s
Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 41 to 50 of 87

Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εμένα με παρέσυρε η giannas και αυτή φταίει που νόμιζα ότι δεν έχετε σχέση :nuts:

... μην ανισυχείς ..
    αλλά το θέμα είναι άλλο .. προς μελέτη.. ότι πραγματικά υπάρχουν πολλά τετράγωνα .. τα οποία όμως στην πραγματική ζωή και οχι στους χάρτες δεν λειτουργούν καθόλου μα καθόλου αρνητικά .. το αντίθετο θα έλεγα ..
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Εδώ εμένα όμως μου λέει αυτά που λέω http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:
    Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Ο αρης γιατι τη γλιτωνει δηλαδη???? Δε νομιζω οτι τη γλιτωνει!
    Κατα πως ξερω ο Αρης ειναι ο πληνητης που δειχνει το τροπο δρασης και τη σεξουαλικη συμπεριφορα ενος ατομου. Αυτα τα δυο τι σχεση εχουν με το χαρακτηριστικο της κτητικοτητας.
    Μητσακο, δεν εχω διαβασει πουθενα για "κτητικοτητα" στις περιγραφες του Αρη στον Ταυρο και ειλικρινα δεν μου κολλαει καν...

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Kανείς πλανήτης δεν την γλυτώνει από τις ιδιότητες (τον «χρωματισμό») του συνδυασμού Οίκου - Ζωδίου που φιλοξενείται.
    Αλλο χρωματισμος και αλλο ιδιοτητες. Δεν διαφωνω για τον χρωματισμο αλλα αν ο καθε πλανητης επαιρνε τις ιδιοτητες του ζωδιου στο οποιο βρισκεται τοτε θα μας ηταν αδιαφορο να ερμηνευσουμε τον καθενα με βαση τη θεση του: Εχεις Αρη στον ταυρο ; Διαβασε γενικοτερα για τον ταυρο. Ερμη στον Ζυγο ; Διαβασε για τον Ζυγο. Ωροσκοπο στο Λεοντα ; Διαβασε γενικοτερα για τον Λεοντα. Ε, οχι, δεν ειναι ετσι !
    Αρης, Σεληνη, Ηλιος κ.λ.π στον Ταυρο μπορει να μοιαζουν πολυ αλλα δεν ειναι πανομοιοτυποι. Ιδιοτητες που εκφραζονται με τον ενα πλανητη δεν ειναι απαραιτητο να εκφραζονται και με τον αλλον.

Οσο για το οτι η αφροδιτη που βρισκεται στο τελος ενος ζωδιου και γενικα πλανητης παιρνει τα χρωματα του αλλου αν και το υποψιαζομουν και γω τελικα εμαθα οτι δεν ισχυει
    Γιατι να ισχυει για τον Ηλιο {τα γνωστα και ως "cusps" - δεν ξερω το ονομα στα ελληνικα} και οχι για τους υπολοιπους προσωπικους πλανητες ; Εχοντας Αρη στις 29 μοιρες του Ταυρου λεω οτι ισχυει και παραισχυει.

Όνομα:
    Γιάννα

Εμένα με παρέσυρε η giannas και αυτή φταίει που νόμιζα ότι δεν έχετε σχέση :nuts:
    Συγγνωμη αλλα η WHITE.HORSE εγραψε : ο ανθρωπος που με ενδιαφερει,δεν εγραψε ο ανθρωπος που ειμαι μαζι.Εγω ρωτησα αν υπαρχει σχεση.
    Δεν φταιω εγω Μητσακο αν εισαι φυση εξωστρεφης και ενδουσιωδης!!!!:toung:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Κατα πως ξερω ο Αρης ειναι ο πληνητης που δειχνει το τροπο δρασης και τη σεξουαλικη συμπεριφορα ενος ατομου. Αυτα τα δυο τι σχεση εχουν με το χαρακτηριστικο της κτητικοτητας.
    Μητσακο, δεν εχω διαβασει πουθενα για "κτητικοτητα" στις περιγραφες του Αρη στον Ταυρο και ειλικρινα δεν μου κολλαει καν....
    Αυτο που μαλλον θελει να πει ο Μητσακος ειναι οτι ενας αρης στον ταυρο δεν δινει αν πρωτα δεν παρει,φενετε συναισθηματικα ή υλικα τσιγγουνης γιατι ειναι φυση σταθερο και παθητικο(μην ξεχναμε οτι ειναι σε πτωση).Η κτητηκοτητα φενετε βαση του οτι θελει ασφαλεια για να ανοιχτει και προσκολατε σε οποιοδηποτε δημιουργημα του δινοντας του την αξια του πολυτιμου αποκτηματος.

