- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
-
30-10-2008, 11:42 PM #1
ο θάνατος της μητέρας σε παιδική ηλικία
θα ήθελα να ρωτήσω ο θάνατος της μητέρας σε παιδική ηλικία φαίνεται στον αστρολογικό
χάρτη (του παιδιού)?και αν ναι ποιες ειναι οι όψεις που το δείχνουν? ευχαριστώ για την
απάντηση!
-
30-10-2008, 11:53 PM #2
Re: ο θάνατος της μητέρας σε παιδική ηλικία
ωραια ερωτηση. την σκεφτομαι και εγω συχνα αλλα δεν τολμουσα να την ρωτησω. ελπιζω καποιος να απαντησει κατατοπιστικα:unsure:
-
31-10-2008, 12:21 AM #3
Δεν εχω ασχοληθει αμμεσα με ποιες οψεις μπορει να δειχνουν φυσικο θανατο,αλλα δυσαρμονικες οψεις σεληνης με κρονο και πλουτωνα δειχνουν συναισθηματικη αποσταση,πρακτικη απορριψη,καθοριστηκα προβληματα με την μητερα,καθως και φυσικη στερηση της.
Αλλα για το ποσο ειναι ευαναγνωστο αυτο σε εναν χαρτη ελπιζω να μας βοηθησει καποιος ποιο φωτισμενος.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
31-10-2008, 12:29 AM #4
Όσο και αν το θέμα θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον εγκυκλοπαιδικά, όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει και σε άλλα σχετικά θέματα που άπτονται ιατρικών ζητημάτων ή φυσικών απωλειών, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί αυτό που για μας μπορεί απλά να είναι εγκυκλοπαιδική γνώση, μπορεί για κάποιο άλλο μέλος να είναι προσωποποιημένη αναφορά.
-
31-10-2008, 12:39 AM #5
Συμφωνώ και για τον λόγο αυτό, το να αναφέρουμε ενδείξεις θανάτου είναι κάτι που δεν νομίζω ότι πρέπει. Η περιγραφή του μέλους μας giannas δίνει την απόσταση που μπορεί να είναι ψυχολογική ή και φυσική. Αλλά ένα γεγονός δεν περιγράφεται από το γενέθλιο μόνο. Η απώλεια μπορεί να μην είναι μέσω ενός θανάτου. Χρειάζεται να δούμε προοδευτικά και ετήσια ωροσκόπια, οίκους απώλειας, μεσοδιαστήματα, πλανήτες που ήδη αναφέρθηκαν, αλλά και πάλι αυτό ως αίσθηση είναι ό,τι βιώνει ένα άτομο.
Επειδή το γεγονός αυτό καθ' εαυτό φαίνεται ελάχιστες φορές στη ζωή μας, αλλά οι συμβολικοί θάνατοι συμβαίνουν αρκετές φορές, πιθανώς να ενοχλήσουμε ή να φοβήσουμε άτομα που έχουν παρόμοιες ενδείξεις και δεν ξέρουν τι είδους θάνατο θα βιώσουν. Έχω παραδείγματα του 8ου οίκου που έφθασαν κάποιοι στο χείλος, αλλά ξεπέρασαν τον κίνδυνο. Καλό είναι σε θέματα τέτοια να είμαστε προσεκτικοί.
ευχαριστώ για την προσοχή σας
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-10-2008, 12:44 AM #6
Sorry παιδια , οση ωρα εγραφα δεν ηξερα οτι εχουν γραφει τοσα posts , για αυτο και θεωρησα πρεπων να διαγραψω οσα ειχα ποσταρει εν αρχη .
-
31-10-2008, 12:55 AM #7
Ωραία :bigsmile:
Θα καταφέρουμε να κάνουμε όσες/ους δεν είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τόσο "βαριά" θέματα να ψάχνονται για δυσαρμονικές Σελήνης-Κρόνου-Πλούτωνα και να προσπαθούν να βρουν πότε θα πεθάνει η μάνα τους Να πιάσουμε τώρα και τον πατέρα;
Μ' αρέσει που η ...αυτογνωσία κατά τα άλλα είναι το βασικότερο κίνητρο κάποιων για την ενασχόλησή τους με την αστρολογία.
Συγχαρητήρια...:sick:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
31-10-2008, 01:05 AM #8
Καμμια φορα μπορει να μη περναει κεινη τη στιγμη απο το μυαλο αυτου που απανταει οτι μπορει καποιος να μη μπορει να διαχειριστει τετοια θεματα ή οτι μπορει να μη ξερει οτι δε μπορει να δωθει καποια συγκεκριμενη απαντηση αλλα μονο καποιες ενδειξεις σχετικες κ οι οποιες μπορει οπως γραφτηκε παραπανω να δειχνουν κι αλλα πραγματα περα απο τον θανατο!
Ασε που τα βασικοτερο κινητρο αλλαζει καμμια φορα με τις εποχες και ή το αμεσως επομενο κινητρο μπορει να μην απεχει πολυ απο το πρωτο....
Εγω ακομα ψαχνομαι παντως:nuts:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
31-10-2008, 01:15 AM #9
Σίγουρα όποιος θέτει ανάλογες απορίες έχει κάποια ευαισθησία προς το θέμα αυτό. Δεν είναι απαραίτητη η ειρωνία ή ο σχολιασμός για το επίπεδο της έρευνάς του. Επειδή είμαστε ένα ανοιχτό φόρουμ και δεν γίνεται συζήτηση κατ' ιδίαν, είναι πολύ πιθανόν να παρεξηγηθούν κάποιες θέσεις και να δημιουργηθούν ανησυχίες. Γι' αυτό ανέφερα πως δεν θα ήταν καλό να επεκταθούμε.
Όσο για το βάθος της αυτογνωσίας, πράγματι η αστρολογία οδηγεί εκεί, αλλά ο καθένας κάνει την διαδρομή μόνος του και με τους ρυθμούς του.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-10-2008, 01:40 AM #10
Το αν ξέρει κάποιος ή δεν ξέρει δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που υποτίθεται ότι πρέπει να ακολουθούνται. Οσάκις εγώ τους παρέκαμψα, το θέμα μου οδηγήθηκε στη μαύρη τρύπα, ακόμα και απαγόρευση εισόδου δέχθηκα.
Εγώ απλώς ακολουθώ το συμπέρασμα προηγούμενης κουβέντας στο site για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται αντίστοιχα θέματα αλλά και το πώς είμαι υποχρεωμένος να τα προσεγγίζω βάσει των κανονισμών του site. Τουλάχιστον όπως εγώ τους κατανοώ.
Ο εκληφθείς ως ειρωνικός τρόπος σχολιασμού δεν περιείχε προσωπική μομφή κατά κανενός συγκεκριμένου. Αν κάποιος ένιωσε θιγμένος, με λυπεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Αν και έχω πολλές ενστάσεις για το ότι δεν είναι απαραίτητος ο σχολιασμός για το επίπεδο της έρευνας κάποιου ( ! ), δεν θα δώσω συνέχεια καθώς εκτιμώ ότι θα είμαι εκτός θέματος.
Καλή συνέχεια :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.