- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
-
04-11-2008, 06:47 PM #1
Ηλιακές σύνοδοι στον χάρτη ηλιακής επιστροφής
Εαν στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής ο Ήλιος βρίσκεται στον 6ο οίκο στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό και τον Δία καθώς επίσης και σε σύνοδο με την ακμή του 7ου, τι θα μπορούσαμε να πούμε γι αυτά τα στοιχεία;
(Φυσικά γνωρίζω οτι η αστρολογία λειτουργεί συνδιαστικά και μια μεμονωμένη όψη αδυνατεί να δώσει συνολική εικόνα)
Ευχαριστώ
skytree''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
04-11-2008, 11:07 PM #2
Re: Ηλιακές σύνοδοι στον χάρτη ηλιακής επιστροφής
Αγαπητή φίλη
Είναι ελάχιστα κι όχι ίσως ουσιώδη όσα μπορώ να πω με κάποια όψη ειδικά σε μία επιστροφή. Το μόνο που διακρίνεται είναι πως είναι μία χρονιά όπου ένας άντρας, ή η επιθυμία σας, ή η φιλοδοξία σας στρέφεται προς την προσωπική σας διαδρομή και χαράσσει πορεία. Και πως πιθανώς να διευρύνετε σχέσεις, ή να αναπτύξετε τον κύκλο σας. Όμως για μία πρόγνωση χρειάζονται πολλά συστήματα και όλα επιβεβαιώνουν ή αναιρούν στοιχεία, όταν τα δούμε μαζί.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
07-11-2008, 11:49 AM #3
Re: Ηλιακές σύνοδοι στον χάρτη ηλιακής επιστροφής
Κα.Σίμου ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας!
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.