- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Απορία για όψη γενέθλιου χάρτη
-
05-11-2008, 02:27 PM #1
Απορία για όψη γενέθλιου χάρτη
Καλημέρα σας!!!
Προσπαθώντας να βγάλω κάποια μεσοδιαστήματα στο γενέθλιο χάρτη μου παρατήρησα ότι το μεσοδιάστημα Ήλιου (9ος, 9,20") / Δία (2ος, 18,41") (μεσοδιάστημα υλικής και φυσικής αφθονίας) είναι στις 28,51 του Υδροχόου. Πάνω στη μοίρα αυτή βρίσκεται σε σύνοδο ο Κλήρος της Τύχης (28,58) και ο Κρόνος (29,06) στο 12ο. Ξέρω οτι ο Κλήρος της τύχης είναι εστία της εκφραστικής δύναμης. Ο Κρόνος περιορίζει αυτή τη δύναμη και την πιθανή αφθονία που θα μπορούσα να έχω από τα θέματα 2ου, 9ου? Γι' αυτό δυσκολεύομαι να συνδυάσω τις αστρολογικές μου λίγες γνώσεις και να βγάλω ένα συμπέρασμα?
Παρεπιπτόνως, ο Ηλιος βρίσκεται πάνω στον Αntares και η σύνοδος Κρόνου,Κλήρου Τύχης σε αντίθεση με τον Regulus, όπου μόνο αυθονία, τιμές και δόξες δεν βλέπω στη ζωή μου....παρά ζόρι και προσπάθεια σε ότι καταπιαστώ.
Εχω ψιλομπερδευτεί..
-
05-11-2008, 04:52 PM #2
Re: Απορία για όψη γενέθλιου χάρτη
Η αληθεια ειναι οτι τα μεσοδιαστηματα τωρα τα διαβαζω αλλα αυτο που υποθετω ειναι οτι αφου ο Κρονος βρισκεται στο μεσ/μα της υλικης και φυσικης αφθονιας λογικα θα φερει δοκιμασιες τετοιου τυπου, ομως θα μπορουσε να φερει και οικονομικα απο δωδεκατο οικο πχ απο θαλασσα Ελπιζω να σου απαντησει καποιος που ξερει περισσοτερα.:unsure:
-
05-11-2008, 10:43 PM #3
Και μόνο που ο Κρόνος βρίσκεται σε μεταίχμιο δίνει μια ιδιαίτερη βαρύτητα για το ρόλο που παίζει στο χάρτη σου. Και στον 12ο, εμ..! πρέπει και λιγάκι να πιεστείς στη ζωή...
-
06-11-2008, 08:01 PM #4
Σελήνη σε σύνοδο με MC ευνοεί ηθοποιούς και πολιτικούς?
-
06-11-2008, 11:45 PM #5
Αυτο που φερνει ειναι καποια ασταθεια στα επαγγελματικα, εκπληκτικη επιδραση στο κοινο,μητερα κυρους και εξουσιας,γυναικα καριερας και αλλα παρεμφερη. Φυσικα δεν ξερουμε τις οψεις της Σεληνης για να δουμε πως μπορει να πανε ολα αυτα στην ζωη σου. Γενικα η Σεληνη εκει με καλες οψεις μπορει να φερει επαγγελματικη καταξιωση σε οποιο επαγγελμα διαλεξεις:blink:
-
07-11-2008, 11:25 AM #6
-
07-11-2008, 02:29 PM #7
Ouranos-Ποσειδώνας( mazi sto 1-oiko-ergokeros)ti λέi?
-
07-11-2008, 03:32 PM #8
Ουτοπία, ψευδαίσθηση, νεφελώδι ιδανικά. Σε έξαρση λόγω Πρώτου. Ο Αιγόκερως μπορεί κάπως να προσγειώσει αυτές τις τάσεις αλλά αυτές οι τάσεις μπορούν και να αποπροσανατολίσουν τον σοβαρό Αιγόκερω.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
09-11-2008, 03:28 PM #9
Aμα iνε αναδρoμεσ kαi θa δίο τotέ aλaζi τiπota?Eφχaρισto πολή πόυ ασkωληtηkατε μαζi μου.Σηγνoμiν δεν iμε eλiνιδα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.