s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 38
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 38 of 42 FirstFirst ... 28 34 35 36 37 38 39 40 41 42 LastLast
Results 371 to 380 of 420
    Όνομα:
    Dion

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Καλή μου Τοξοτίνα -Τοξότες, καλά παιδιά, αλλά δεν παλεύεστε, ξέρω από το φίλο μου-, εσύ καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες -αν και εγώ ως κλασική Καρκίνος, θα τα έκανα λαμπόγυαλο, θα τον ευνούχιζα, θα του έκαιγα το σπίτι,το αυτοκίνητο,το μαγαζί κ.τ.λ. Επειδή κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί με έναν πρώην μου, αφού έπεσα στα πατώματα, είπα τα εξής: 1ον ότι αποκλείεται αυτή η άλλη να είναι καλύτερη από μένα (δεν το λέω εγωιστικά και αλαζονικά, κάτι ξέρω παραπάνω) και 2ον ας τον πάρει να τον φάει στη μάπα, για να δει τη γλύκα. Το αποτέλεσμα είναι ότι λύσαξε, όταν μετά από κάποιο διάστημα με είδε με άλλον -τον Τοξότη που είμαστε ακόμα μαζί. Έφυγε κάτι, για να έλθει κάτι καλύτερο -αν βέβαια θεωρείται κάτι καλύτερο ένας Τοξότης (πλάκα κάνω). Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια από τότε και ακόμα και τώρα με κυνηγάει και παραδέχεται ότι δε έχει βρει άλλη σαν κι εμένα.
    Όταν λοιπόν 'ερθει η ώρα και η καλή θεία δίκη στον φέρει μπροστά σου, είμαι σίγουρη πως αν σε δει με άλλον τότε εκούσια ή ακούσια θα τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.Και αυτό θα πονάει πιο πολύ.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    και εγω συμφωνω με τον Παυλο αγαπητο μελος :bigsmile:και κατι αλλο... δεν ειναι θεμα ζωδιου η εκδικηση αλλα το ποσο κακο εκανε ο αλλος σε σενα και αναλογα τοτε πρατεις...

με εκτιμηση Δεσποινα-κουκι:bigsmile:
    Noμιζω πως η εκδικηση ειναι και θεμα ζωδιου γιατι το ποσο κακο σου εκανε καποιος ειναι υποκειμενικο και ο καθενας μας το κρινει βασει του χαρακτηρα του.Απο εκει και περα ομως η δικη μου η αποψη ειναι οτι πραγματικα υπαρχει Θεια Δικη, γι αυτο δεν βρισκω λογο να εκδικηθω καποιον και να φορτωσω με αρνητικη ενεργεια το καρμα μου:embarrest

