- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
-
22-10-2008, 12:21 AM #11
-
22-10-2008, 11:31 AM #12
Re: Υιοθεσια και μπερδεμενες καταστασεις
Καλημέρα. Ο προσωπικός μου χάρτης -κι εμπειρία στο θέμα κατά συνέπεια- συνηγορεί στις προαναφερόμενες απόψεις (ειδικά των κ. Σίμου και Cancerian). Μέχρι τα 4 και κάτι μεγάλωσα σε ίδρυμα στην Αθήνα κι αργότερα υιοθετήθηκα από άρρενα συγγενή του πατέρα μου ο οποίος -αν και ιδιαίτερα συγκρατημένος στις συναισθηματικές του εκδηλώσεις- ήταν Κοινωνικός Λειτουργός με ενεργή/ακτιβιστική συμμετοχή στην εκπαίδευση/υποστήριξη ατόμων με ειδικές δεξιότητες (ζούσαμε στο εξωτερικό) –η επιρροή του στη ζωή μου είναι φανερή απ’ το επάγγελμά μου και τις αρχές που προσπαθώ ν' ακολουθώ. Με τη μετέπειτα σύζυγό του δεν τα “ταιριάξαμε” ποτέ ούτε διατηρούμε σχέσεις, ενώ τη βιολογική μου μητέρα τη γνώρισα πολύ πρόσφατα (Ελλάδα).
Ενδεικτικά, στο χάρτη μου ο Χείρων σχηματίζει 7 μάλλον δύσκολες όψεις (Χιαστή με Ήλιο, Ερμή και MC, Αντίθεση με Αφροδίτη, Ουρανό και Δεσμούς, Τετράγωνο με Vertex) και πέφτει επάνω στην Ακμή του 5ου Οίκου. Τα Φώτα βρίσκονται στο 10ο καθώς κι οι κυβερνήτες του 4ου (κενός, Ακμή στον Κριό). Ο Ποσειδώνας (στον Τοξότη) πέφτει στο 12ο με Ακμή στο Σκορπιό κι ανοχή 2.40 μοιρών από τον Ωροσκόπο, ενώ σχηματίζει θετικές όψεις με Σελήνη, Κρόνο και Πλούτωνα.
ουφ! outing έκανα :embarrest
άξιζε όμως γιατί από αστρολογικής πλευράς είμαι νομίζω χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφοράς :embarrest
-
30-10-2008, 11:12 AM #13
Kυρίες μου εγώ δεν έχω να δώσω κάποιο παράδειγμα όσον αφορά το θέμα που αναλύετε .. αλλά ένιωσα την ανάγκη να σας πω ότι έχω ενυπωσιαστεί με τα όσα γράφετε..
Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
02-11-2008, 02:40 PM #14
Αχ.. δύσκολο θέμα.
Και εγώ είμαι υιοθετημένη [το έμαθα κάτι μήνες πριν] αλλά μπορώ άνετα να πω πως η Σελήνη και ο 'Ηλιος μου ταιριάζουν απόλυτα στο πως "νοιώθω" τους γονείς μου και πως ας πούμε εκφράζονται και αυτοί απέναντι μου. Επίσης δεν έχω καμία διάθεση να ψάξω για τους βιολογικούς μου γονείς, είμαι απολύτως ικανοποιημένη με την ζωή μου.
Κάποτε είχα διαβάσει σε ένα άλλο φόρουμ πως εάν ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 4ο οίκο, αυτή η θέση μπορεί να είναι ενδεικτική κάποιας τέτοιας κατάστασης μέσα στην οικογένεια.
Υπάρχει μία θεωρία, όπου, εάν ο 5ος είναι ο οίκος των παιδιών, ο 11ος οίκος είναι εκεί που [υποτίθεται] κοιτάμε για υιοθεσία.
Κι αυτό επειδή ο 7ος οίκος αντιπροσωπεύει γενικά το ''άλλο άτομο'' συνεπώς τα "παιδιά των άλλων" "είναι 5α στην σειρά από τον 7ο.. Κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
-
03-11-2008, 12:31 AM #15
Καλησπέρα,
Πολύ Ενδιαφέρον θέμα ιδιαίτερα για μένα που έχω μια μικρούλα υιοθετημένη κόρη. Ο ήλιος της είναι στον 12 οίκο και η σελήνη στον 9ο. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό. Η ημερομηνία γέννησης της είναι 2 Απριλίου 2007. Πραγματικά με ενδιαφέρει αν κάποιος μπορεί να μου μου πει τι φαίνεται στον προσωπικό της χάρτη σε σχέση με το θέμα που συζητούμε. Ανησυχώ τόσο πολύ για το πως θα δεχτεί τελικά το γεγονός ότι δεν είμαστε εγώ και ο άντρας μου οι βιολογικοί της γονείς. Πως θα νοιώθει στη ψυχούλα της για το θέμα αυτό.
Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι την κράτησα στην αγκαλιά μου και την υποδέχτηκα στον κόσμο αυτό από τα πρώτα λεπτά της γέννησης της.
σας ευχαριστώ
Ευαγγελίνα
-
03-11-2008, 01:20 AM #16
Αγαπητή evangeline
Κατ' αρχήν να σας πω πως θεωρώ θείο έργο να υιοθετεί κάποιος ένα παιδάκι και σας συγχαίρω. Το παιδάκι σας με τον Ήλιο στον 12ο φέρνει μία εσωτερική φλόγα που στηρίζεται από ένα μεγάλο τρίγωνο στη φωτιά, μεταξύ Κρόνου/Δία/Ήλιου. Υπάρχουν καρμικά στοιχεία για την κατάσταση αυτή και αν η οικογένειά σας το μεγαλώσει με ισορροπία όπως χρειάζεται, καθώς έχει την Σελήνη στον Ζυγό, θα μπορεί να δεχθεί φυσιολογικά το θέμα της υιοθεσίας.
Επίσης υπάρχει η αντίθεση του Κρόνου (ανάδρομος και καρμικός) προς τον Ποσειδώνα (θολές κρυφές καταστάσεις) και τον Χείρωνα. Αυτός ο συνδυασμός στηρίζεται θετικά από το μεγάλο τρίγωνο της φωτιάς και πυροδοτεί την δυναμική του. Αλλά θα μπορούσε να περιγράψει την απώλεια των φυσικών γονέων.
Σημαντικό είναι να κάνετε μία αναλυτική μελέτη του χάρτη της μικρούλας σας (αυτό είναι καλό για κάθε παιδί μας) και την συναστρία με εσάς τους γονείς. Εκεί θα διαπιστώσετε πώς το παιδί συνδέεται, πού μπορεί να αντιδρά και πώς να χειριστείτε την μεταξύ σας σχέση εποικοδομητικά.
Γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί, όχι αυτός που γεννά. Αυτό πρέπει να το μάθει από νωρίς το παιδί σας και να το κατανοήσει. Η φίλη Marlene κατέθεσε εδώ την προσωπική της μαρτυρία και αναφέρει πως αγαπά τους θετούς γονείς. Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει μία ατυχή, απρόοπτη εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια μπορεί να αποκτήσει ή όχι το παιδάκι. Αλλά η γυναίκα που αποφασίζει την υιοθεσία με τις δυσκολίες ιδιαίτερα που γίνεται, σημαίνει πως είναι αποφασισμένη να γίνει μητέρα και μάλιστα βοηθά ένα παιδί να βρει στέγη. Είναι δύο φορές μάνα!
Καλή σας δύναμη και πάντα χαρές!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
03-11-2008, 01:21 AM #17
-
03-11-2008, 01:26 AM #18
-
03-11-2008, 01:34 AM #19
Γεια σας ξανα
Ευχαριστώ πολύ την κυρία Σίμου πρώτον για τα υπέροχα λόγια της και δεύτερο για τις αστρολογικές της επισημάνσεις. Ναι, θα το ψάξω περισσότερο το θέμα με τον αστρολογικό χάρτη της κορούλας μου σε συνδυασμό με τον δικό μου και του συζύγου μου.
Στην Αγαπητή Έρση, που ρώτησε για την ώρα και τον τόπο γέννησης της μπέμπας λέω ότι γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 13.55.
Ευχαριστώ πολύ
Ευαγγελίνα
-
03-11-2008, 01:43 AM #20
Αγαπητή Ευαγγελίνα
Θα ήθελα να σας επισημάνω, σύμφωνα με την ώρα και τον τόπο γέννησης, πως ο Ήλιος της κορούλας σας είναι στον 9ο (όχι 12ο που σημειώσατε) και η Σελήνη στον 3ο οίκο. Έχει ωροσκόπο Λέοντα. Στα υπόλοιπα είναι όπως σας τα περιέγραψα.
να είστε καλά
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.