s
Γονεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Γονεις

Γονεις

Λοιπον!
    Ο 10ος οικος μας δινει πληροφοριες για τον γονεα του αντιθετου φυλλου ναι;
    Ομως εχοντας την σεληνη μου εκει (αρα και πληροφοριες για την μανα) τι μπορει αυτο να σημαινει;
    Πληροφοριακα ο 10ος ειναι στον Κριο οπου και η σεληνη και βεβαιως και το μεσουρανημα.
    Να συμπληρωσω εδω οτι μεγαλωσα με γιαγια λογω μεταναστευσης.
    Πως λοιπον αυτο φαινεται σε εναν χαρτη;
    Ζητω συγνωμη για το μεγεθος του ποστ αλλα τελω υπο συγχυση ως προς την διατυπωση μιας και ειμαι "νεα" στο σπορ!
    Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον ασχοληθει με το θεμα και με διαφωτισει!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Γονεις

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Λοιπον!
    Ομως εχοντας την σεληνη μου εκει (αρα και πληροφοριες για την μανα) τι μπορει αυτο να σημαινει;
    Πληροφοριακα ο 10ος ειναι στον Κριο οπου και η σεληνη και βεβαιως και το μεσουρανημα.
    Ζητω συγνωμη για το μεγεθος του ποστ αλλα τελω υπο συγχυση ως προς την διατυπωση μιας και ειμαι "νεα" στο σπορ!
    Mερικες φορες αν η εικονα της μητερας ειναι πιο ισχυρη απο αυτη του πατερα μπορει η εικονα της να φενετε στον 10.Μια σεληνη στον κριο δειχνει μια μανα ενθουσιωδης,δυναμικη ,με αποτομες αλλαγες διαθεσεις.Οσο για την απομακρυνση μπορει να φενετε απο οψεις με κρονο ή ο κυβερνητης του οικου να πηγενει στον 12.Αν θελεις να εξετασεις την σχεση σου με την γιαγια θα τον δεις απο τον 7
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Λοιπον!
    Νομιζω πως η οικογενεια στην αστρολογια ειναι ενα τεραστιο :unsure:και σημαντικο κομματι. Και πραγματικα πολλες φορες η μητερα μπορει να φανει στον δεκατο οικο. Σιγουρα η σεληνη σου δειχνει μια δυναμικη μητερα και κατα προεκταση εφοσον βρισκεται στον δεκατο και η φημη η δικη σου θα ειναι της φιλοδοξης,δυναμικης και ανταγωνιστικης γυναικας.

Όνομα:
    Ράνια

Γιατι να κοιτάξει την σχέση της με την γιαγια στον 7ο Gianna, την στιγμή που ο 4ος ειναι οι ρίζες μας, και μάλιστα την στιγμή που η γιαγια εχει αναλάβει το εργο της μάνας? Ειναι σχεση εξ αιματος, δεν ειναι μια οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας. Εγω πιστεύω πως απ' την στιγμή που ειναι πραγματική γιαγια κοιταει στον 4ο. Ίσως να πάρει και κάποιες πληροφορίες απο τον 9ο εξαιτίας της μεταναστευσης. Η γιαγιαδες μάλιστα μας δενουν περισσότερο με τις παραδόσεις

Όνομα:
    Γιάννα

[QUOTE=black moon;69106]Γιατι να κοιτάξει την σχέση της με την γιαγια στον 7ο Gianna, [QUOTE]

Βαση του βιβλιου της Κ.Σιμου "Η αστρολογια , λογος των αστρων" αναφερει για τον 7 οτι απο εκει μπορουμε να δουμε την σχεση μας με την γιαγια και τον παπου.Αν ομως δουμε την γιαγια σαν υποκαταστατο της μητερας τοτε ισως να περνουμε στοιχεια και απο τον 4 ,αλλα στην προκειμενη περιπτωση με την σεληνη στον 10 θεωρω οτι η παρουσια της ηταν εντονη ακομα και απο αποσταση και οτι η γιαγια ανελαβε τον ρολο του κηδεμονα και οχι του γονεα.
    Αλλα μια διευκρηνηση απο τη lolitsa θα μας ελυνε τα ερωτηματα:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Αν ο 4ος οικος της φιλης μας θα δειχνει την μητερα της , τοτε η μητερα της μητερας της - δηλαδη η γιαγια της θα φαινεται απο τον 7ο οικο της .
    Συμπεριλαμβανουμε τον 4ο οικο της lolitsa , σαν 1ο οικο - την μητερα της και , απο εκει μετραμε αλλους 4 οικους ,για να κοιταξουμε την μητερα της μαμας της - δλδ την γιαγια της - η οποια θα συμβολιζεται απο τον 7ο οικο της lolitsa .

