s
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας

View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;

Voters
555. You may not vote on this poll
  • Είναι Πολύ καλό

371 66.85%
  • Είναι Καλό

151 27.21%
  • Είναι Μέτριο

11 1.98%
  • Είναι Κακό

0 0%
  • Έχει ελλείψεις

16 2.88%
  • Είναι αδιάφορο

6 1.08%
Page 11 of 17 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 101 to 110 of 164

Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι

Quote Originally Posted by silvestro View Post
    Γεια και χαρα σαs!
    Mουρθε και μενα καλοκαιριατικα να ρωτησω,αυτα τα υπεροχα αρθρα-των προσερχων-ποτε θα τα διαβασουμε?
    Προσεχώς.....τον Σεπτέμβρη:bigsmile:

Όνομα:
    ΗΛΕΚΤΡΑ

Εγω θα ηθελα να προσθεσω σε ολα οσα διαβασα σε αυτο το θεμα οτι εμεις θα επρεπε να λεμε ευχαριστω που μας βοηθατε να γινουμε καλυτεροι..αυτο αρκει..

ειμαι σχετικα νεο μελος εδω. και ενω γνωριζω την υπαρξη του site καιρο, δεν ερχομουν να ρωτησω, να συζητησω, να ανοιξω θεματα γιατι δυσκολευομουν στα πιο απλα εδω μεσα! στο να ανεβασω ενα ποστ! στο να βρω τη σελιδα και να ανεβασω νεο ποστ! οσα εχω ως τωρα ανεβασει, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ τα ανεβασα! κατα τυχη βρηκα τη σελιδα και τα ανεβασα! αφου εφτασα στο σημειο να τη βαλω στα bookmarks για να την ξαναβρω οποτε την ξαναχρειαστω! ενω το site σας ειναι πολυ καλο, εχει παρα πολυ , και καλο υλικο, ο παρθενος ωροσκοπος μου, εχει πελαγωσει αφανταστα εδω! ψαξιμο επι ψαξιματος..νομιζω πως χρειαζεται λιγη οργανωση. και αν χρειαστει, ΔΙΑΓΡΑΦΗ παλιων ποστ! ας επαναληφθουν οι κουβεντες! δεν ειν κακο! αυτα τα ολιγα για αρχη! καλως σας βρηκα!

Όνομα:
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ site ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουρια εδω αλλα απο οτι εχω δει κανετε ολοι σας καταπληκτικη δουλεια Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχω προσβαση σε ολες τις σελιδες...Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι? :worried:

Γεια σας και απο μένα! Λοιπόν ας πω γω τη γνώμη μου (χωρίς παρεξηγήσεις..!) Βρε παιδιά μου φαίνεται πως τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πολύπλοκα..Εννοώ πως με τόσους κανόνες και όρους έχει γίνει πιο δύσχρηστο το site..Και όταν διαβάζω κάτι ωραίο ή κάτι που με ενδιαφέρει βλέπω και παντού αυτά τα εδώ απαγορεύεται να κάνετε σχόλιο πρέπει να πάτε εκεί...Στο τέλος μπερδεύομαι, βαριέμαι και δε γράφω τίποτα! Και επίσης είδα σε πολλά μέλη μια αναφορά παράβασης κατω απο το προφίλ τους...Δε λέω αυτοί που το διαχειρίζονται σίγουρα ξέρουν καλύτερα απο μένα αλλά να...μήπως να τα κάναμε λίγο πιο απλά τα πράγματα ..?Το λέω με κάθε καλή πρόθεση..!
    Ευχαριστώ!

Quote Originally Posted by maroulaki23 View Post
    Και όταν διαβάζω κάτι ωραίο ή κάτι που με ενδιαφέρει βλέπω και παντού αυτά τα εδώ απαγορεύεται να κάνετε σχόλιο πρέπει να πάτε εκεί...Στο τέλος μπερδεύομαι, βαριέμαι και δε γράφω τίποτα!
    Αυτό συμβαίνει για να μένουν τα άρθρα αυτούσια και χωρίς να φεύγει η συζήτηση εκτός θέματος. Ακριβώς για τον τελευταίο λόγο, καθώς παλαιότερα πολλές συζητήσεις άρθρων ξέφευγαν από το θέμα, ανοίγουμε ένα νέο θέμα για την συζήτηση κάθε άρθρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η προσωποποίηση των άρθρων και οι off topic συζητήσεις.

Quote Originally Posted by maroulaki23 View Post
    Και επίσης είδα σε πολλά μέλη μια αναφορά παράβασης κατω απο το προφίλ τους...
    Η αναφορά παράβασης δεν απευθύνεται σε κάποια μέλη... Απευθύνεται σε όλους και κυρίως για το περιεχόμενο των ποστ. Τι εννοώ; Η αναφορά παράβασης χρησιμοποιείται για περιπτώσεις που το περιεχόμενο κάποιων ποστ είναι προσβλητικό σε άλλα μέλη ή σπαμ διαφημιστικό. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πατήσει αναφορά παράβσσης σε οποιοδήποτε ποστ, οποιουδήποτε μέλους, εφόσον θεωρεί ότι το ποστ του είναι προσβλητικό κλπ.

καλημερα. ειμαι μέλος εδω και αρκετο καιρο. θεωρω, οτι το site αυτο μπορει να προσφέρει μια σωστη ενημέρωση και προσσεγγιση για οσους θέλουν να μπουν στην επιστημη της αστρολογιας γιατι αποφευγει ολα αυτα που άλλα sites προττασουν και προβαλουν. Η προσεγγιση ειναι σοβαρη και οτι μπορει και ο οποιοσδηποτε με ελαχιστες γνωσεις αστρολογιας να εισχωρησει στον χωρο.
    Συνεχιστε ετσι.

Όνομα:
    Βάσω

Είστε καλοί, θα μπορούσατε να γίνεται ακόμα καλύτεροι, αν ασχολιόσασταν περισσότερο με την ουσία και λιγότερο με τις θεωρίες του καθενός...

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βάσω Perfect
    Κάν'το κι ας φοβάσαι!

Όνομα:
    Ράνια

Όμως σε οτιδήποτε σ' αυτή τη ζωή, για να μπορείς να πεις οτι εχεις το καλύτερο δυνατό, πρέπει να συλλέξεις πρώτα οσα πιο πολλά μπορείς και μετα να ξεσκαρτάρεις. Φαντάσου πως το λέω εγω αυτό που είμαι και Ζυγός, και κανονικά θα επρεπε να αποφευγω την ζαλάδα της επιλογής.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)