- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Χειρωνας
-
27-10-2008, 12:07 AM #1
Χειρωνας
Γεια σας! Αρχισα να διαβαζω ο,τι εβρισκα για το Χειρωνα...ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...ειναι ο τομεας οπου ταλαιπωρουμαστε περισσοτερο, πληγωνομαστε...
Αλλα το ξεπερναμε σε καποια φαση? 'Η σε ολη μας τη ζωη μας παιδευει και απλα μαθαινουμε να βοηθαμε και να συμβουλευουμε τους αλλους? Γιατι ηταν λιγο αντικρουομενα τα οσα διαβασα ως προς αυτο...
(Υ.Γ. Εχω Χειρωνα στον 7ο...δεν εφτανε ο Αρης μου εκει...!!!!! μιλαμε Η γκαντεμια!:embarrest:weird::unsure:
-
27-10-2008, 12:16 AM #2
-
27-10-2008, 11:35 AM #3
Re: Χειρωνας
Οπως ειπες και εσυ ο χειρωνας ειναι η πληγη που εχουμε βιωσει και αναλογα το ζωδιο και τον οικο δειχνει την ποιοτητα αυτου καθως και την εμφυτη ταση να δινουμε στους αλλους αυτο που εμεις εχουμε στερηθει.Δεν ειναι μια αποφυγη της πραγματικοτητας αλλα μια βαθια συνεσθηση της αληθειας και παρεχει την γνωση για λειτρωση των τριτων.Ετσι με την συνειθητοποιηση του τραυματος μπορουμε να το ελενξουμε και να το προωθησουμε στους αλλους σαν υπηρεσια προς αναπουφηση αυτων.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
27-10-2008, 02:05 PM #4
Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Καλη μας επιτυχια στο να το ξεπερασουμε!:unsure:
-
21-04-2009, 07:28 AM #5
δηλαδη ενας χειρωνας σε ηδη δυσκολο οικο οπως 8ος η 12ος ποσο βαθια πληγη μπορει να εχει?κατι αλλο παντωσ που παρατηρησα ειναι ενασ χειρωνας σε 1ο οικο δινει σωματικα τραυμματα οπως σημαδια στο σωμα.η σε χιαστι με asc το ιδιο.θα επιθυμουσα την τοποθετηση σας.ευχαριστω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.