s
Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε... - Page 39
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Τι ζώδιο είστε

Voters
657. You may not vote on this poll
  • Κριός

49 7.46%
  • Ταύρος

42 6.39%
  • Δίδυμοι

49 7.46%
  • Καρκίνος

69 10.50%
  • Λέων

65 9.89%
  • Παρθένος

55 8.37%
  • Ζυγός

56 8.52%
  • Σκορπιός

69 10.50%
  • Τοξότης

56 8.52%
  • Αιγόκερως

43 6.54%
  • Υδροχόος

48 7.31%
  • Ιχθύς

56 8.52%
Page 39 of 40 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 LastLast
Results 381 to 390 of 393
    Όνομα:
    Dion

Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...

Γυναίκα Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό, Σελήνη στο Λιοντάρι, ¶ρη στο Ζυγό και Αφροδίτη στους Διδύμους. Αν οι προλαλήσαντες Καρκίνοι με ωροσκόπους σε σταθερά ζώδια θεωρούν τους εαυτούς τους τρελούς, εσείς τι συμπέρασμα θα βγάζατε κρίνοντας από τα στοιχεία που σας έδωσα. Απίστευτα κοινωνική, εξωστρεφής, φιλότιμη, θεατρική, έντονη και παθιασμένη, συναισθηματική και ρομαντική, πάντοτε σε μια διαρκή αναζήτηση του κόσμου, οξύθυμη, εκδικητική,ανασφαλής,σπάτα λη, τελειομανής, εργατική, για την αγάπη και τον έρωτα τα δίνω όλα, ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ, όπως και το όνομά μου. Το βασικό μου όμως πρόβλημα είναι ότι παραπαίω πάντα ανάμεσα σε δύο πόλους (ειδικά με την Αφροδίτη στους Διδύμους) και γι' αυτό έχω πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις και είμαι μονίμως αναποφάσιστη. Αισθάνομαι σα να βρίσκονται δύο άνθρωποι σε ένα σώμα. Είναι ένα γλυκό βασανιστήριο αυτό. Αυτό με καταστρέφει και με αναγεννά. Και σ'αυτό χρωστώ τη δημιουργική μου δύναμη. Δεν ξέρω τελικά αν θέλω να απαλλαγώ από αυτό....

Όνομα:
    Τίνα

<Καρμικη επιταγη> ειναι ο Β.δεσμος του καθενος,αναλογα με την θεση που βρισκεται. Το οτι ο δικος μου βρισκεται εκει που βρισκεται μου δινει την δυνατοτητα να επιλεξω,οτι επιθυμω σε σχεση με υδροχοικους τομεις. Εγω επελεξα την αστρολογια οχι γιατι δεν ειχα κατι αλλο να κανω αλλα γιατι ανεκαθεν την λατρευα! φιλικα ερση.Προς Μητσακο.

Όνομα:
    Dion

πώς είναι δυνατόν, αν και Καρκίνος, να είμαι με Τοξότη και να ελκύω Τοξότες γενικά???? Μήπως φταίει η Αφροδίτη μου στους Διδύμους;;;

Όνομα:
    Dion

Βλέπω, πάντος, ότι τα ζώδια του νερού και κυρίως οι Καρκίνοι και οι Σκορπίοι έχουν την πρωτοκαθεδρία...

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post
    Βλέπω, πάντος, ότι τα ζώδια του νερού και κυρίως οι Καρκίνοι και οι Σκορπίοι έχουν την πρωτοκαθεδρία...
    Φαντάζεσαι όμως γιατί; :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Χρυσα...

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post
    πώς είναι δυνατόν, αν και Καρκίνος, να είμαι με Τοξότη και να ελκύω Τοξότες γενικά???? Μήπως φταίει η Αφροδίτη μου στους Διδύμους;;;
    Τι εχουν οι τοξοτες?

Και γιατι οχι με καρκινο?

τοξοτης με ωροσκοπο καρκινο..:toung:
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    Κωστής

Αν συνεχίσει το τσατάκι θα σας το κλείσω ΚΑΙ ΑΥΤΟ το θέμα και μάλιστα με ευχαρίστηση :nuts:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ

Καλησπέρα σε όλους!!
    Εγώ είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγόκερω, σελήνη στον Ιχθύ, Αφροδίτη στην Παρθένο και ¶ρη στον Καρκίνο.

Χειρότερα δεν γίνεται!!!! :-)

Ταυρος με ωροσκοπο λεων... σεληνη στον υδροχοο.. αχμμ... αφροδιτη στο κριο αρη στους διδυμουσ.. και ερμη στον κριο... δεν αντεχουν το πεισμα μου και τον εγωισμο μου... αχμ... και θεωρω του υδροχοουσ ολιγον τι ανισορροπους.. για να μην πω θεοπαλαβουσ...

Page 39 of 40 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 50 users browsing this thread. (0 members and 50 guests)