ειναι σαν το παγωτο κρυο και γλυκο

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    ...και είσαι και Σκορπίνα?... :unsure:
    Παρ΄όλη τη φιλοσοφία μου έχεις δίκιο Γιάννη, στο τέλος τέλος μου βγαίνει μία εκδίκηση περιποιημένη.....που καίει σαν λιωμένο μολύβι σε πληγή.....:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Noμιζω πως η εκδικηση ειναι και θεμα ζωδιου γιατι το ποσο κακο σου εκανε καποιος ειναι υποκειμενικο και ο καθενας μας το κρινει βασει του χαρακτηρα του.Απο εκει και περα ομως η δικη μου η αποψη ειναι οτι πραγματικα υπαρχει Θεια Δικη, γι αυτο δεν βρισκω λογο να εκδικηθω καποιον και να φορτωσω με αρνητικη ενεργεια το καρμα μου:embarrest
    εσυ περιμενε την θεια Δικη, εγω σαν θεια Δεσποινα δεν την περιμενω γιατι αργει πολυ καμμια φορα..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post
    Καλή μου Τοξοτίνα -Τοξότες, καλά παιδιά, αλλά δεν παλεύεστε, ξέρω από το φίλο μου-, εσύ καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες -αν και εγώ ως κλασική Καρκίνος, θα τα έκανα λαμπόγυαλο, θα τον ευνούχιζα, θα του έκαιγα το σπίτι,το αυτοκίνητο,το μαγαζί κ.τ.λ. Επειδή κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί με έναν πρώην μου, αφού έπεσα στα πατώματα, είπα τα εξής: 1ον ότι αποκλείεται αυτή η άλλη να είναι καλύτερη από μένα (δεν το λέω εγωιστικά και αλαζονικά, κάτι ξέρω παραπάνω) και 2ον ας τον πάρει να τον φάει στη μάπα, για να δει τη γλύκα. Το αποτέλεσμα είναι ότι λύσαξε, όταν μετά από κάποιο διάστημα με είδε με άλλον -τον Τοξότη που είμαστε ακόμα μαζί. Έφυγε κάτι, για να έλθει κάτι καλύτερο -αν βέβαια θεωρείται κάτι καλύτερο ένας Τοξότης (πλάκα κάνω). Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια από τότε και ακόμα και τώρα με κυνηγάει και παραδέχεται ότι δε έχει βρει άλλη σαν κι εμένα.
    Όταν λοιπόν 'ερθει η ώρα και η καλή θεία δίκη στον φέρει μπροστά σου, είμαι σίγουρη πως αν σε δει με άλλον τότε εκούσια ή ακούσια θα τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.Και αυτό θα πονάει πιο πολύ.
    Μια τοξοτινα-της ποτε μα ποτε δεν θα τα κανει λαμπογυαλο,ουτε θα εκανε ολα τα παραπανω, καψιμο αυτοκινητου κ.τ.λ.για εναν γκομενο /να ,δεν καταδεχεται να πεσει στα'' πατωματα''για γκομενικα..

Όνομα:
    Αμαλία

Παρεξηγημένη αυτή η έννοια...δύσκολο να αποφύγεις σε μια δράση την αντίδραση...

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    εσυ περιμενε την θεια Δικη, εγω σαν θεια Δεσποινα δεν την περιμενω γιατι αργει πολυ καμμια φορα..
    Μπορει να αργει αλλα ποτε δεν λησμονει. Οπως και να χει ο καθενας οτι θελει πρατει,ας μην ξεχναμε ομως οτι ενας λογος που μαθαινουμε αστρολογια ειναι να μπορουμε να διαχειριζομαστε και τα αρνητικα μας συναισθηματα ωστε να ειμαστε υγιεις εμεις οι ιδιοι.

[.Μέσα από τις καταστάσεις(στην πράξη) αποδεικνύεται τελικά το τί είσαι.Μπορεί να λες και να νομίζεις χίλια δύο και όμως όταν βρεθείς σε κάποια κατάσταση να σε εκπλήξει ο εαυτός σου.

Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά, με έχει "ξαφνιάσει" πολλές φορές ο εαυτός μου και οι αντιδράσεις μου σε κάποιες καταστάσεις... "Γηράσκω αεί διδασκόμενη".
    Όσο για την άποψη μου στην αντίδρασή σου, νομίζω πως ήταν η πρέπουσα. Βέβαια, τίποτε δεν γίνεται χωρίς κοστος... Αλλά πιστεύω ότι ο "χαμένος" θα είναι τελικά αυτός και αν όπως λένε, στη ζωή μας μένουν μόνο αυτά που πραγματικά αξιζει να έχουμε, αυτός ο άνθρωπος που σε μια δύσκολη, για σένα, περίοδο επέλεξε μια άλλη συντροφιά, από το να είναι δίπλα σου και να σε στηρίζει, δεν άξιζε να υπάρχει στη ζωή σου. Να θυμάσαι: Αυριο ξημερωνει μια άλλη μέρα...
    Να εισαι καλά, κυρίως από υγεία. ΟΛΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Μπορει να αργει αλλα ποτε δεν λησμονει. Οπως και να χει ο καθενας οτι θελει πρατει,ας μην ξεχναμε ομως οτι ενας λογος που μαθαινουμε αστρολογια ειναι να μπορουμε να διαχειριζομαστε και τα αρνητικα μας συναισθηματα ωστε να ειμαστε υγιεις εμεις οι ιδιοι.
    Η αποψη σου σεβαστη, αλλα εγω εχω διαφορετικη γνωμη .

με εκτιμηση

Page 38 of 42 FirstFirst ... 28 34 35 36 37 38 39 40 41 42 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)