s
Έρωτας είναι να ρισκάρεις... - Page 24
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 24 of 33 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 231 to 240 of 330
    Όνομα:
    dnaki

Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Για μένα είναι πολύ καλό! Όσο το νιώθω, θα το κάνω!

Μα αν δε ρισκάρω, πως θα μάθω αν είναι καλό ή όχι?? Μένοντας στη σιγουριά μου και εκ του ασφαλούς?? Αυτό δεν είναι ζωή.. είναι φυτοζωή..

Mάλλον...φταίει το ζώδιο σου..........:toung:
    What goes around comes around

Όνομα:
    Σόφη

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Mάλλον...φταίει το ζώδιο σου..........:toung:

Φταίει το Κριαράκι μου το γλυκούτσικο και το ξέρω..
    Όμως ο ωροσκόπος μου και η Σελήνη μου στον Καρκίνο, δε φταίνε καθόλου??

"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    dnaki

Φταίει το Κριαράκι μου το γλυκούτσικο και το ξέρω..
    Όμως ο ωροσκόπος μου και η Σελήνη μου στον Καρκίνο, δε φταίνε καθόλου??

Αμ..τα λένε αυτά απ την αρχή
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by voulatain View Post
    Αχ!Αθηνουλα μου ποσο δικιο εχεις για την Αφροδιτη στους ιχθυς.Στο λεω γιατι κ σε μενα ελαχε αυτη η ''τυχη'' να εχω εκει την Αφροδιτη μου.Οταν λεμε ερωτας πολυ,εννοουμαι παρα πολυ,λιωμα,ζωη στα κοκκινα συνεχεια,ολες οι αισθησεις σε συναγερμο και αλλα τετοια ωραια...Αλλα ποτε δεν θελησα ναναι αλλιως και επεζησα μια χαρα!Αλλωστε, οπως διαβασα καπου,τι θα ηταν η ομορφια κ ο ερωτας αν δεν μπορουσαν να'' ξεκανουν'' τους ανθρωπους!
    Αφιερωμένο ... σχετικά!:bigsmile:

YouTube - Tim Buckley - sweet surrender
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Χρυσα...

Nα ενεργοποιησω την ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ μου στον Τοξοτη..και να ξαναγραψω αλλο ενα παραμυθακι για τον ερωτα? :bigsmile:

Δεν μπορω να ειμαι ενα αληθινα ευτυχισμενο και ολοκληρωμενο ατομο,αν δεν αγαπιεμαι απο ενα μελος του αντιθετου φυλου....Η αληθινη αγαπη ειναι απαραιτητη για την ευτυχια και ο ερωτας σε οδηγει εκει... (η καπου αλλου?)
    Η αποψη αυτη ποσο λαθος ειναι και αποτελει μια μεγαλη παγιδα που φθειρει τις σχεσεις μας γιατι, οσο την πιστευουμε,βλεπουμε τον συντροφο μας οχι σαν αποτελεσμα της εκλογης μας αλλα σαν μεσο που καλυπτει τις αναγκες μας.

Ειναι πραγματικα μοναδικο το συναισθημα του να εισαι χαμογελαστος να νιωθεις ευτυχισμενος...να περνας ομορφα και να ονειρευεσαι...
    Αλλα καποια στιγμη οοοοολα τελειωνουν με ενα μοναδικο τροπο για τον καθε ανθρωπο..
    Αυτο που με προβληματιζει ειναι το πως παγιδευομαστε και μενουμε σε μια σχεση εξαρτησης που μας κανει κακο και θεωρουμε ο,τι ποναμε επειδη παλευουμε για τον ερωτα μας..που εχει παρει την κατω βολτα....:toung:
    Ε αυτο δεν ειναι ρισκο..αλλα πολλοι το βλεπουν ετσι...Μεγα λαθος!!!!:nuts:
    Πιστευω πως η απαιτηση για την αγαπη πριν μπορεσεις να νιωσεις απο μονος σου ευτυχισμενος,ονομαζεται εξαρτηση..που θα πει να εισαι ανημπορος να αναλαβεις την ευθυνη της χαρας και της ευτυχιας σου,δηλαδη της συναισθηματικης σου ζωης.

