s
διελευσεις-γενεθλιος χαρτης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    κωνσταντινα

διελευσεις-γενεθλιος χαρτης

καλησπέρα!!
    ηθελα να ρωτησω πως κοιτάζουμε τις διελευσεις σε σχεση με το γενέθλιο χάρτη:ο πλούτωνας είναι στην 29ο τοξότη. αν κάποιος έχει π.χ. ακμή 7 στον τοξότη στην 29 επηρρεάζεται? ακόμα και αν στον γενέθλιο ο πολύτωνας είναι στον ζυγο και σε άλλο οίκο? ελπίζω να έχω εκφράσει σωστά την απορία μου:unsure:
    επίσης αν μια όψη στις διελεύσεις υπάρχει ίδια και στον γενέθλιο πως ερμηνεύεται?
    ευχαριστώ για όποια απάντηση

Όνομα:
    Τίνα

Re: διελευσεις-γενεθλιος χαρτης

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    καλησπέρα!!
    ηθελα να ρωτησω πως κοιτάζουμε τις διελευσεις σε σχεση με το γενέθλιο χάρτη:ο πλούτωνας είναι στην 29ο τοξότη. αν κάποιος έχει π.χ. ακμή 7 στον τοξότη στην 29 επηρρεάζεται? ακόμα και αν στον γενέθλιο ο πολύτωνας είναι στον ζυγο και σε άλλο οίκο? ελπίζω να έχω εκφράσει σωστά την απορία μου:unsure:
    επίσης αν μια όψη στις διελεύσεις υπάρχει ίδια και στον γενέθλιο πως ερμηνεύεται?
    ευχαριστώ για όποια απάντηση
    Για τις διελευσεις κοιταμε που ακριβως ειναι ο καθε πλανητης, τον τοποθετουμε στο Ωροσκοπιο μας και βλεπουμε σε ποιον οικο βρισκεται και τις οψεις κανει με τους γενεθλιους Πλανητες μας. Αν οι οψεις που κανει ηδη υπαρχουν στον χαρτη μας τοτε ενργοποιειται αυτη η οψη και βγαζει πιο ευκολα την δυναμικη της. Οταν τωρα ενας πλανητης ειναι στην ακμη ενος οικου τοτε αρχιζει μια περιοδος ειτε μεγαλη ειτε μικρη,αναλογα με το ποιος Πλανητης περνα που θα σε απασχολησουν τα θεματα του συγκεκριμενου οικου σε σχεση βεβαια με την φυση του Πλανητη.Ελπιζω να σε καλυψα,αν εχω κανει καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με.:blink:

Όνομα:
    κωνσταντινα

Re: διελευσεις-γενεθλιος χαρτης

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)