s
Οψεις Σεληνης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Οψεις Σεληνης

Τι εχετε να πειτε για τη Σεληνη καποιου στον Κριο - 2 σπιτι ,που κανει τριγωνο με Κρονο στον Τοξοτη - 10ο και Τετραγωνο με Πλουτωνα στον Αιγοκαιρω - 12ος οικος?:blink::blink::blink: (και μιλαμε για Αιγοκαιρω μα ωροσκοπο Αιγοκαιρω)
    Καταπιεσμενα συναισθηματα ή τελειως ανυπαρκτα?
    Εχω διαβάσει οτι οι οψεις Σεληνης Κρονου δειχνουν μια καποια συναισθηματκη τσιφκουνια και Σεληνης Ποσειδωνα οτι δειχνουν ανικανοποιητο συναίσθημα όση αγαπη και να δεχεται το ατομο...
    Τι εχετε να πειτε?

Όνομα:
    white

Re: Οψεις Σεληνης

θα σου πω για τη δικη μου περίπτωση που κάπως μοιαζει ..εχω σεληνη αιγόκερω στον 12 οίκο σε συνοδο με ποσειδωνα από τον 11 οίκο.
    αυτός ο ποσειδώνας και ο 12 με έχει κάνει κομμάτια!
    αν και θεωρείται η ανώτερη έκφραση της αγάπης απο κάποιους, ο ποσειδωνας σε κανει φοβερα ευαισθητο κάτι που είναι σαν μια φωτεινή επιγραφή που βλέπουν οι άλλοι και φυσικά θέλουν να κάνουν χρήση!
    είναι όμορφο να είμαστε ευαισθητοι και να αγαπάμε , αλλά πρέπει να μπαίνουν και κάποια όρια ώστε να μην παραβιαζόμαστε καθε τρεις και λίγο!
    όσο για το ...αχόρταγο της υπόθεσης...νομίζω ότι ισχύει , και επειδή δεν είναι εύκολο να βρεις εξίσου δοτικά άτομα ταλαιπωρείσαι.Όμως πιστεύω ότι δείχνει πως μέσα σου έχεις και τη δυνατότητα να αγαπηθείς δυνατά και ουσιαστικά , σε βάθος.
    αν αφήσουμε λίγο το ότι θέλουμε να σώσουμε όλους τους κατατρεγμένους που έχουν βγει απο ταινία Ξανθόπουλου , θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε και τις δικές μας ανάγκες.
    όσο για τις κρόνιες όψεις(έχω εξαγωνο σεληνης με κρόνο)
    πιστευω ότι βάζουν φρένο στο συναίσθημα , και μπαίνει μπροστά η λογική.Είναι ένας δύσκολος δρόμος μέχρι να μάθεις να χειρίζεσαι και να αντέχεις το συναίσθημα ώστε να μην σε μπλοκάρει . Όταν γίνει αυτό θα είναι όλα πιο έυκολα στον συναισθηματικό σου κόσμο και αυτό θα εκφράζεται στις σχέσεις, γιατί γενικά αυτή η καταπίεση των συναισθημάτων οδηγεί σε ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.καλή τυχη και να χεις όμορφη διαδρομή!

*είναι και λίγο αργά , τα έγραψα μπερδεμένα...ελπίζω να βγάζουν νόημα!:bigsmile:

:bigsmile:
    Ναι βγαινει βγαινει νοημα.

Το ατομο στο οποιο αναφερομαι φαινεται να ειναι απο τις πιο ψυχρες κοπελες που έχεις γνωρισει και γενικα δεν αναφερεται σχεδον ποτε σε συναισθηματα, σαν να μη νιωθει.
    Μπορει ο Κρονος να τα μπλοκάρει και να τα καταπιεζει τοσο πολυ?
    Και η λεξη δοτικη που μαλλον θα ταιριαζε σε ενα ευαισθητο ατομο με οψη ποσειδωνα σεληνης, καθε αλλο παρα την χαρακτηριζει. Παγος σου λέω!!!:nuts:
    Βεβαια σε αυτο βοηθα και η Αφροδιτη στον Αιγοκαιρω μαλλον.... αλλα και πάλι...

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by zania View Post
    :bigsmile:
    Ναι βγαινει βγαινει νοημα.

