s
Πώς γίνεται μια συναστρία?? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Πώς γίνεται μια συναστρία??

Αγαπητέ Μητσάκο,
    διάβασα το άρθρο που μου υπέδειξες και όντως μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.Ο τέταρτος οίκος νόμιζα πως είχε σχέσει με τη μητρότητα,βέβαια και με την οικογένεια αλλά την ήδη υπάρχουσα,πως μπορεί να έχει σχέση ο τέταρτος οίκος στη σημασία του για τον γάμο με τον άλλον?Δηλαδή τι δημιουργεί ο τέταρτος οίκος?(συγνώμη κι όλας δεν ξέρω αν είναι σωστή ή κατανοητή η ερώτηση απλά ρωτάω για να μάθω)
    Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.

Quote Originally Posted by sober_sagittarius View Post
    Αγαπητέ Μητσάκο,
    διάβασα το άρθρο που μου υπέδειξες και όντως μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες.Ο τέταρτος οίκος νόμιζα πως είχε σχέσει με τη μητρότητα,βέβαια και με την οικογένεια αλλά την ήδη υπάρχουσα,πως μπορεί να έχει σχέση ο τέταρτος οίκος στη σημασία του για τον γάμο με τον άλλον?Δηλαδή τι δημιουργεί ο τέταρτος οίκος?(συγνώμη κι όλας δεν ξέρω αν είναι σωστή ή κατανοητή η ερώτηση απλά ρωτάω για να μάθω)
    Αν κάνεις δική σου οικογένεια, ποιος οίκος θα την αντιπροσωπεύει; Μήπως ο 4ος;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μηπως ο 4ος ( οπου μας δειχνει τον ενα γονιο εκ των δυο / συν και την οικογενεια ) μας δειχνει το πως ειναι η οικογενεια μας και οχι πως θα ειναι αυτη που θα δημιουργησουμε εμεις ? πχ εχω Ουρανο στον 4ο και οι γονεις μου χωρισαν , για να ξανακοιταξω το πως θα ειναι η ''δικη μου '' μου οικογενεια - τι θα πω ? οτι με περιμενει και εμενα διαζυγιο ?

Πολλες φορες η οικογενεια στην οποια μεγαλωσαμε , δεν ειναι ιδια με την οικογενεια που θα δημιουργησουμε μετεπειτα .. Καποιος μπορει να εζησε ασχημα παιδικα χρονια και να μην ειχε και το τελειοτερο προτυπο οικογενειας . Αυτο δεν σημαινει ομως οτι η οικογενεια που θα δημιουργησει οταν μεγαλωσει θα ειναι το ιδιο , με αυτο που εζησε οταν ηταν μικρος .

Εκτος και αν αστρολογικα παλι , κοιταμε σε σχεση με την ακμη του 4ου οψεις με κυβερνητες πλανητες του 7ου ( ο γαμος ) Δλδ καποιες περαιτερω οψεις κτλ .. Δλδ μια μελετη του 7ου , με τον 4ο ( εγω βαζω και 2ο οικο ) , σε σχεση με πλανητες , ακμες , κυβερνητες κτλ .. μονο τοτε θα μπορω να βγαλω ενα συμπερασμα για την οικογενεια που θα δημιουργησω . Μια συνθεση δλδ , τον 7ο δεν τον βγαζω απ εξω .

Τι λες ? :toung:

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Μηπως ο 4ος ( οπου μας δειχνει τον ενα γονιο εκ των δυο / συν και την οικογενεια ) μας δειχνει το πως ειναι η οικογενεια μας και οχι πως θα ειναι αυτη που θα δημιουργησουμε εμεις ? πχ εχω Ουρανο στον 4ο και οι γονεις μου χωρισαν , για να ξανακοιταξω το πως θα ειναι η ''δικη μου '' μου οικογενεια - τι θα πω ? οτι με περιμενει και εμενα διαζυγιο ?
    ....
    Τι λες ? :toung:
    Λέω ότι στατιστικά τουλάχιστον σε περιμένει και εσένα διαζύγιο. Και δεν το λέω επειδή έχω κληρονομικό χάρισμα, το λέω επειδή έχω διαβάσει μελέτη που λέει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό διαζυγίων γίνεται από άτομα που προέρχονται από χωρισμένους γονείς. Τουλάχιστον στην Εσπερία.
    Για τα άλλα, σε λίγο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Kiki