Γιατι να ισχυει για τον Ηλιο {τα γνωστα και ως "cusps" - δεν ξερω το ονομα στα ελληνικα} και οχι για τους υπολοιπους προσωπικους πλανητες ; Εχοντας Αρη στις 29 μοιρες του Ταυρου λεω οτι ισχυει και παραισχυει.
    Για τις ιδιοτητες του αρη στο ταυρο κτλ με καλυψε η giannas...ο αρης δεν ειναι μονο σεξουαλικοτητα αλλα και τροπος δρασης...

Ναι τελικα μπορει να ισχυει αυτο με την αφροδιτη...απ οτι καταλαβα ομως υπαρχουν και αστρολογοι που δε το δεχονται αυτο...τεσπα δε ξερω...

Εγω που εχω ηλιο στις 28,46 δηλαδη τι?Δεν ειμαι τοσο σκορπιος?Ειμαι και λιγο απο τοξοτης? Εχετε βαλθει να με αλλαξετε σ αυτο το σαιτ:nuts::nuts: Σκορπιος ειμαι τελος:nuts::nuts::nuts:
    Αναιρετικη δεν ειναι απ οτι εχω καταλαβει γιατι αναιρετικη ειναι απο 29 εως 30 μαλλον κι οχι πριν...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Αυτο που μαλλον θελει να πει ο Μητσακος ειναι οτι ενας αρης στον ταυρο δεν δινει αν πρωτα δεν παρει,φενετε συναισθηματικα ή υλικα τσιγγουνης γιατι ειναι φυση σταθερο και παθητικο(μην ξεχναμε οτι ειναι σε πτωση).Η κτητηκοτητα φενετε βαση του οτι θελει ασφαλεια για να ανοιχτει και προσκολατε σε οποιοδηποτε δημιουργημα του δινοντας του την αξια του πολυτιμου αποκτηματος.
    Γιατι ενα φυσει παθητικο και σταθερο ζωδιο να φαινεται συναισθηματικα ή υλικα τσιγγουνης και να χρειαζεται να παρει πριν δωσει ? Δεν μπορω να κανω τον συσχετισμο.
    Οσον αφορα αυτη τη περιφημη αναγκη για ασφαλεια που αισθανονται οι Ταυροι, με τον Αρη σε αυτο το ζωδιο δεν εκφραζεται με κτητικοτητα παρα ως εξης: οταν βγαινεις εξω να αγορασεις ενα προιον του οποιου δεν γνωριζεις τη τιμη αλλα ξερεις πως δεν μπορει να κοστιζει πανω απο 10 ευρω, με λιγοτερα απο 20 ευρω ΔΕΝ το κουνας ρουπι. Θελεις να εισαι σιγουρος. Ακριβως ετσι εκφραζεται η αναγκη για σφαλεια με Αρη στον Ταυρο. Το παραδειγμα μου αν και απλοικο ειναι πιστευω αρκετα αντιπροσωπευτικο της συμπεριφορας του κοκκινου πλανητη σ' αυτο το ζωδιο.

Η αφροδιτη ή και η σεληνη στον Ταυρο θελουν ασφαλεια για να ανοιχτουν. Ο αρης θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει. Υπαρχει σημαντικη διαφορα...

αρης δεν ειναι μονο σεξουαλικοτητα αλλα και τροπος δρασης...
    Γιατι, ειπα εγω κατι αλλο ;

Ναι τελικα μπορει να ισχυει αυτο με την αφροδιτη...απ οτι καταλαβα ομως υπαρχουν και αστρολογοι που δε το δεχονται αυτο...τεσπα δε ξερω...

Εγω που εχω ηλιο στις 28,46 δηλαδη τι?Δεν ειμαι τοσο σκορπιος?Ειμαι και λιγο απο τοξοτης? Εχετε βαλθει να με αλλαξετε σ αυτο το σαιτ:nuts::nuts: Σκορπιος ειμαι τελος:nuts::nuts::nuts:
    Αναιρετικη δεν ειναι απ οτι εχω καταλαβει γιατι αναιρετικη ειναι απο 29 εως 30 μαλλον κι οχι πριν...
    Φυσικα, εφοσον εχεις γεννηθει τοσο κοντα στον ζωδιο του τοξοτη παιρνεις χαρακτηριστικα και απ΄αυτον.

