s
ΑΡΗΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: ΑΡΗΣ

Όνομα:
    Διονυσία

ΑΡΗΣ

Διαβάζοντας το αρθρο για τον σκορπιό και για τον Αρη διάβασα ότι ο αρης σημαδεύει τους ήρωες και μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου είχαν πει για τον γιόμου τον πρώτο
    Κριάρι με σελήνη ερμή και αφροδίτη στον κριο ειχε περιπέτειες με ατυχήματα που έχουν αφήσει τα σημάδια τους
    μικρός εγκαυμα εως τρίτου βαθμού μέτα δάγκωμα απο σκύλο που λίγο ελιξε να αποκοπή το ένα δάχτιλο απο την μέση και κάτω οι γιατροί δεν πίστευαν ότι δεν έπεσε κρατιόταν απο λίγι δέρμα με μία φλέβα
    κάποια μου είπε ότι ο Αρης σημαδεύει τα παιδια του ισχεί αυτό;
    και τόσο έντονα;

ευχαριστώ

Re: ΑΡΗΣ

Quote Originally Posted by ioni View Post
    Διαβάζοντας το αρθρο για τον σκορπιό και για τον Αρη διάβασα ότι ο αρης σημαδεύει τους ήρωες και μου ήρθε στο μυαλό κάτι που μου είχαν πει για τον γιόμου τον πρώτο
    Κριάρι με σελήνη ερμή και αφροδίτη στον κριο ειχε περιπέτειες με ατυχήματα που έχουν αφήσει τα σημάδια τους
    μικρός εγκαυμα εως τρίτου βαθμού μέτα δάγκωμα απο σκύλο που λίγο ελιξε να αποκοπή το ένα δάχτιλο απο την μέση και κάτω οι γιατροί δεν πίστευαν ότι δεν έπεσε κρατιόταν απο λίγι δέρμα με μία φλέβα
    και τόσο έντονα;

ευχαριστώ
    Το αρθρο γραφει πως ......... '' Ολοι οι αρχαιοι ηρωες παρουσιαζονταν σημαδεμενοι και πολλοι ανθρωποι που ανηκουν στο ζωδιο του Κριου ή εχουν ωροσκοπο Κριο εχουν ενα σημαδι απο χτυπημα στο κεφαλι '' .............
    Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να σημαδεψει ο Αρης τα παιδια του ή μονο αυτα ? ? ? αλλα δεν ειμαστε ολοι Κριοι ή με ωροσκοπο Κριο ή με Αρη στον Κριο/Σκορπιο .. αλλα καποια μικροατυχηματακια σιγουρα τα ειχαμε , ετσι ?

Γνεκοτερα ομως ο Αρης σχετιζεται με τα ατυχηματα , την βια , την εγκληματικοτητα .. οποτε μηπως εξαιτιας αυτου ειναι λιγο πιο επηρεπης στα ατυχηματα οι εχοντες Ηλιο/ωροσκοπο/Αρη στον Κριο/Σκορπιο ? :unsure:

Σιγουρα ομως , μια διελευση Αρη στον χαρτη μας (σε οψη με καποιον προσωπικο πλανητη ) , μπορει να επιφερει ατυχηματα ( ακομη και για αυτους που δεν ειναι παιδια του :weird: ) .

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ioni View Post
    και τόσο έντονα;

ευχαριστώ
    Aγαπητη IONI

O παρορμητικος Αρης θα μπορουσε να ειναι η αιτια για τα ατυχηματα καθως ειναι εκεινος ο οποιος προκαλει ατυχηματα που εχουν να κανουν με την φωτια , τα αιχμηρα αντικειμενα οπως μαχαιρια , νυστερια κ.ο.κ. Ενας "επικρατων" Αρης μεσα σε ενα γενεθλιο θα μπορουσε να δωσει μια παρορμητικοτητα η οποια να οδηγησει σε καποιο ατυχημα.
    Βεβαια μην ξεχναμε και τις διελευσεις που πυροδωτουν τον γενεθλιο.

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Διονυσία

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

ο γιος μου έχει γεννηθεί
    6-4 89

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Aγαπητη IONI

O παρορμητικος Αρης θα μπορουσε να ειναι η αιτια για τα ατυχηματα καθως ειναι εκεινος ο οποιος προκαλει ατυχηματα που εχουν να κανουν με την φωτια , τα αιχμηρα αντικειμενα οπως μαχαιρια , νυστερια κ.ο.κ. Ενας "επικρατων" Αρης μεσα σε ενα γενεθλιο θα μπορουσε να δωσει μια παρορμητικοτητα η οποια να οδηγησει σε καποιο ατυχημα.
    Βεβαια μην ξεχναμε και τις διελευσεις που πυροδωτουν τον γενεθλιο.

