- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Σας αρέσει το myHoroscope;
- Voters
- 555. You may not vote on this poll
-
Είναι Πολύ καλό
371 66.85% -
Είναι Καλό
151 27.21% -
Είναι Μέτριο
11 1.98% -
Είναι Κακό
0 0% -
Έχει ελλείψεις
16 2.88% -
Είναι αδιάφορο
6 1.08%
Results 101 to 110 of 164
-
15-08-2008, 03:38 AM #101
Re: Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
-
03-09-2008, 04:37 AM #102
Εγω θα ηθελα να προσθεσω σε ολα οσα διαβασα σε αυτο το θεμα οτι εμεις θα επρεπε να λεμε ευχαριστω που μας βοηθατε να γινουμε καλυτεροι..αυτο αρκει..
-
15-09-2008, 05:44 PM #103
ειμαι σχετικα νεο μελος εδω. και ενω γνωριζω την υπαρξη του site καιρο, δεν ερχομουν να ρωτησω, να συζητησω, να ανοιξω θεματα γιατι δυσκολευομουν στα πιο απλα εδω μεσα! στο να ανεβασω ενα ποστ! στο να βρω τη σελιδα και να ανεβασω νεο ποστ! οσα εχω ως τωρα ανεβασει, ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ τα ανεβασα! κατα τυχη βρηκα τη σελιδα και τα ανεβασα! αφου εφτασα στο σημειο να τη βαλω στα bookmarks για να την ξαναβρω οποτε την ξαναχρειαστω! ενω το site σας ειναι πολυ καλο, εχει παρα πολυ , και καλο υλικο, ο παρθενος ωροσκοπος μου, εχει πελαγωσει αφανταστα εδω! ψαξιμο επι ψαξιματος..νομιζω πως χρειαζεται λιγη οργανωση. και αν χρειαστει, ΔΙΑΓΡΑΦΗ παλιων ποστ! ας επαναληφθουν οι κουβεντες! δεν ειν κακο! αυτα τα ολιγα για αρχη! καλως σας βρηκα!
-
28-09-2008, 06:22 PM #104
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ site ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
-
01-10-2008, 06:24 PM #105
Καλησπερα σε ολους! Ειμαι καινουρια εδω αλλα απο οτι εχω δει κανετε ολοι σας καταπληκτικη δουλεια Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχω προσβαση σε ολες τις σελιδες...Μπορει καποιος να μου απαντησει γιατι? :worried:
-
09-10-2008, 02:04 AM #106
Γεια σας και απο μένα! Λοιπόν ας πω γω τη γνώμη μου (χωρίς παρεξηγήσεις..!) Βρε παιδιά μου φαίνεται πως τώρα τελευταία τα πράγματα έχουν γίνει λίγο πολύπλοκα..Εννοώ πως με τόσους κανόνες και όρους έχει γίνει πιο δύσχρηστο το site..Και όταν διαβάζω κάτι ωραίο ή κάτι που με ενδιαφέρει βλέπω και παντού αυτά τα εδώ απαγορεύεται να κάνετε σχόλιο πρέπει να πάτε εκεί...Στο τέλος μπερδεύομαι, βαριέμαι και δε γράφω τίποτα! Και επίσης είδα σε πολλά μέλη μια αναφορά παράβασης κατω απο το προφίλ τους...Δε λέω αυτοί που το διαχειρίζονται σίγουρα ξέρουν καλύτερα απο μένα αλλά να...μήπως να τα κάναμε λίγο πιο απλά τα πράγματα ..?Το λέω με κάθε καλή πρόθεση..!
Ευχαριστώ!
-
09-10-2008, 02:26 AM #107
Αυτό συμβαίνει για να μένουν τα άρθρα αυτούσια και χωρίς να φεύγει η συζήτηση εκτός θέματος. Ακριβώς για τον τελευταίο λόγο, καθώς παλαιότερα πολλές συζητήσεις άρθρων ξέφευγαν από το θέμα, ανοίγουμε ένα νέο θέμα για την συζήτηση κάθε άρθρου, έτσι ώστε να αποφεύγεται η προσωποποίηση των άρθρων και οι off topic συζητήσεις.
Η αναφορά παράβασης δεν απευθύνεται σε κάποια μέλη... Απευθύνεται σε όλους και κυρίως για το περιεχόμενο των ποστ. Τι εννοώ; Η αναφορά παράβασης χρησιμοποιείται για περιπτώσεις που το περιεχόμενο κάποιων ποστ είναι προσβλητικό σε άλλα μέλη ή σπαμ διαφημιστικό. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πατήσει αναφορά παράβσσης σε οποιοδήποτε ποστ, οποιουδήποτε μέλους, εφόσον θεωρεί ότι το ποστ του είναι προσβλητικό κλπ.
-
25-10-2008, 12:49 PM #108
καλημερα. ειμαι μέλος εδω και αρκετο καιρο. θεωρω, οτι το site αυτο μπορει να προσφέρει μια σωστη ενημέρωση και προσσεγγιση για οσους θέλουν να μπουν στην επιστημη της αστρολογιας γιατι αποφευγει ολα αυτα που άλλα sites προττασουν και προβαλουν. Η προσεγγιση ειναι σοβαρη και οτι μπορει και ο οποιοσδηποτε με ελαχιστες γνωσεις αστρολογιας να εισχωρησει στον χωρο.
Συνεχιστε ετσι.
-
26-10-2008, 10:08 PM #109
Είστε καλοί, θα μπορούσατε να γίνεται ακόμα καλύτεροι, αν ασχολιόσασταν περισσότερο με την ουσία και λιγότερο με τις θεωρίες του καθενός...
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Βάσω PerfectΚάν'το κι ας φοβάσαι!
-
26-10-2008, 10:45 PM #110
Όμως σε οτιδήποτε σ' αυτή τη ζωή, για να μπορείς να πεις οτι εχεις το καλύτερο δυνατό, πρέπει να συλλέξεις πρώτα οσα πιο πολλά μπορείς και μετα να ξεσκαρτάρεις. Φαντάσου πως το λέω εγω αυτό που είμαι και Ζυγός, και κανονικά θα επρεπε να αποφευγω την ζαλάδα της επιλογής.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.