s
Απορία σχετικά με πλανητική διέλευση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Απορία σχετικά με πλανητική διέλευση

Καλημέρα σας!

Εχω μία απορία.

Καθημερινά διαβάζω τις πλανητικές διελεύσεις μου βάσει του προγραμματος που έχετε στο site. Βασικά διαβάζω την ερμηνεία των όψεων κι αν υπήρχαν για όλες θα ήταν ακόμα καλύτερα!

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το ότι ο γενέθλιος Αρης μου κάνει σύνοδο με τον διελαύνοντα Αρη, πράγμα που εξηγεί (κι εγώ δεν καταλαβαίνω) ότι πυροδοτεί μία περίοδο 2 ετών. Επίσης, η Σελήνη μου κάνει χιαστί με την διελαύνουσα Σελήνη. αυτό δεν έχει γραπτή εξήγηση...

Μήπως σας είναι εύκολο να μου εξηγήσετε απλά τι σημαίνουν αυτές οι διελεύσεις; Ενισχύονται οι θέσεις των δύο πλανητών ή κάτι άλλο;

30/11/74, ώρα 20.20, Αθήνα

Σας ευχαριστώ πολύ!

:bigsmile:

Re: Απορία σχετικά με πλανητική διέλευση

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Καλημέρα σας!

Εχω μία απορία.
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το ότι ο γενέθλιος Αρης μου κάνει σύνοδο με τον διελαύνοντα Αρη, πράγμα που εξηγεί (κι εγώ δεν καταλαβαίνω) ότι πυροδοτεί μία περίοδο 2 ετών. Επίσης, η Σελήνη μου κάνει χιαστί με την διελαύνουσα Σελήνη. αυτό δεν έχει γραπτή εξήγηση...

Μήπως σας είναι εύκολο να μου εξηγήσετε απλά τι σημαίνουν αυτές οι διελεύσεις;
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    O ¶ρης χρειάζεται μια περίοδο 2 ετών περίπου για να ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή του ζωδιακού. Κάθε 2 χρόνια λοιπόν, βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιό σου ¶ρη και ξεκινά ένας νέος κύκλος που αφορά εσένα όμως, καθώς θα αρχίσει να σχηματίζει όψεις από την αρχή με τους γενέθλιους πλανήτες σου αλλά και με τους άλλους διελαύνοντες που με τη σειρά τους κάνουν και αυτοί όψεις με τους γενέθλιους και μεταξύ τους και πάει λέγοντας.
    Για να καταλάβεις καλύτερα, ο Ήλιος πχ θέλει έναν χρόνο για να κάνει μια πλήρη περιστροφή. Έχεις γενέθλια μια φορά το χρόνο, τότε κάνει σύνοδο ο Ήλιος με τον γενέθλιο Ήλιο σου. Ο Δίας, που είναι και πιο μακριά, θέλει 12 χρόνια για να κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Δία σου. Ο Κρόνος θέλει 28 περίπου για να κάνει σύνοδο.
    Ο Ουρανός θέλει περίπου 80 χρόνια και τους Ποσειδώνα - Πλούτωνα άσ' τους καλύτερα γιατί θέλουν πάνω από 150 χρόνια ο ένας και 200 και βάλε ο άλλος.
    Η Σεληνούλα όμως κάνει αυτόν το κύκλο μέσα σε 27-28 μέρες περίπου, οπότε μην της δίνεις και πολύ σημασία γιατί θα σε ...ζαλίσει :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Οπότε όταν βλέπω τους γενέθλιους με τους διελαύνοντες πλανήτες να κάνουν όψη έχει σχέση με την περιστροφή τους....

Μήπως θα πρέπει επίσης να ξέρω κάτι παραπάνω, δηλ. ως το προς θα με επηρεάσει η διέλευση τους; Κάθε φορά που έχω όψη μεταξύ τους θα με επηρεάζει σε κάτι πχ ως προς τον οίκο ή τον πλανήτη;

Ζητάω συγνώμη από τους έμπειρους για το αν οι ερωτήσεις μου είναι λίγο... αφελείς...