με εκτιμηση
    Cancerian
    "Επικρατών" θα μπορούσε να θεωρηθεί κ ένας ¶ρης στον Λέοντα στον πρώτο οίκο?Μαζί με ωροσκόπο?
    Γιατί στον Κριό έχω μόνο Χείρωνα και Μεσουράνημα,αλλά απο σημάδια ...αμέτρητα!!!!!Και όλα απο νυστέρι
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    "Επικρατών" θα μπορούσε να θεωρηθεί κ ένας ¶ρης στον Λέοντα στον πρώτο οίκο?Μαζί με ωροσκόπο?
    Γιατί στον Κριό έχω μόνο Χείρωνα και Μεσουράνημα,αλλά απο σημάδια ...αμέτρητα!!!!!Και όλα απο νυστέρι
    Μια διευκρινιστική ερώτηση: το νυστέρι ήταν για θεραπευτικούς σκοπούς ή για ...απολαυστικούς; Ρωτάω μήπως και παίζει κανας Πλούτωνας :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μια διευκρινιστική ερώτηση: το νυστέρι ήταν για θεραπευτικούς σκοπούς ή για ...απολαυστικούς; Ρωτάω μήπως και παίζει κανας Πλούτωνας :toung:
    ¶μα ήταν για απολαυστικούς καλά θα τανε...ξέρεις.. απο την άποψη "όπως τη βρίσκει κανείς":eek: ????
    Έλα όμως που δεν ήτανε!!!!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Επικρατων ειναι ο κυβερνητης του γενεθλιου , ενας δυνατος Αρης. Προσωπικη αποψη ειναι οτι ο Αρης στον 1ο θα δωσει σημαδια στην περιοχη της κεφαλης , και επειδη το ζωδιο στην προκειμενη περιπτωση ανηκει στην τριπλοτητα της φωτιας τα σημαδια μπορει να προερχονται απο κατι ζεστο (κυβερνηση Λεοντα = Ηλιος)

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Επικρατων ειναι ο κυβερνητης του γενεθλιου , ενας δυνατος Αρης. Προσωπικη αποψη ειναι οτι ο Αρης στον 1ο θα δωσει σημαδια στην περιοχη της κεφαλης , και επειδη το ζωδιο στην προκειμενη περιπτωση ανηκει στην τριπλοτητα της φωτιας τα σημαδια μπορει να προερχονται απο κατι ζεστο (κυβερνηση Λεοντα = Ηλιος)
    Με βάρεσε ο Ήλιος στο κεφάλι που λένε...??:unsure:
    Στα σοβαρά τώρα,δεν ισχύει αυτό στη δική μου περίπτωση,(αν εξαιρέσουμε κάτι ψιλοραμματάκια στο κεφάλι,στη μύτη,κ το λαιμό),κάτι που δε μπορώ να πώ κ για το υπόλοιπο σώμα
    Thanks anyway:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

αρη στον λεων εχει ο συζυγος δεν ξερουμε ωρα γεννησεως επομενως θα παρω σαν πρωτο οικο εκει που ειναι ο ηλιος του στους διδυμους, 3ος λεων, τα χτυπηματα ηταν παντα με αιχμηρο αντικειμενο ,εχει πατησει σωληνα σε ανοιχτο φρεατιο της ευδαπ που καρφωθηκε στο ποδι ,εχει πεσει απο 6 μετρα υψος μετα απο κεραυνο που εριξε ενα δεντρο πανω στο ξυλουργειο που δουλευε στην σκεπη απο ελενιτ κρατωντας αλισοπριονο για να το κοψει και εσπασε το ελενιτ και επεσε αναμεσα σε κορδελες και αλλα ξυλουργικα μηχανηματα και σωθηκε απο θαυμα,επισης εχει κοψει στη κορδελα λιγο απο τον δεικτη απο το δαχτυλο του.
    Μπορει να παιζουν και οι διελευσεις γιατι εγιναν με το περασμα του κρονου 1979 εως 1981 λεων,παρθενος
    θελω να καταληξω οτι το αιχμηρο με τον αρη παει πακετο

υ.γ ο γενεθλειος κρονος του ειναι στον υδροχοο [εκανε αντιθεση τοτε]

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)