- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 66
Thread: Αντιθεση Ουρανου-Κρονου
-
07-11-2008, 02:33 PM #51
-
07-11-2008, 03:05 PM #52
Re: Αντιθεση Ουρανου-Κρονου
Πειρατίνα δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως εκεί κατά βάθος η σύνοδος σου βγαίνει πολύ θετικά! ¶σε να περάσει το Πλουτοπλουτωνικό σύνδρομο και θα δεις πόσο ψηλά θα σε στείλει. Ακόμα και να μην το κάνεις για τους άλλους, κράτησέ το για τον εαυτό σου. Να κυοφορήσει, δύσκολα ίσως με οδύνες κλπ, αλλά θα έρθει και η στιγμή της «γέννησης». Τέτοια παιδιά μας μπορούν να βλέπουν το φως οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή μας.
Δέσποινα από τη σκοπιά του «έξω» είναι απολαυστικές και οι δικές σας εξελίξεις! :bigsmile: Μήπως πρέπει να ψάξεις λίγο τα... Καρκινικά σου ενδότερα? (Αν και ο Παρθένος -11- φημίζεται για τις τακτοποιητικές - καθοδηγητικές του ιδιότητες «αυτό θα κάνεις γιατί αυτό είναι το σωστό»). Εννοείται πως οι μικρές κάποια στιγμή πρέπει να φάνε τα μούτρα τους για να συνέλθουν, όσο πιο διακριτικά βρίσκεται κοντά τους τόσο μικρότερο θα είναι αυτό το διάστημα. ¶λλωστε, έχουν χρόνο μπροστά τους για σοβαρότερα πράγματα! Πες ότι τώρα περνάνε την βασική εκπαίδευση της κανονικής τους ζωής. Τις ανησυχίες τώρα για τα οικονομικά κλπ... νομίζω ότι τις συμμερίζεται ο κάθε συνειδητοποιημένος και λογικός πολίτης, ασχέτως ζωδίων και διελεύσεων!
Να γκρινιάξω κι εγώ λίγο τον πόνο μου :toung: που έχω επίσης Ουρανός-5-Ιχθείς Κρόνος-11-Παρθένος, έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα αρνητικά της διελεύσεως. Τώρα να φταίει και ο Πλούτο επάνω στον Δια μου? Πάντως οι Κρόνοι είναι σε τριγωνάκι (τι μπορεί να σημαίνει η θετική όψη κάποιου αρνητικού πλανήτη ποτέ μου δεν κατάλαβα!!) και ο διελαύνων Δίας επάνω στον Κρόνο - πράγμα που μου δίνει και μια δόση αισιοδοξίας!
. Mind over matter.
.
.
> >
-
07-11-2008, 03:51 PM #53
Οταν η παρθένος είναι εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οικο ?? δηλαδή δεν έχει ακμή σε κάποιο οικο
τι γίνετε ??
και εκεί έχουμε τον ουρανό ?
αναστατώσεις και πάλι !!! ???Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
26-11-2008, 04:24 AM #54
Re: αντιθεση κρονου-ουρανου
Αυτό που μπορώ να πω με αρκετή σιγουριά κι ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος είναι ότι ο Ουρανός αντιπροσωπεύει νέες καταστάσεις, κάτι καινούργιο, κάτι απρόβλεπτο και όχι συμβατό με ότι γνωρίζουμε και ο Κρόνος το παληό, το δεδομένο, το κατεστημένο, το γνώριμο. Ειναι σαν δύο άτομα, ο ένας απέναντι απ' τον άλλον να τραβούν ένα σχοινί μέχρι να υπερισχύσει ο ένας απ' τους δύο.
Σε ποιον τομέα της ζωής μας θα συμβεί αυτό το δείχνουν οι οικοι που συμβαίνει αυτή η αντίθεση. Επειδή τυχαίνει να έχω κι εγώ ωροσκόπο Παρθένο και βάλλομαι από την ίδια όψη μπορώ να πω ότι είναι δύσκολη και βαρια. Προφανώς η όψη αυτή και σε σένα γίνεται σε 1ο και 7ο οίκο και έχει να κάνει με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και επειδή έχεις και τον ήλιο σου μάλλον στον 7ο οίκο σε επηρεάζει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω αν ο ήλιος σου κάνει όψεις ή αν έχεις και άλλους πλανήτες εκεί, όπου κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να συναινούν ή να αναιρούν θετικά ή αρνητικά σε κάποια γεγονότα ή αλλαγές που θα μπορούσαν να συμβούν. Αυτά.....
