- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
-
04-11-2008, 12:19 AM #1
Απορια για Κρονο αντιθεση Ποσειδωνα
Καλησπερα σας,θα ηθελα καποιος να μου πει για την αντιθεση Κρονου Ποσειδωνα σε εκτο οικο και δωδεκατο που το εχει το παιδακι μου το οποιο ειναι Ταυρος με Ωροσκοπο Παρθενο. Να σας πω οτι ο Κρονος ειναι κυβερνητης του πεντε. (Ελπιζω αυτη την φορα να το εβαλα στην σωστη ενοτητα.)
-
04-11-2008, 08:29 AM #2
Re: Απορια για Κρονο αντιθεση Ποσειδωνα
Επειδη θεωρω οτι oι οψεις με βαριους πλανητες ειναι δυσκολοι στην κατανοηση τους και δεν πρεπει να απομονωνονται απο τον υπολοιπο χαρτη καλο θα ηταν να μας δωσεις περισσοτερα στοιχεια και οψεις με προσωπικους πλανητες.
Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
04-11-2008, 03:43 PM #3
Kαταρχην να σε ευχαριστησω και κατα δευτερον να σου πω οτι ο Ηλιος του πηρε τα δυο πολυ ωραια τετραγωνα του Κρονου και του Ποσειδωνα,σημειοτεον οτι ο Ηλιος ειναι κυβερνητης του δωδεκατου. Η Σεληνη ειναι σε πολλη καλυτερη θεση,στον Ταυρο με εξαγωνο Αφροδιτη και τριγωνο με Ωροσκοπο. Επισης εχει και Χειρωνα στον εκτο αλλα οχι σε συνοδο με τον Ποσειδωνα.
-
06-11-2008, 11:30 PM #4
Bρε παιδια, καμμια απαντηση κανεις?:weird:
-
08-11-2008, 10:44 AM #5
-
08-11-2008, 12:40 PM #6
-
08-11-2008, 01:18 PM #7
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-11-2008, 02:04 PM #8
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
08-11-2008, 02:25 PM #9
Σωστά!! :bigsmile: Μήπως όμως θα πρέπει να αφαιρεθεί και απο την παράθεση του Μητσάκου??? Λέω εγω τώρα.....:blink:
-
08-11-2008, 03:07 PM #10
Καταρχην να σας πω οτι δεν ζητησα την αστρολογικη αναλυση του χαρτη του παιδιου μου, γνωμη ζητησα για μια οψη και κατα δευτερον αν ειχατε βγαλει την ημερομηνια ενος αλλου βρεφους απο Το υιοθεσια και μπερδρεμενες καταστασεις τοτε δεν θα εδινα και γω την ημερομηνια του δικου μου παιδιου. Παρεπιπτοντος η Κα Σιμου απαντησε στην μητερα του παιδιου. Παντως τωρα που το ξανασκεφτομαι καλως αφαιρεσατε την ημερομηνια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.