- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: Ο 7ος οίκος στο composite
-
25-10-2008, 07:27 PM #1
Ο 7ος οίκος στο composite
Τελικά πόσο σημαντικός είναι ο 7ος οίκος στο composite και πώς ερμηνεύεται?
Γιατί, καλά να υπαρχει ενα ωραίο stellium ήλιου, αφροδίτης, ερμή και άρη στον 7 στον σύνθετο ενός ζευγαριού... Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις και συνδυάζεται με αντιθέσεις με τον ωροσκόπο?
Έχω διαβάσει οτι ο 7ος είναι και ο οίκος που αναφέρεται στους εχθρούς. Θα μπορούσε ένας ισχυρός 7ος να δείξει μια "κόντρα"/εχθρότητα στη σσχέση μεταξύ 2 ατόμων? Αν ναι, πως ξεχωρίζουμε πότε έχει θετική σημασία και πότε αρνητική? οεο?"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."
Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!
-
25-10-2008, 08:30 PM #2
Re: Ο 7ος οίκος στο composite
Τι εννοείς; Ποιος εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις; Ο 7ος είναι εκεί, πάντα απέναντι από τον ωροσκόπο: είναι ο φυσικός αντίποδας του εγώ απέναντι στους άλλους.
Στους φανερούς εχθρούς, όμως, τους αντιπάλους. Ένας ισχυρός ("γεμάτος" εννοείς προφανώς) 7ος δεν έχει κάτι το θετικό ή το αρνητικό, απλώς δείχνει κάποια έντονη δραστηριότητα στο χώρο αυτό. Το αν η σχέση δέχεται κόντρες ή εχθρότητες θα κριθεί από διελεύσεις.
Επειδή μιλάς για σύνθετο, σημαίνει ότι μελετάς την ίδια τη φύση της σχέσης και όχι τα μέλη της μεμονωμένα. Εκτός αν εννοούσες συναστρία, που είναι διαφορετικό πράγμα.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
25-10-2008, 09:02 PM #3
Καλησπέρα:bigsmile:Μια κ μιλάμε για composite,έχω την εξής απορία..
Πώς ερμηνεύεται στο σύνθετο η ακμή 7ου στις 23.12 του Ζυγού και μέσα Ουρανός στον Σκορπιό?
(στα πλαίσια ενός γάμου)What goes around comes around
-
25-10-2008, 09:37 PM #4
Εννοώ, οτι σε μια φιλία δεν περιμένει κανείς να δει στέλιουμ στον 7ο... είναι κάτι που περιμένεις να δεις, σε ένα ζευγάρι ή σε άτομα που έχουν έντονες αντιπαραθέσεις ή γενικά κάποια έντονη σχέση...
Αναφορικά με την προηγούμενη ερώτηση....μήπως ο γάμος προέκυψε ξαφνικά?"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."
Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!
-
25-10-2008, 09:52 PM #5
-
25-10-2008, 10:07 PM #6
-
26-10-2008, 12:28 PM #7
-
26-10-2008, 01:10 PM #8
-
26-10-2008, 03:15 PM #9
-
26-10-2008, 03:34 PM #10
Ναι κι εγω νομίζω πως γενικα ο 7ος δείχνει την ποιότητα των σχεσεων...κι οταν λεμε ποιοτητα εννοούμε καθε βαθμίδα. Αλλα στον 8ο που διαδέχεται τον 7ο συχνα γινεται το ξεσκαρτάρισμα των σχεσεων του 7ου, χωρις να σημαινει οτι ειναι πάντα σωστο, μιας και μπορει να προδώσουμε μια καλή σχεση απο ζήλια και δυνατό πάθος.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.