-
26-11-2008, 10:39 PM #55
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιούς τομείς με επηρεάζει η αντίθεση ουρανού-κρόνου. Έχω ακμή 6ου στη 17 μοίρα της παρθένου και ακμή 12ου στη 17 μοίρα των ιχθύων. Υποθέτω ότι έχει σχέση με θέμα υγείας (6ος=υγεία και 12ος=δοκιμασίες). Σωστό?
-
27-11-2008, 10:00 AM #56
Σύμφωνα με μια αστρολόγο που διατείνεται ότι είναι και της ...επιστημονικής, θα πας σίγουρα φυλακή :nuts:
Σύμφωνα με εμένα, δεν πρόκειται να πας πουθενά!!! Και να υπάρξει κάποια αντιστοίχιση της όψης στην προσωπική σου ζωή, το πολύ πολύ να είναι σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν δεν έχεις πλανήτες εκεί γύρω από την 18η μοίρα των μεταβλητών καθώς και στοιχεία και από άλλα συστήματα πρόγνωσης που να συγκλίνουν στο ότι κάτι μπορεί να γίνει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και αν γίνει, θα είναι άσχετο με την όψη και εσύ απλώς θα πιστέψεις ότι οφείλεται σε αυτήν.
Επιπλέον, ο 6ος δεν είναι μόνον υγεία και ο 12ος δεν είναι μόνον δοκιμασίες :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-11-2008, 10:30 AM #57
καλημερα.
τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα στις ερωτησεις που εκανα ή για αλλο λογο δεν μου απανταει καποιος?:unsure:
-
27-11-2008, 12:46 PM #58
Καλημέρα ouranos76. :bigsmile:
Η σύνοδος του γενέθλιου Δια σου με τον διελαυνων Κρόνο , σε επηρεάζει σε θέματα του 3ου ,καθώς μπορεί να παρατηρείς μια δύσκολη επικοινωνία απο μέρους σου. Όσο διαχυτική και να θές να είσαι ο Κρόνος σε περιορίζει αρκετά. Είναι μια δύσκολη όψη που πιστεύω πως θέλει προσπάθεια και σε συνδιασμό με την αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στον 9ο σου. Μπορεί ο Δίας να επεκτύνει τα θέματα του 3ου , ενω η σύνοδος του με τον Κρόνο να κάνει την δράση του Δία προβληματική. Μοιάζει σαν να είναι - ένα βήμα μπρος , ένα βήμα πίσω.Σαν να σε αποστασιοποιεί κάπως. Σαν να σου δημιουργεί μια παθητικότητα ίσως...
Όσο για το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 6ο , θα σου έλεγα καλύτερα να κοιτούσες την επίδραση της αντίθεσης με προσωπικούς πλανήτες πρώτα . Γιατι όταν η αντίθεση αγγίζει προσωπικούς πλανήτες , την βιώνουμε πιο έντονα. Και μετά φυσικά να κοιτάξεις την επίδραση και με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες.
Τυχαίνει κι εγώ να βιώνω την αντίθεση Κρ-Ου στον άξονα 3ου-9ου ( αλλά εμένα ο 3ος κάνει ακμή στον Ιχθύ και ο 9ος στην Παρθένο ). Έχοντας Ήλιο,Ερμή και ¶ρη στον 9ο οίκο στην Παρθένο , πέραν του ότι ο διελαύνων Κρόνος άγγιξει τις μοίρες του γενέθλιου Ερμή μου , επηρεάζει αρκετά και τον Ήλιο , αλλά και τον ¶ρη μου. Μου βγάζει μία παθητικότητα , κάνει πολυ τεμπέλη τον ¶ρη μου ...... :embarrest
-
28-11-2008, 04:30 PM #59
Γειά σαςςς!!!:toung:
Διαβάζοντας τη συζητησούλα αυτή διαπίστωσα οτι υπάρχει κόοοσμος και κοσμάκης που βιώνει αυτή την αντιθεσάαρα στο πετσί του τελευταία....Είπα κι εγώ λοιπόν να παραθέσω και τον δικό μου πόνο και καημό !!...αχχ..βαχ..
