- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 87
Thread: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη
-
21-10-2008, 11:15 PM #31
-
21-10-2008, 11:38 PM #32
Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη
Χα χ α χα! Εγω νομιζω οτι αυτο ειναι χιουμορ και καλο μαλιστα!!! χα χ αχα! Ξερω ξερω οφ τοπικ! σορυ!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-10-2008, 11:56 PM #33
-
22-10-2008, 12:00 AM #34
-
22-10-2008, 12:29 AM #35
Ο αρης γιατι τη γλιτωνει δηλαδη???? Δε νομιζω οτι τη γλιτωνει!
Οσο για το οτι η αφροδιτη που βρισκεται στο τελος ενος ζωδιου και γενικα πλανητης παιρνει τα χρωματα του αλλου αν και το υποψιαζομουν και γω τελικα εμαθα οτι δεν ισχυει...Βεβαια δε ξερω αν μεσα στους αστρολογικους χωρους οι αποψεις δυιστανται....Οποτε τι να πω.....Τωρα αν αυτη η μοιρα ειναι αναιρετικη κτλ αυτα δε τα θυμαμαι..ομως καπου μες στο φορυομ υπαρχει κατι σχετικο...ψαξε αν εχεις ορεξη...Κι αν παλι ξερει καποιος καλυτερα ας γραψει...χεχε!οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
22-10-2008, 01:30 AM #36
Kανείς πλανήτης δεν την γλυτώνει από τις ιδιότητες (τον «χρωματισμό») του συνδυασμού Οίκου - Ζωδίου που φιλοξενείται. Αυτό άλλωστε είναι και η συνδυαστική πεμπτουσία της Αστρολογίας. Μετά έρχονται οι όψεις, μετά οι αναδρομές....
Η 29° ή αλλοιώς Αναιρετική είναι μία από τις κρίσιμες περιοχές των Ζωδιακών περιοχών - όπως και η 0°. Πράγματι εκεί οι πλανήτες βρισκόμενοι στο μεταίχμιο δύο επιρροών εκδηλώνονται νευρικά και περίεργα. Πολλοί μελετητές θεωρούν ότι στο σημείο αυτό το Ζώδιο που περιέχει έναν πλανήτη βρίσκεται σε πλήρη εξασθένηση, άλλοι πιστεύουν ότι έχει φτάσει σε πλήρη ανάπτυξη (ωριμότητα, ενδυνάμωση) μετά ολόκληρη την πορεία μέσα σε αυτό. Όπως και να έχει, η εν λόγω Αφροδίτη χρωματίζεται σημαντικά και από τον Ιχθύ.
Για παραπάνω μελέτη και συζήτηση:
Η 29η μοίρα
Η Μηδενική μοίρα
Η Αφροδίτη στην τελευταία μοίρα ενός Ζωδίου
. Mind over matter.
.
.
> >
-
22-10-2008, 01:49 AM #37
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!
Θα το ψάξω και μόνη μου πάντως... μου δώσατε αρκετό υλικό παιδιά!
Μητσάκο...έχεις μια απίστευτη γλαφυρότητα στο να περιγράφεις τις όψεις!!!
Όσο για ητν 29η μοίρα...πιστεύω πως πράγματι στην περίπτωση μου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και των 2 ζωδίων. Απλά εύχομαι η ενδεχόμενη σύγκορουση που περιγράφεται από το Μητσάκο να αποφευχθεί γιατί έχω και εγώ ¶ρη στον Ταύρο"Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."
Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!
-
22-10-2008, 11:03 AM #38
... καλημέρα .. το πρόγραμμα στην πρώτη σελίδα .. εκεί που λέει ερωτική συναστρία .. έβαλα τα στοιχεία μας .. και ναι βγάζει πολλά τετράγωνα .. δεν είμαι ειδική να το ερμηνεύσω όλο αυτό .. αλλά μετά από 6 χρόνια κοινής συμβίωσης δεν έχει και νόημα .. πολύ δυνατή επικοινώνία και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν σε μία σχέση ..
όσον αφορά αυτό που με ρωτήσατε ..Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
22-10-2008, 11:16 AM #39
-
22-10-2008, 11:31 AM #40
Εδώ εμένα όμως μου λέει αυτά που λέω http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:
Και επειδή είμαι ψιλοχοντροφατάλ :toung: για τις αναιρετικές προτιμώ την ερμηνεία του Παΐζη που λέει:
"Αναιρετική μοίρα ονομάζεται η 29η κάθε ζωδίου. Λέγεται έτσι γιατί αναιρεί το υπάρχων ζώδιο και προετοιμάζεται το επόμενο. Λέγεται επίσης αναιρετική γιατί αναιρέτης στην αρχαία αστρολογία είναι ο πλανήτης που αφαιρεί τη ζωή και βέβαια η τελευταία αυτή μοίρα δείχνει ολοκλήρωση εν παρακμή ( :scared: )
Σε καρμικό επίπεδο σημαίνει ότι κάποια ψυχή με πλανήτη σε αναιρετική μοίρα έχει εξαντλήσει στο καρμικό ταξίδι όλη τη δυναμική του πλανήτη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Όσο πιο πολλές αναιρετικές μοίρες έχει ένα ωροσκόπιο, τόσο πιο πολλές εμπειρίες έχει αποκτήσει η ψυχή...
Στην πολιτική αστρολογία, διαδοχικές Νέες Σελήνες σε αναιρετικές μοίρες δείχνουν τέλος καταστάσεων, ολοκλήρωση εν παρακμή..."Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.