Όνομα:
    Τίνα

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Οπότε όταν βλέπω τους γενέθλιους με τους διελαύνοντες πλανήτες να κάνουν όψη έχει σχέση με την περιστροφή τους....

Μήπως θα πρέπει επίσης να ξέρω κάτι παραπάνω, δηλ. ως το προς θα με επηρεάσει η διέλευση τους; Κάθε φορά που έχω όψη μεταξύ τους θα με επηρεάζει σε κάτι πχ ως προς τον οίκο ή τον πλανήτη;

Ζητάω συγνώμη από τους έμπειρους για το αν οι ερωτήσεις μου είναι λίγο... αφελείς...

Σαφως, με την περιστροφη των Πλανητων δημιουργουνται και οι οψεις. Τωρα αναλογα που γινονται οι οψεις αυτες δηλ. σε ποιον οικο , επηρρεαζουν τα θεματα του οικου.Ως προ τους Πλανητες τωρα, αν πχ σχηματιζει αρνητικη οψη ο διελαυνον Κρονος με τηνΑφροδιτη τη γενεθλια τοτε κοιταμε και τι οικο κυβερνα η Αφροδιτη στον χαρτη μας Ελπιζω να σε βοηθησα.

Ερση μου ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό όμως που εννοούσα μάλλον ήταν τι συμβαίνει όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση πχ. η διελαύνουσα Σελήνη μου κάνει χιαστί με τη γενέθλια. Αυτό σημαίνει ότι τα θέματα που σχετίζονται με τη Σελήνη μου στο 12ο οίκο και στους Διδύμους θα είναι πιο έντονα; Θα θελήσουν περισσότερο ψάξιμο τα συναισθήματα μου;
    Ο Αρης μου που βρίσκεται στον 4 θα ενισχύσει την επιρροή του στον τομέα πχ. του σπιτιού;

Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητή τώρα ως προς το ερώτημα μου... Ελπίζω δηλαδή...

Όνομα:
    Τίνα

Αυτό όμως που εννοούσα μάλλον ήταν τι συμβαίνει όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση πχ. η διελαύνουσα Σελήνη μου κάνει χιαστί με τη γενέθλια. Αυτό σημαίνει ότι τα θέματα που σχετίζονται με τη Σελήνη μου στο 12ο οίκο και στους Διδύμους θα είναι πιο έντονα; Θα θελήσουν περισσότερο ψάξιμο τα συναισθήματα μου;
    Ο Αρης μου που βρίσκεται στον 4 θα ενισχύσει την επιρροή του στον τομέα πχ. του σπιτιού;

Mπερδευτηκα λιγο, τι εννοεις η διελαυνουσα σου Σεληνη? Οι διελαυνοντες Πλανητες δεν ειναι οι δικοι μας,ειναι οι Πλανητες του Ηλιακου μας συστηματος.Εκτος αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις.

Όνομα:
    Γιάννα

Οπως ειπε και ο Μητσακος παραπανω για αρχη καλυτερα ειναι να μην δεινεις μεγαλη σημασια στην σεληνη αφου ο κυκλος της ειναι πολυ γρηγορος και τα αποταλεσματα δεν ειναι εμφανη εκτος απο της ψυχολογικες μεταπτωσεις (ειδικα στις γυναικες που επιρρεαζει τις γυναικιες ορμονες).Οσο για την οψη χιαστη που ειναι μια εσωτερικη οψη το ποιο πιθανο ειναι να μην εχεις αποτελεσμα δεδομενου της γρηγορης κινησης
    Οταν τωρα οπως ανεφερες περναει ο αρης απο τον 4 οικο του γεννεθλιου χαρτη σου μπορει να φερει μια ενταση στις ενδοοικογενιακες σχεσεις, ανεπαντεχα εξοδα σε θεματα σπιτιου κ.α.Αν δεν υπαρχει πλανητης μεσα στον 4 βλεπεις τι οψεις κανει ο αρης με τους υπολοιπους γεννεθλιους πλανητες ,αν υπαρχει κοιτας και την συνοδο καθως και τις οψεις αυτης.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)