Θελοντας και μη ζουμε σε μια κοινωνια ζευγαριων,οι περισσοτεροι περιμενουν να εχεις ενα συντροφο και σε πιεζουν, αρα πιεζεις και εσυ τον εαυτο σου και πολλες φορες μπερδευεις τον ερωτα με τον ενθουσιασμο και αλλα πολλα..Γιατι το να εισαι μονος σου παραμενει κοινωνικα αφυσικο..

Τι να πω Ερωτας ειναι θα περασει...:toung:
    <<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

: συμφωνω! ολα για τον Ερωτα!! δεν ειναι ο ερωτas παιδι τιs λογικηs! και οταν ρισκαρειs μπορει να βγειs και κερδισμενοs! ασχετα τον πονο που αφηνει στο τελοs ! ΑΞΙΖΕΙ!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by TZOYLI@freemail.gr View Post
    : συμφωνω! ολα για τον Ερωτα!! δεν ειναι ο ερωτas παιδι τιs λογικηs! και οταν ρισκαρειs μπορει να βγειs και κερδισμενοs! ασχετα τον πονο που αφηνει στο τελοs ! ΑΞΙΖΕΙ!
    και αν βγεις χαμενος απο το ρισκο;Δεν ειναι ρουλεττα ο ερωτας...καλο ειναι να παταμε και λιγο στην γη γιατι αν εχεις μπολικο Πωσειδωνα η τονισμενο 12ο το λιγοτερο ειναι ο πονος που θα εχεις......

Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον:bigsmile:

με εκτιμηση Δεσποινα-κουκι

Όνομα:
    Σόφη

Γλυκό μου Δεσποινάκι!

Και αν βγεις κερδισμένος??

Αν δε δοκιμάσεις τον έρωτα, δε μπορείς να ξέρεις το αποτέλεσμα.. Θετικό ή αρνητικό..
    Για μένα ισχύει το δοκιμάζω. Μου αρέσει, το συνεχίζω.. Δε μου αρέσει, το κόβω μαχαίρι..
    ΄Ομως να σου πω τη μαύρη αλήθεια? Το ερωτικό "κάψιμο" είναι το καλύτερο ερωτικό "μάθημα" αυτογνωσίας και ωριμότητας...

Καλή βδομάδα και καλό μήνα!!
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

....Για να'χεις πάντα σε τούτη τη ζωή χαρά τον ανθρωπό σου πάντα βάσταξε κοντά σου ..
    ... και θα'ναι στίριγμα σαν θα'ρθει η συμφορά όταν θα δεις να ανοίγετε ο γκρεμός μπροστά σου..

κανείς δεν ανήκει σε κανέναν .. ο σεβασμός όμως είναι απαραίτητος σε οποιαδήποτε φάση και να βρίσκετε μια σχέση εξάλου αυτό κάνει την διαφορά .
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Για μένα είναι πολύ καλό! Όσο το νιώθω, θα το κάνω!

Μα αν δε ρισκάρω, πως θα μάθω αν είναι καλό ή όχι?? Μένοντας στη σιγουριά μου και εκ του ασφαλούς?? Αυτό δεν είναι ζωή.. είναι φυτοζωή..

χμμμ...εχω μια απορια ομως...ρισκαρεις με σκοπο το κερδος?????η λογω των συναισθηματων που απορρεουν απο την ολη φαση( η αδρεναλινη και το αιμα που βραζει)????
    Μιλαει μια Αφροδιτη στο Ταυρο...που δεν κυλιεται και ευκολα στα μωσαικα για εναν ανδρα η για ενα εντονο συναισθημα..κοντολογις ειμαι του τριπτυχου ..καλο σεξ ,καλο φαι και να μην κανω τον Φρουντ σε καθε πονεμενη ψυχη..

Page 24 of 33 FirstFirst ... 14 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)