Βασικά, εγώ που είμαι Ταύρος, αν δεν είμαι σίγουρος και ...γεμάτος, δεν είμαι καλά. Για να είμαι χαλαρός πρέπει να έχω πράματα που μου δίνουν τη δυνατότητα να είμαι σίγουρος. Αν μου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω κάποια από αυτά, με χαλάει. Για να μη ...χαλιέμαι κάνω πράματα που θα συμβάλλουν στην διατήρηση των αποκτημάτων μου. Επειδή είμαι και ψιλομπρούταλ, θεωρώ και τη γυναίκα απόκτημά μου. Αν τη χάσω θα ξενερώσω. Την θεωρώ κτήμα μου γιατί μου δίνει σιγουριά. Δεν σημαίνει ότι χάνω από τον αισθησιασμό, ούτε από την αγάπη που μπορεί να νιώθω για αυτήν. Αν βρεθεί όμως κάτι που θα καλύψει την ανασφάλειά μου, μπορεί να λυπηθώ, αλλά ας πάει και η γυναίκα. Αρκεί αυτό να μην γίνεται συχνά και με ξεβολεύει...
    Ε;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Ο αρης θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει. Υπαρχει σημαντικη διαφορα.
    Φυσικα, εφοσον εχεις γεννηθει τοσο κοντα στον ζωδιο του τοξοτη παιρνεις χαρακτηριστικα και απ΄αυτον.
    η φυση του αρη δεν θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει ,θελει ενθουσιασμο,τολμη,ζωντανια και δραση και αυτα δεν τα εχει ο ταυρος.Γι΄αυτο ειναι σε πτωση!!!!!
    Αλλα παρολαυτα εγω σου λεω οτι εχεις αρη στον ταυρο στις 29 γιατι εισαι πεισματαρης σαν ταυρος και αντιδρας σπασμοδικα σαν την 29 μοιρα του ζωδιου σου.Αν ησουν με στοιχεια διδυμου θα ησουν πιο ευελικτος

ΥΣ ελπιζω να ξερεις οτι στην 29 του ταυρου βρησκετε το κεντρικο αστερι των πλειαδων

η φυση του αρη δεν θελει ασφαλεια και σιγουρια για να κινηθει ,θελει ενθουσιασμο,τολμη,ζωντανια και δραση και αυτα δεν τα εχει ο ταυρος.Γι΄αυτο ειναι σε πτωση!!!!!
    Αλλα παρολαυτα εγω σου λεω οτι εχεις αρη στον ταυρο στις 29 γιατι εισαι πεισματαρης σαν ταυρος και αντιδρας σπασμοδικα σαν την 29 μοιρα του ζωδιου σου.Αν ησουν με στοιχεια διδυμου θα ησουν πιο ευελικτος

ΥΣ ελπιζω να ξερεις οτι στην 29 του ταυρου βρησκετε το κεντρικο αστερι των πλειαδων

Ωραια ολα αυτα ρε Giannas αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν με οσα εγραψα:bigsmile:
    Γνωριζω και τους λογους και το γεγονος οτι ο Αρης ειναι σε πτωση στον Ταυρο.
    Οσον αφορα τις 29 μοιρες, που ξερεις ποσο ευελικτος ειμαι και ποσα στοιχεια των Διδυμων εχω ;

Τα χαρακτηριστικα του τοξοτη τα παιρνω απο τους πολλους πλανητες που εχω εκει..Οπως και να χει ειτε τελευταια μοιρα ειτε πρωτη ο ηλιος ειναι στο σκορπιο...Αρα ειμαι σκορπιος...Θελω δε θελω αυτο ειμαι.....Ασε που υπαρχουν και καποιοι που λενε οτι αφου ειναι σε τελευταιες μοιρες ο ηλιος ειναι σαν να εχει ζησει ολο το ζωδιο μεσα του...Κατι τετοιο....αλλοι λενε αυτο που λες εσυ...κι αλλοι λενε οτι ξερω γω ειναι μεν σκορπιος αλλα οχι δυνατος....Αλλιως να ξερω βρε παιδια να διαβαζω τοξοτη απο δω και περα...:unsure:.....:nuts::nuts::nuts: Εγω σκορπιος ειμαι που να χτυπιεστε!χα χ αχα!:nuts::nuts::nuts:

Η κα Σιμου μου χε πει καποτε οτι ειμαι μια σκορπιος με αρωμα τοξοτη....Αυτο μου αρεσει...χεχε!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)