Το ατομο στο οποιο αναφερομαι φαινεται να ειναι απο τις πιο ψυχρες κοπελες που έχεις γνωρισει και γενικα δεν αναφερεται σχεδον ποτε σε συναισθηματα, σαν να μη νιωθει.
    Μπορει ο Κρονος να τα μπλοκάρει και να τα καταπιεζει τοσο πολυ?
    Και η λεξη δοτικη που μαλλον θα ταιριαζε σε ενα ευαισθητο ατομο με οψη ποσειδωνα σεληνης, καθε αλλο παρα την χαρακτηριζει. Παγος σου λέω!!!:nuts:
    Βεβαια σε αυτο βοηθα και η Αφροδιτη στον Αιγοκαιρω μαλλον.... αλλα και πάλι...
    κοίτα έχω σελήνη αιγόκερω που κάνει όψη με κρόνο οποτε πιστεύω ότι ο περιορισμός και η ψύχρα ισχύουν...τώρα εξαρτάται σε ποιο οίκο είναι η σελήνη της και αν κάνει άλλες όψεις.
    εμένα για παράδειγμα η ψύχρα σπάει γιατί είναι στον 12 η σέλήνη και κάνει αυτή τη σύνοδο με πσοειδώνα.
    είχα μια φίλη με σελήνη αιγόκερω στον 2 ...η βασίλισσα του πάγου!μου λες οτι εχει ηλιο και ωροσκόπο αιγόκερω...οπότε έχει μπόλικο κρόνο!
    έχοντας ωροσκόπο αιγόκερω μπορώ να σου πω ότι γενικά θέλει πολύ δουλειά μέχρι να αφήσει στην άκρη τη λογική και να βγάλει συναίσθημα.
    γενικά θα βοηθήσει αν έχει κάποιες όψεις με ποσειδώνα , ή αν έχει τονισμένους υδάτινους οίκους..
    τώρα και εκέινος ο πλούτωνας στον αιγόκερω στον 12 δεν νομίζω να βοηθά να ανοιχτεί...αυτά όλα τα λεω με κάθε επιφ'υλαξη...όταν ξημερώσει θα αναλάβουν οι πιο ειδικοι!

Ωχ ωχ ωχ!!!!
    Λαθος λαθος λαθος!
    Η ωρα θα φταιει!
    Ηθελα να γραψω Ποσειδωνας στον 12ο τετραγωνο Σεληνη οχι Πλουτωνας...
    αλλου για αλλλοου, αλλα σκεφτομαι αλλα γραφω....

Παντως αυτη η κοπελαέχει το πιο παραξενο πραγμα που εχω δει, και 12ο οικο στον Αιγοκαιρω (και αρκετα φορτωμενο μαλιστα) και ωροσκοπο Αιγοκαιρω!!!
    Η Βασιλισσα του Χιονιου???
    χεχε

Όνομα:
    white

Ωχ ωχ ωχ!!!!
    Λαθος λαθος λαθος!
    Η ωρα θα φταιει!
    Ηθελα να γραψω Ποσειδωνας στον 12ο τετραγωνο Σεληνη οχι Πλουτωνας...
    αλλου για αλλλοου, αλλα σκεφτομαι αλλα γραφω....

Παντως αυτη η κοπελαέχει το πιο παραξενο πραγμα που εχω δει, και 12ο οικο στον Αιγοκαιρω (και αρκετα φορτωμενο μαλιστα) και ωροσκοπο Αιγοκαιρω!!!
    Η Βασιλισσα του Χιονιου???
    χεχε

του πάγου! η βασίλισσα του πάγου!
    σε ποιο οίκο είναι η σελήνη της; 4ο οίκο;

Νο!
    Σεληνη στον 2ο οικο...

Τι εχετε να πειτε για τη Σεληνη καποιου στον Κριο - 2 σπιτι ,που κανει τριγωνο με Κρονο στον Τοξοτη - 10ο και Τετραγωνο με Πλουτωνα στον Αιγοκαιρω - 12ος οικος?:blink::blink::blink: (και μιλαμε για Αιγοκαιρω μα ωροσκοπο Αιγοκαιρω)
    Καταπιεσμενα συναισθηματα ή τελειως ανυπαρκτα?
    Εχω διαβάσει οτι οι οψεις Σεληνης Κρονου δειχνουν μια καποια συναισθηματκη τσιφκουνια και Σεληνης Ποσειδωνα οτι δειχνουν ανικανοποιητο συναίσθημα όση αγαπη και να δεχεται το ατομο...
    Τι εχετε να πειτε?
    Έχω να πω ότι ένα ενδιαφέρον άρθρο που παρουσιάζει και μια διαφορετική προσέγγιση του Αιγόκερω υπάρχει σε αυτόν τον σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%ED%EF%FD.html
    το οποίο ίσως βοηθήσει στον εμπλουτισμό των προβληματισμών :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

μα....πλουτωνα στον αιγωκερω ο μαθουσαλας ειναι η κοπελα

μια αφρο στον αιγωκερω αγαπαει βαθεια οταν σιγουρευτει για τα αισθηματα του αλλου
    Δεν θα την ελεγα παγωμενη ισα ισα ειναι πολυ καυτη οταν βρει το καταληλο εδαφος...απλα δεν ξοδευεται ..:bigsmile:

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    μα....πλουτωνα στον αιγωκερω ο μαθουσαλας ειναι η κοπελα

μια αφρο στον αιγωκερω αγαπαει βαθεια οταν σιγουρευτει για τα αισθηματα του αλλου
    Δεν θα την ελεγα παγωμενη ισα ισα ειναι πολυ καυτη οταν βρει το καταληλο εδαφος...απλα δεν ξοδευεται ..:bigsmile:
    Ναι αλλα σε συνδυασμο με τις οψεις της Σεληνης που ανεφερα πιο πανω δειχνει ή ειναι παγωμένη???:unsure::unsure::unsure:
    Αυτο αναρωτιεμαι!
    Ενταξει δεν μπορω ναξέρω αν στα εγκατα της ψυχης του ο αλλος βραζει, αυτο που δειχνει ομως ειναι οτι δεν νιωθει...

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)