- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 66
Thread: Αντιθεση Ουρανου-Κρονου
-
06-11-2008, 05:30 PM #41
Re: Αντιθεση Ουρανου-Κρονου
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα «τρώει» κανείς την αντίθεση στον 5-11 να μας πει πώς περνάει?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
06-11-2008, 06:18 PM #42
εμένα η αντίθεση αυτή επηρρεάζει 1-7 παρόλα αυτά εκεί που γίνεται πανικός είναι στα επαγγελματικά. πραγματικά δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις:blink:πως είναι δυνατόν αυτό?
-
06-11-2008, 07:07 PM #43
Ας τα πάρουμε ένα-ένα ..
Η αντίθεση ειναι μία όψη η οποία σχηματίζει 180 μοιρες ανάμεσα σε δυο πλανήτες . Επειδη ακριβως σχηματιζει 180 μοιρες , σημαινει πως το ενα πλανητικο σωμα ειναι απεναντι απο το αλλο . Ο γενέθλιος χάρτης μας αποτελείται απο 360 μοίρες συνολικά.
[ Πες πως ο γενέθλιος μας είναι ένας κύκλος ο οποίος και αποτελείται απο 360 μοίρες . Το ημικύκλιο - το μισό του κύκλου ειναι το 180 , σαφώς δηλαδή οι 180 μοιρες . Ενας κύκλος εχει και διάμετρο / η διαμετρος λοιπον ( οπως αλλιως και ονομαζεται η αντίθεση ) ειναι η οψη η οποια ενωνει δυο πλανητες οι οποιοι βρισκονται ο ενας απεναντι απο τον άλλο κ σχηματίζουν μεταξυ τους οψη 180 μοιρων με ανοχή +/- 2 μοιρες ]
Αν παρατηρήσεις στις διελεύσεις ο Κρονος που βρισκεται στην Παρθένο ειναι ακριβως απεναντι απο τον Ουρανο που βρισκεται στον Ιχθυ ( και κανουν αντιθεση ).
Γιατι στα λέω όλα αυτά ? Για να καταλαβεις την εννοια της αντίθεσης και την εννοια άξονες και το ότι δεν υπάρχει άξονας 3ος - 11ος ..( οπου ρωτάς αν θα επηρεάσει τον 3ο και 11ο οικο σου η αντιθεση μιας και βρίσκονται εκει οι γενεθλιοι σου )
Παρατήρησε τον γενεθλιο σου χάρτη , θα δεις πως ο 1ος οικος εχει απεναντι του τον 7ο οικο , ο 2ος οικος εχει απεναντι του τον 8ο , ο 3ος οικος εχει απεναντι τον 9ο , ο 4ος οικος εχει τον 10ο οικο κ.ο.κ. Αυτοι είναι οι αξονες.
Επίσης άξονες , μεταξύ ζωδίων .. ο Κριός έχει απέναντι του τον Ζυγό , ο Ταύρος έχει απέναντι τον Σκορπιό , ο Δίδυμος εχει τον Τοξότη , ο Καρκίνος τον Αιγόκερω , ο Λέων τον Υδροχόο , η Παρθένος ειναι απέναντι από τον Ιχθύ , κ.ο.κ
Εσένα λοιπόν η αντίθεση θα επηρεασει πρωτίστως τους οικους , οι οποιοι εχουν ακμή στον αξονα Παρθενου - Ιχθυ .. γιατι εκει κανει διελευση η αντιθεση του Κρόνου - Ουρανού . Κοιτα στον γενεθλιο χαρτη σου , ποιοι οικοι ειναι αυτοί .
Και μετα να κοιταξεις τους διελαύνοντες Κρόνο κ Ουρανό , τι όψεις κάνουν με τους γενέθλιους σου πλανήτες ( προσωπικούς και μη ).
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο ..
Και συγγνωμη , να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα . Γράφεις πως πήγες στην αρχική σελίδα στις διελεύσεις και πως ειδες και τους γενεθλιους Κρονο και Ουρανο ( το που ειναι ).. Τον γενεθλιο σου χαρτη δεν τον εχεις φτιαξει ? Δεν τον εχεις κοιταξει ? Ή αρχισες να κοιτάς μόνο τις διελεύσεις και είδες και τους γενέθλιους τυχαία .. ? :weird:
-
06-11-2008, 11:16 PM #44
Να μαι και γω! Σαν πρώτη εντύπωση, η αντίθεση ( 5ος-11ος) εκφράστηκε με ένα απροσδόκητο εξωτερικό γεγονός που έχει να κάνει τη ξαφνική μου συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα, καινούργιοι "εκκεντρικοί" φίλοι και συνεργάτες, εξίσου απρόσμενη ήταν και η προσέγγιση. Καθώς ο πέμπτος οίκος είναι υπερβολικά γεμάτος, έξι πλανήτες και η λίλιθ, μεταξύ των οποίων και τα φώτα, ο κρόνος αγγιξε την ακμή του και νιώθω να πιέζομαι στον δημιουργικό τομέα. Θελω να πω, νιώθω ότι οι καινούργοι συνεργάτες (11ος, ουρανός) μου ζητάνε -κάπως πιεστικά ορισμένες φορές- να δουλέψω πολύ υπεύθυνα και σοβαρά, και να αξιοποιήσω όλες μου τις "δημιουργικές " ικανότητες, να βάλω σε εφαρμογή ότι έχω μάθει τα προηγούμενα χρόνια, πολύ κούραση, γενικότερα
Δεν ξέρω αν γινομαι κατανοητή, κάτι μου λέει πως όχι:blink: αλλά θα με συγχωρέσετε :toung: διότι επιπλέον αυτην τη βδομάδα ο πλούτωνας τετραγωνίζει ακριβώς τον γενέθλιο πλουτωνά μου και αν μπορούσα θα χωνόμουνα σε μια σκοτεινή σπηλιά μέχρι να περάσει
-
07-11-2008, 09:41 AM #45
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-11-2008, 10:12 AM #46
καλημερα. με ξεχασατε ? υπαρχει καποιος να μου απαντησει στις ερωτησεις που εκανα ή ειναι σε λαθος φορουμ?:unsure:
ευαχαριστω
-
07-11-2008, 11:29 AM #47
Kαλημέρα !! Αθηνούλα σε ευχαριστώ πολύ ..