Ιχθύς με ωροσκόπο Παρθένο..οο ναι....
έχω 1ο, 2ο οίκο στην παρθένο και 7ο, 8ο οίκο στον ιχθύ..ουσιαστικά βιώνω 2 αντιθέσεις στους άξονες 1-7 και 2-8 μαζί με ζώδιο-ωροσκόπο.
ειλικρινά είχα πολύ καιρό να βιώσω τέτοια αστάθεια και ασάφεια σε πρόσωπα και καταστάσεις..βέβαια σιγά σιγά δυναμώνουμε και πάλι! γιατί όοοχι δεν θα μας ρίξει ούτε ο κύριος κρόνος ούτε ο κύριος ουρανός..άλλωστε μετά απο κάθε τρικλοποδιά πρέπει να ξανασηκωνόμαστε εεε??
Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια..
Παίζει ρόλο αν οι μοίρες που βρίσκεται τώρα αυτή την περίοδο ο ουρανός στους ιχ8ύς-18 και κάτι -είναι κοντά με τις μοίρες που ανατέλλει το ζώδιο μου-ιχθύς? κοντά λέγοντας εννοούμε 2-3 μοίρες..δηλαδή ασκεί πιο μεγάλη επιρροή όταν βρίσκεται να πω κατά κάποιο τρόπο σε σύνοδο σχεδόν?
επίσης να προσθέσω ότι ο ήλιος μου βρίσκεται στον 7ο οίκο..και σε συνδυασμό με 7ο οίκο μου, του οποίου η ακμή είναι στις πρώτες μοίρες του ιχθύ, θα έπρεπε να κρίνω ότι στο στόχαστρο βρίσκονται οι προσωπικές μου σχέσεις??
Πάντως αυτές οι αντιθέσεις με έχουν βάλει σε σκέψεις και ψάξιμο το τελευταίο διάστημα..Πάντα είμαι της άποψης οτι τη ζωή την κατευθύνουμε εμείς ως επί το πλείστον και ότι αν έχουμε δύναμη όοολα τα ξεπερνάμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε :bigsmile::clapping:,αλλά καμιά φορά στα φέρνει όπως ποτέ δεν τα περίμενες..και στα φέρνει και το ένα μετά το αλλο μαζεμένα βρε παιδί μου! ένα τέτοιο πράγμα βιώνω τους τελευταίους μήνες..αλλά θα τελειώσειι! είμαι σίγουρη!άντε πολύ φιλοσόφησα η γυναίκα εε..
αναμένω όποιον καλοθελητή επιθυμεί να δώσει απαντησούλες στα ερωτήματά μου!
ευχαριστώωω!
γειαα!:σφύριγμα
-
28-11-2008, 07:28 PM #60
και εγω καηκα!ειμαι διδυμος με ωροσκοπο παρθενο.ηλιο στις 18.45 του διδυμου 10ο οικο, κρονο στι 20 του παρθενου 1ο οικο,στις 21 του τοξοτη πωσειδωνα 4ο οικο,δηλαδη ταυ τετραγωνο.Η αντιθεση ουρανου κρονου οπως καταλαβενετε γινεται ακριβως πανω στο ταυ κ ηδη αφησε τα σημαδια του σε οικογενοια ,επιχειρηση καριερα ,οικονομικα,σχεση(χωρισα) κ σε αλλους επιμερους κλαδους!το ερωτημα ειναι θα καταφερει ο πλουτωνας που κανει τωρα τριγωνο στη σεληνη μου στον ταυρο 1η μοιρα 8ο οικο,να περιορισει τη ζημια?η' σαν αναμορφωτης που ειναι θα μου αποτελειωσει κ τα τελευταια να ξεκινησω τελειως απο το μηδεν????γκαντεμια!!!αυτη η οψη γινετε καθε δε ξερω κ εγω ποσα χρονια κ ποτε στις ιδιες μηοιρες κ ετυχε να μου κοπαναει ολο το ωροσκοπιο!!!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.