Εχει καποια λογικη .. ( αν βεβαια ειναι η μητερα της μαμας της :unsure: κατι το οποιο μονο η lolitsa μπορει να μας διευκρινησει .. )

Συγγνωμη για την παρεμβαση , απλα θεωρω πως ολα εχουν μια εξηγηση - ακομη και στην αστρολογια . Δεν ειναι κακο να ψαχνουμε και μονοι μας , ετσι δεν ειναι ? :embarrest

Όνομα:
    Ράνια

Αυτο που λές Αθηνά ειναι οι λεγόμενοι παράγωγοι οικοι, που βρισκουν κυρίως εφαρμογή στην Ωριαια, Φυσικά όχι μόνο. Αλλα εδω ειναι μια ειδική περίπτωση. Σου λέει οτι την ανέθρεψε η γιαγια της, το πατρικό της ηταν το σπιτικό της γιαγιάς της. Δεν ξέρω αλλα νομίζω πως κάθε περίπτωση ειναι ειδική, κι εδω μου δινει την αισθηση πως κοιταμε τον 4ο για το τι επικρατουσε στο σπιτικό που μεγάλωσε αρα θα πρέπει να σκιαγραφει και την σχέση της με το μητρικό πρότυπο που στην προκειμένη ειναι η γιαγιά.

Ίσως βέβαια μας λύσει την απορία η κ.Σίμου.

Μολις ειδα τα ποστ που ανεβασατε κοριτσια.
    Κατ'αρχην ευχαριστω για τις ερωτησεις-απαντησεις.
    Στη συνεχεια να σας πω οτι μεγαλωσα με την μητερα του πατερα μου.
    Στον 4ο οικο που ξεκιναει απο το Ζυγο αλλα εμπεριεχει και το ζωδιο του Σκορπιου εχω:
    Δια στο Ζυγο στις 28 μοιρες περ.
    Ποσειδωνα και Δεσμο στις αρχικες μοιρες του Σκορπιου.
    Η δε σχεση μου με την μητερα μου ακομη παλευει να γινει σχεση χωρις εμφανεις κοντρες αλλα με δυσαναπληρωτα κενα.
    Αν χρειαζεστε και αλλα στοιχεια να σας πω πως ειμαι Αιγοκερως με ωροσκοπο Λιονταρι.
    Να συμπληρωσω οτι στον 7ο που ανηκει στον Υδροχοο βρισκονται παρεα Αφροδιτη και Χειρωνας στις 14ο55' και 14ο45' αντιστοιχα.
    Σας ευχαριστω και παλι. Φιλια!!!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Ράνια

Πάντως lolitsa καλό θα ήταν να δώσεις ημερομηνια ,τόπο και ωρα γέννησης.

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Αυτο που λές Αθηνά ειναι οι λεγόμενοι παράγωγοι οικοι, που βρισκουν κυρίως εφαρμογή στην Ωριαια, Φυσικά όχι μόνο. Αλλα εδω ειναι μια ειδική περίπτωση. Σου λέει οτι την ανέθρεψε η γιαγια της, το πατρικό της ηταν το σπιτικό της γιαγιάς της. Δεν ξέρω αλλα νομίζω πως κάθε περίπτωση ειναι ειδική, κι εδω μου δινει την αισθηση πως κοιταμε τον 4ο για το τι επικρατουσε στο σπιτικό που μεγάλωσε αρα θα πρέπει να σκιαγραφει και την σχέση της με το μητρικό πρότυπο που στην προκειμένη ειναι η γιαγιά.

Ίσως βέβαια μας λύσει την απορία η κ.Σίμου.
    Συμφωνώ με την προσέγγιση της black moon. Η γιαγιά είναι ο 7ος (4ος του 4ου ή 10ος του 10ου -γιαγιά από μητέρα ή γιαγιά από πατέρα). Αλλά στην περίπτωση που υποκαθιστά την μητρική φιγούρα, είναι σίγουρα ως παρουσία στον 4ο οίκο μας. Εκεί είναι η φωλιά της αγάπης, της προστασίας και των πρώτων παιδικών χρόνων.
    Ο Χείρωνας στον 7ο οίκο δηλώνει πως μεταφέρουμε το κενό μας από την οικογένεια στην επιλογή συντρόφου και μπορεί να αναζητάμε εκεί αυτόν που θα επουλώσει τις τραυματικές εμπειρίες. Αν δεν έχουμε καλή επαφή με το εσωτερικό μας τραύμα όμως, είναι πιθανόν να φέρουμε στην ζωή μας κάποιον που θα μας υπενθυμίζει τα προβλήματα της παιδικής ηλικίας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)