τον γεννέθλιο μου χάρτη τον έχω κάνει .. βασικά είναι το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έγινα μέλος στο φόρουμ ... κάποια πράγματα τα έχω καταλάβει στον χάρτι .. κάποια όχι ακόμη .. και μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό.. όπως επίσης το γεγονός ότι φέυγει ο πλούτωνας από τον ήλιο μου Τοξότη .. και αυτό θα ψάξω να δω .. οτιδήποτε έχω μάθει ή έχω καταλάβει είναι μέσα από το φόρουμ .. δεν έχω ξανασχοληθεί και δεν έχω και όσο χρόνο θέλω για το θέμα ..
ευχαριστώLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
07-11-2008, 01:14 PM #48
Λοιπόν νομοίζω ότι τα βρήκα ..
5ο οικο στο γεννέθλιο εχω στον αιγόκερο μέσα έχει το βέρτεξ
11ο οικο στο γεννεθλιο έχω στον καρκίνο μεσα έχει τον κρόνο ανάδρομο .
ενώ στους ιχθύες έχει ακμή ο 7ος και 8ος οικος μου στο γεννεθλιο ωροσκόπιο με
με 7ο οικο κενο ενώ στον 8ο εχω δια λιλιθ και χειρων
ενώ στην παρθένος εχει ακμή ο 1ος και 2ος οικος μου μεσα στον 2 εχω τον κληρο της τυχης
τωρα πρεπει να βρω της όψεις που κανουν ο διελαυνων κρονος και ουρανός με τους πλανήτες μου
αλλά κυρίως αυτή η αντίθεση θα επιρεάσει 1,2,7,8 οικους και οτι αυτοί αντιπροσωπεύουν ???
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
07-11-2008, 01:59 PM #49
Εγω την τρωω αγαπητε Δειμων στον τομεα των παιδιων 5ος ιχθεις -ουρανος- και σε σχεση με τους αλλους 11ος παρθενος -κρονος-
Επισης εχω και την 150 αρα οψη γενεθλιου κρονου[υδροχοος 4ος] με τον διελαυνων κρονο στην παρθενο 11ο που με εχει γεμιση αγχος δουλευει υπογεια αυτη η οψη, το τι θα γινει με τις δουλειες και ολη αυτη την ανασφαλεια με την οικονομικη κριση ,σκεφτομαι το σπιτικο μου και ολου του κοσμου τα σπιτικα.
Ας ερθω τωρα στην αντιθεση υπαρχει μια αναστατωση με τις κορες μου η μεγαλη αλλαξε δουλεια και καθως εχει στο ζωδιακο της πολυ σταθερο και πολυ γη της ερχονται δυσκολα οι αλλαγες -μεχρι να προσαρμοστη αυτη θα λαλισουμε εμεις:nuts:-
Επισης μου ειπε οτι σκεφτετε να μεινει μονη της και εγω κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα οταν το ειπε:nuts:[ο 4ος μου αναστατωση ,ανγχος ,χιαστι οψη]
Η μικρη μου κορη εχει μια σχεση καλη2 ετων και ξαφνικα μας λεει οτι δεν τον θελει και οτι γνωρισε αλλον ..ε..και τι εγινε θα μου πεις;Εμ..εγινε τους εχει και τους δυο !!!δεν εχει τα κοτσια να πει τερμα στον πρωτο και γινετε ενα μπαχαλο στο να μου λεει τι να κανω μαμα και τετοια..
Απαντηση Δεσποινας ΄..ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ!!!παρε τον κρονο σου[ στον 1ο της διελαυνη τωρα] και μαθε οτι ολα δεν ειναι ντιρινταχτα ξεκαθαρισε τωρα!
Υποψιν ξερω την οικογενεια του
11ος φιλοι και θα γινουμε κ.....ς τωρα:nuts:
Ετσι βιωνω την αντιθεση αγαπημενε μου Δειμων ξαφνικα γεγονοτα με τα παιδια σε σχεση με αλλους αλλα και μεσα στο σπιτικο μου[μην ξεχναμε τον γενεθλιο κρονο μου 4ος ]σαν συνολο ολα εχουν κατι να μας πουν .
με εκτιμηση Δεσποινα -κουκι
-
07-11-2008, 02:19 PM #50
δεν μπορώ να διορθώσω το προηγούμενο ποστ ως εκ τουτου προσθέτω πως
ο διελαυνων Ουρανός είναι στον 7ο οικο μου
και ο κρόνος στον 1ο οικο μου
ολα αυτά τι δίχνουν ?
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω πάλι οι σχέσεις ... ??
πάντος δεν ξέρω τι λένε οι αλλοι Τοξότες πάντως εγώ απο το 2007 που ήταν λεει οι χρονία μας δεν προλαβαίνω να τις μετράω από που έρχονται ..Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.