s
Χειρωνας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Χειρωνας

Γεια σας! Αρχισα να διαβαζω ο,τι εβρισκα για το Χειρωνα...ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...ειναι ο τομεας οπου ταλαιπωρουμαστε περισσοτερο, πληγωνομαστε...

Αλλα το ξεπερναμε σε καποια φαση? 'Η σε ολη μας τη ζωη μας παιδευει και απλα μαθαινουμε να βοηθαμε και να συμβουλευουμε τους αλλους? Γιατι ηταν λιγο αντικρουομενα τα οσα διαβασα ως προς αυτο...

(Υ.Γ. Εχω Χειρωνα στον 7ο...δεν εφτανε ο Αρης μου εκει...!!!!! μιλαμε Η γκαντεμια!:embarrest:weird::unsure:

Re: Χειρωνας

Quote Originally Posted by penguin View Post

Αλλα το ξεπερναμε σε καποια φαση? 'Η σε ολη μας τη ζωη μας παιδευει και απλα μαθαινουμε να βοηθαμε και να συμβουλευουμε τους αλλους? Γιατι ηταν λιγο αντικρουομενα τα οσα διαβασα ως προς αυτο...
    Ποιο ειναι το νοημα να ζεις αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να ξεπερασεις τα προβληματ σου {επικτητα ή μη} ;

Ολα ξεπερνιουνται. Αλλα ευκολα και αλλα δυσκολα.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Γεια σας! Αρχισα να διαβαζω ο,τι εβρισκα για το Χειρωνα...ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...ειναι ο τομεας οπου ταλαιπωρουμαστε περισσοτερο, πληγωνομαστε...

(Υ.Γ. Εχω Χειρωνα στον 7ο...δεν εφτανε ο Αρης μου εκει...!!!!! μιλαμε Η γκαντεμια!:embarrest:weird::unsure:
    Οπως ειπες και εσυ ο χειρωνας ειναι η πληγη που εχουμε βιωσει και αναλογα το ζωδιο και τον οικο δειχνει την ποιοτητα αυτου καθως και την εμφυτη ταση να δινουμε στους αλλους αυτο που εμεις εχουμε στερηθει.Δεν ειναι μια αποφυγη της πραγματικοτητας αλλα μια βαθια συνεσθηση της αληθειας και παρεχει την γνωση για λειτρωση των τριτων.Ετσι με την συνειθητοποιηση του τραυματος μπορουμε να το ελενξουμε και να το προωθησουμε στους αλλους σαν υπηρεσια προς αναπουφηση αυτων.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Καλη μας επιτυχια στο να το ξεπερασουμε!:unsure:

δηλαδη ενας χειρωνας σε ηδη δυσκολο οικο οπως 8ος η 12ος ποσο βαθια πληγη μπορει να εχει?κατι αλλο παντωσ που παρατηρησα ειναι ενασ χειρωνας σε 1ο οικο δινει σωματικα τραυμματα οπως σημαδια στο σωμα.η σε χιαστι με asc το ιδιο.θα επιθυμουσα την τοποθετηση σας.ευχαριστω

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)