- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 371 to 380 of 420
-
01-11-2008, 12:06 PM #371
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Καλή μου Τοξοτίνα -Τοξότες, καλά παιδιά, αλλά δεν παλεύεστε, ξέρω από το φίλο μου-, εσύ καλά έκανες και δεν ασχολήθηκες -αν και εγώ ως κλασική Καρκίνος, θα τα έκανα λαμπόγυαλο, θα τον ευνούχιζα, θα του έκαιγα το σπίτι,το αυτοκίνητο,το μαγαζί κ.τ.λ. Επειδή κάτι παρόμοιο μου είχε συμβεί με έναν πρώην μου, αφού έπεσα στα πατώματα, είπα τα εξής: 1ον ότι αποκλείεται αυτή η άλλη να είναι καλύτερη από μένα (δεν το λέω εγωιστικά και αλαζονικά, κάτι ξέρω παραπάνω) και 2ον ας τον πάρει να τον φάει στη μάπα, για να δει τη γλύκα. Το αποτέλεσμα είναι ότι λύσαξε, όταν μετά από κάποιο διάστημα με είδε με άλλον -τον Τοξότη που είμαστε ακόμα μαζί. Έφυγε κάτι, για να έλθει κάτι καλύτερο -αν βέβαια θεωρείται κάτι καλύτερο ένας Τοξότης (πλάκα κάνω). Έχουν περάσει πάνω από πέντε χρόνια από τότε και ακόμα και τώρα με κυνηγάει και παραδέχεται ότι δε έχει βρει άλλη σαν κι εμένα.
Όταν λοιπόν 'ερθει η ώρα και η καλή θεία δίκη στον φέρει μπροστά σου, είμαι σίγουρη πως αν σε δει με άλλον τότε εκούσια ή ακούσια θα τον πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα.Και αυτό θα πονάει πιο πολύ.
-
02-11-2008, 01:16 AM #372
Noμιζω πως η εκδικηση ειναι και θεμα ζωδιου γιατι το ποσο κακο σου εκανε καποιος ειναι υποκειμενικο και ο καθενας μας το κρινει βασει του χαρακτηρα του.Απο εκει και περα ομως η δικη μου η αποψη ειναι οτι πραγματικα υπαρχει Θεια Δικη, γι αυτο δεν βρισκω λογο να εκδικηθω καποιον και να φορτωσω με αρνητικη ενεργεια το καρμα μου:embarrest
-
02-11-2008, 10:36 AM #373
ειναι σαν το παγωτο κρυο και γλυκο
-
02-11-2008, 01:05 PM #374
-
02-11-2008, 04:18 PM #375
-
02-11-2008, 04:24 PM #376
-
02-11-2008, 08:21 PM #377
Παρεξηγημένη αυτή η έννοια...δύσκολο να αποφύγεις σε μια δράση την αντίδραση...
-
02-11-2008, 10:07 PM #378
-
02-11-2008, 11:05 PM #379
[.Μέσα από τις καταστάσεις(στην πράξη) αποδεικνύεται τελικά το τί είσαι.Μπορεί να λες και να νομίζεις χίλια δύο και όμως όταν βρεθείς σε κάποια κατάσταση να σε εκπλήξει ο εαυτός σου.
Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά, με έχει "ξαφνιάσει" πολλές φορές ο εαυτός μου και οι αντιδράσεις μου σε κάποιες καταστάσεις... "Γηράσκω αεί διδασκόμενη".
Όσο για την άποψη μου στην αντίδρασή σου, νομίζω πως ήταν η πρέπουσα. Βέβαια, τίποτε δεν γίνεται χωρίς κοστος... Αλλά πιστεύω ότι ο "χαμένος" θα είναι τελικά αυτός και αν όπως λένε, στη ζωή μας μένουν μόνο αυτά που πραγματικά αξιζει να έχουμε, αυτός ο άνθρωπος που σε μια δύσκολη, για σένα, περίοδο επέλεξε μια άλλη συντροφιά, από το να είναι δίπλα σου και να σε στηρίζει, δεν άξιζε να υπάρχει στη ζωή σου. Να θυμάσαι: Αυριο ξημερωνει μια άλλη μέρα...
Να εισαι καλά, κυρίως από υγεία. ΟΛΑ Τ΄ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ...
-
03-11-2008, 12:28 AM #380
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.