Η συγκεκριμένη όψη εξαγώνου μεταξύ του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα, αν δεν κάνω λάθος, ξεκίνησε γύρω στα τέλη του 1920 και διαρκεί μέχρι και τώρα, και θα διαρκεί μέχρι και του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν γεννηθεί αυτήν την περίοδο έχουν αυτήν την όψη. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο δηλαδή

Μια σχετικά καλή περιγραφή της όψης αλλά και των επιπτώσεων που της αποδίδονται είναι αυτή:

Το εξάγωνο Ποσειδώνα – Πλούτωνα του 20ού αιώνα
    Δεν είναι τυχαίο που ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ακόμη πιο πολύ βουτηγμένος μέσα στις εξαρτήσεις. Από τα ναρκωτικά μέχρι και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, ο προηγούμενος αιώνας γέννησε χιλιάδες νέες εξαρτήσεις και ανέπτυξε όσες υπήρχαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Αλλά ακόμη και οι άνθρωποι πια έχουμε μάθει να προσκολλούμαστε σε ανθρώπους περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν. Ο προηγούμενος αιώνας για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ένα μόνιμο εξάγωνο Πλούτωνα - Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να έφερε κάποιες θετικές εξελίξεις στην ανθρωπότητα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ανέπτυξε και τον εύκολο αλλά όχι και καλό δρόμο στην κοινωνία και σε εμάς τους ίδιους τους ανθρώπους.
    Για να ελεγχθούν ο φόβος και η ανασφάλεια για το μέλλον δημιουργήθηκαν στο διάστημα της εκατονταετίας που πέρασε, σαν εύκολη διέξοδος και ευκαιρία, μία ολόκληρη σειρά ψευδαισθήσεων και επισφαλών συναισθηματικών καλύψεων. Θα μείνει ο προηγούμενος αιώνας στην Ιστορία όχι μόνο για τα τεχνολογικά του επιτεύγματα αλλά και για τους πολλούς και πρωτότυπους τρόπους και μέσα που εφάρμοσε προκειμένου να ξεφύγει από τους βασικούς του φόβους.
    Οι οίκοι στους οποίους ο καθένας έχει αυτό το εξάγωνο υποδεικνύουν και τους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, αρνούμενοι να ζήσουν μεγαλύτερο πόνο. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει τον Πλούτωνα στον 5ο οίκο και τον Ποσειδώνα στον 7ο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει εξαρτήσεις μέσα στον τομέα των αισθηματικών του σχέσεων.

Πηγή: Ζωή & Ζώδια νο 35, συντάκτης Χ. ¶ρχος
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Εξάγωνο Ποσειδώνα Πλούτωνα

καλημερα μητσακο. ωραιο το αρθρο που παραθεσες αλλα σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις εγω που εχω αυτη την οψη στους οικους 8ο πλουτωνα και 10ο ποσειδωνα σε ακριβης οψη, τι ειδους εξαρτησεις μπορει να μου δημιουργησει?
    ευχαριστω

Quote Originally Posted by ouranos76 View Post
    καλημερα μητσακο. ωραιο το αρθρο που παραθεσες αλλα σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις εγω που εχω αυτη την οψη στους οικους 8ο πλουτωνα και 10ο ποσειδωνα σε ακριβης οψη, τι ειδους εξαρτησεις μπορει να μου δημιουργησει?
    ευχαριστω
    Δες ποια θέματα συμπεριλαμβάνουν αυτοί οι δύο Οίκοι αρχικά, ποιες είναι οι όψεις που κάνουν αυτοί οι δυο πλανήτες με προσωπικούς (αν κάνουν), ψάξε λίγο τον εαυτό σου (δεν θέλει πολύ, εσύ σε ξέρεις καλύτερα από εμένα ), δες τι είναι αυτό που σου προκαλεί τη μεγαλύτερη ανασφάλεια (άρα νιώθεις και την ανάγκη να το καλύψεις) και θα το βρεις μόνη σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλημέρα Μητσάκο:bigsmile:

κι εγώ επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω για την όψη αυτή του πλούτωνα και ποσειδώνα... τί σημαίνει δηλαδή στην περίπτωση που έχω πλούτωνα στον 7ο και ποσειδώνα στον 9ο οίκο??? (ανοχή 3.03 - αν μετράει αυτό)

σ' ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:embarrest

Quote Originally Posted by annakriari View Post
    καλημέρα Μητσάκο:bigsmile:

κι εγώ επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω για την όψη αυτή του πλούτωνα και ποσειδώνα... τί σημαίνει δηλαδή στην περίπτωση που έχω πλούτωνα στον 7ο και ποσειδώνα στον 9ο οίκο??? (ανοχή 3.03 - αν μετράει αυτό)

σ' ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...:embarrest
    Δες ποια θέματα συμπεριλαμβάνουν αυτοί οι δύο Οίκοι αρχικά, ποιες είναι οι όψεις που κάνουν αυτοί οι δυο πλανήτες με προσωπικούς (αν κάνουν), ψάξε λίγο τον εαυτό σου (δεν θέλει πολύ, εσύ σε ξέρεις καλύτερα από εμένα ), δες τι είναι αυτό που σου προκαλεί τη μεγαλύτερη ανασφάλεια (άρα νιώθεις και την ανάγκη να το καλύψεις) και θα το βρεις μόνη σου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

εντάξει σ' ευχαριστώ πολύ...:bigsmile:

στ' αλήθεια τωρα μετακομίζεις??? γι' αυτό έχεις αλλάξει και την εικόνα σου??? (πάντως η παλιά μου άρεσε περισσότερο...!!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)