s
Zeitgeist... - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: Zeitgeist...

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Zeitgeist...

Zeitgeist: Addendum

Δημοσιεύτηκε αρχές Οκτωβρίου, περιμένετε για πιο οργανωμένη διανομή.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Διονυσία

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Zeitgeist: Addendum

Δημοσιεύτηκε αρχές Οκτωβρίου, περιμένετε για πιο οργανωμένη διανομή.
    να ειχε και υποτιτλους θα ήταν καλήτερα :bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Έχει :bigsmile: Περνάς το ποντίκι πάνω από το βελάκι κάτω δεξιά στην οθόνη που παίζει η ταινία και στο αναδυόμενο σχηματάκι πατάς το CC ώστε να «ανάψει» το άλλο βελάκι που βρίσκεται αριστερά από το CC. (Εάν είναι σωστά αναμένο θα παρουσιαστεί από αριστερά ένας διάλογος -μπαλονάκι- που λέει «Τurn off Captions»). Tοποθετείς το ποντίκι σου επάνω σε αυτό το βελάκι και παρουσιάζεται πιο αριστερά ένας άλλος διάλογος που λέει Greek. Πατάς το Greek και παρακολουθείς.

Το περιέγραψα όσο πιο αναλυτικά γίνεται, πιστεύω να το βρήκες! :nuts:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    white

χμμμ...αυτό που μου έμεινε ως αίσθηση είναι ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν ειπώθηκαν στα φιλμακια...θα μου πεις σιγά το νεο..
    απλά έμεινα με ενα μεγάλο ερωτηματικό στο τέλος...λες και όλα αυτά γινονται με μαθηματική ακριβεια και τα γεγονοτα "πατάνε" πάνω σε μια αόρατη (ίσως) γραμμή ένος πολύ συγκεκριμένου σχεδίου , που δεν έχει μόνο σχέση με τα λεφτά και τα μεγάλα κεφάλια...

τι σκέψεις σας γέννησε;

μολις κατεβασα και το addendum και δεν το εχω δει ακομα ολο. θα το δω και αυτο, και μετα ευχαριστως να μιιλησω και για τα δυο!

.. το εχω δει τρεις φορες...και καθε φορα με βαζει και σε μεγαλυτερες σκεψεις για το μελλον...και το ποσο κουτοχορτο μπορει να μας ταΐζουν!..Οι περισσοτεροι ειμαστε οντως υποψιασμενοι...αλλα και που ειμαστε? τι κανουμε?

Όνομα:
    dnaki

Το πρώτο μέρος με έβαλε σε σκέψεις όσον αφορά στο θέμα της θρησκείας..Η αλήθεια είναι όμως πως ενώ βρήκα λογικές τις "αντιπαραθέσεις",μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να τις επιμεριστώ.
    Τώρα για το ...τρομοκρατικό χτύπημα των διδύμων πύργων κ ,λόγω του οτι έχω συγγενείς εκεί, να ξέρετε πως όλοι οι Έλληνες του εξωτερικού γνωρίζουν πως ο μεγαλύτερος τρομοκράτης είναι(ή μάλλον ήταν) ο ίδιος ο Μπούς.
    Το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ το είδα επιλεκτικά μέχρι που το παράτησα τελείως δλδ,γιατί ναι μεν σωστά αυτά που λέει,αλλά κάπου καλύτερα και να μην τα γνωρίζω..γιατί δεν θέλω να παραδεχτώ πως ο κάθε άνθρωπος σ αυτή τη γή είναι απλά κ μόνο ένα πιόνι σε ένα παιχνίδι παγκόσμιας απάτης,γιατί αν το παραδεχτώ,θα πρέπει κ να το αποδεχτώ..γιατί και να ήθελα να το αλλάξω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
    What goes around comes around

Όνομα:
    Αρτεμις

αυτοι πουλανε...εμεις γιατι αγοραζουμε???

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

¶μα το σκεφτείς... δεν σε υποχρεώνει κανένας! Μπορείς πάντα να μείνεις σε μια ερημιά, να καλλιεργείς τη γη σου, να έχεις τα ζώα σου, να χτίσεις το σπίτι σου, εάν έχεις φυσικούς πόρους να εξορύξεις τη γη, να εφεύρεις το ηλεκτρικό κλπ κλπ.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    ¶μα το σκεφτείς... δεν σε υποχρεώνει κανένας! Μπορείς πάντα να μείνεις σε μια ερημιά, να καλλιεργείς τη γη σου, να έχεις τα ζώα σου, να χτίσεις το σπίτι σου, εάν έχεις φυσικούς πόρους να εξορύξεις τη γη, να εφεύρεις το ηλεκτρικό κλπ κλπ.
    Μμμμ :unsure:
    Δηλαδή, όποιος αντιδρά και δεν συμμετέχει σε κάποιες διαδικασίες απορρίπτοντάς τες πρέπει να έχει όψη τρωγλοδύτη; Δεν το νομίζω... Μάλλον δεν το έχεις σκεφτεί καλά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)