s
[Συζήτηση] Το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις (3)
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Χρήστος

Το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις (3)

«Γιατί δεν με καταλαβαίνεις;»
    Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει ότι σε ένα ζευγάρι τα άτομα δεν μπορούν να συνεννοηθούν και ότι υπάρχουν μεταξύ τους συνεχείς εντάσεις; Πολλοί από εμάς αρνούμαστε συνήθως όχι απλώς να καταλάβουμε τους άλλους αλλά ακόμη και τον ίδιο μας τον εαυτό. Περιχαρακωνόμαστε γύρω από ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος και αρνούμαστε να ρισκάρουμε πραγματικά απέναντι σε νέους ανθρώπους και νέες προοπτικές. Μετά από μία λογομαχία μεταξύ των μελών ενός ζευγαριού συνήθως και οι δύο νιώθουν ότι έχουν δίκιο και πως τελικά ο σύντροφός τους είναι πολύ σκληρός και δεν συμπεριφέρεται με τον καλύτερο τρόπο, αντί να προσπαθήσουνε να αφαιρέσουνε από τα λεγόμενα τις ενοχλητικές κορώνες και να δούνε τι πραγματικά θέλει να πει ο ένας στον άλλο και τι πραγματικά νιώθουν και έχουν φτάσει σε αυτή την κατάσταση.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις (3)
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Γιάννα

Re: Το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις (3)

και αν ειναι η σελήνη του σε συνοδο με το Ν.Δεσμο μου και ο Β.Δ του σε συνοδο με το M.C μου..;Να 'στε ολοι καλα..ευχαριστω

Re: Το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις (3)

Quote Originally Posted by μανταλένα View Post
    και αν ειναι η σελήνη του σε συνοδο με το Ν.Δεσμο μου και ο Β.Δ του σε συνοδο με το M.C μου..;Να 'στε ολοι καλα..ευχαριστω
    "Αποκωδικοποιώντας" τις Καρμικές σχέσεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Έρρικα
    Τι καταπληκτικό αρθρο!!

τώρα καταλαβαίνω πολλά ''γιατί''

ο πλούτωνας του σε τετραφωνο με τον ήλιο μου και τον ουρανό μου..
    ο πλούτωνας μου σε τετραγωνο με τη σελήνη του...

εξουθενωτική σχέση.. ευττυχώς που είμαι τοξότης και τα βλέπω τη θετική πλευρά
    αν και καμιά φορά με παίρνει η κάτω βόλτα
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)