καλημερα,συναστρια? και εγω το εχω απορια να σου πω την αληθεια..... εχω τα στοιχεια και τα εβαλα στο "ερωτικη συναστρια" και μετα οταν ειδα τα αποτελεσματα πεθανα στο γελιο!!!!!! δεν καταλαβαινα τιποτα!! το καλητερο? ουτε απο τις απαντησεις εδω εβγαλα ακρη.... απλα το μονο που ισως θα βοηθουσε εμενα ειναι να μου πει καποιος την κλιμακα μετρησης στην λιστα με τα νουμερα ανοχης αναμεσα στους δυο χαρτες...ποιος ειναι ο καλος βαθμος ανοχης και ποιος αυτος που φερνει την "καταστροφη?

Quote Originally Posted by CHICHI View Post
    καλημερα,συναστρια? και εγω το εχω απορια να σου πω την αληθεια..... εχω τα στοιχεια και τα εβαλα στο "ερωτικη συναστρια" και μετα οταν ειδα τα αποτελεσματα πεθανα στο γελιο!!!!!! δεν καταλαβαινα τιποτα!! το καλητερο? ουτε απο τις απαντησεις εδω εβγαλα ακρη.... απλα το μονο που ισως θα βοηθουσε εμενα ειναι να μου πει καποιος την κλιμακα μετρησης στην λιστα με τα νουμερα ανοχης αναμεσα στους δυο χαρτες...ποιος ειναι ο καλος βαθμος ανοχης και ποιος αυτος που φερνει την "καταστροφη?
    Καλημερα CHICHI . Δεν υπαρχει κλιμακα μετρησης για τις ανοχες μοιρων για μια καλη ή κακη συναστρια , ουτε καλος βαθμος ανοχης και καταστροφικος . Αν ηταν ετσι , τοτε θα μετρουσαμε με αριμους (ανοχες μοιρων ) τις σχεσεις μας ( συναστριες ) και ολα θα εβγαιναν με μαθηματικο τροπο

Η συναστρια ειναι η αναλυση μιας σχεσης η οποια γινεται με την συγκριση των αστρολογικων χαρτων δυο ατομων .. Εξεταζεται ο χαρτης του ενος , ο χαρτης του αλλου ατομου και η αλληλεπιδραση αυτων . Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σχεση ανδρος - γυναικας / προσωπικη σχεση .. μπορει να ειναι και φιλικη ή οποιαδηποτε αλλη σχεση θα μπορουσε να υπαρξει μεταξυ δυο ατομων .
    Καλα εκανες και εβαλες τα στοιχεια στο '' ερωτικη συναστρια '' . Τα γρηγορα συμπερασματα ομως , μας οδηγουν και σε λαθος αποτελεσματα - εικασιες . Αυτα που εξεταζουμε εν αρχη , ειναι οι Ηλιοι των δυο ατομων , οι Σεληνες τους , οι ωροσκοποι τους , σε ποιους οικους βρισκονται τα ''φωτα'' , σε ποιους οικους αντιστοιχουν στον συντροφο τα ''φωτα'' τους ενος εκ των δυο συντροφων κ.ο.κ. και φυσικα εξεταζονται και οι υπολοιποι προσωπικοι πλανητες ( και μη ) , οι οψεις τους κτλ ..

Μπορεις να διαβασεις αυτο το αρθρο για το τι ειναι συναστρια : Συναστρίες - Αστρολογία για όλους
    και εδω : http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html

Όνομα:
    Μαρία

Ναι Μητσάκο έτσι νομίζω... Απ'ότι έχω καταλάβει..Είναι λάθος αυτό?

Ναι Μητσάκο έτσι νομίζω... Απ'ότι έχω καταλάβει..Είναι λάθος αυτό?
    Όχι :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Μαρία

Αχ βρε Μητσάκο γιατί με μπερδέυεις?Θέλω ειλικρινά να μάθω γι'αυτό και ρωτάω.Αν ξέρεις και θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις αλλιώς μη με δουλεύεις ...

Αχ βρε Μητσάκο γιατί με μπερδέυεις?Θέλω ειλικρινά να μάθω γι'αυτό και ρωτάω.Αν ξέρεις και θέλεις μπορείς να με διαφωτίσεις αλλιώς μη με δουλεύεις ...
    Καλή μου σοβαρή Τοξοτίνα, γιατί σε μπερδεύω; Έκανες μια ερώτηση και σου έδωσα μια απάντηση, μονολεκτική μεν, απάντηση δε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)