s
Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 87

Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη

επισης μονο απο τις οψεις του αρη μπορουμε να δουμε αν καποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση?μπορειτε να μου πειτε καποιες ?

2. Re: Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη

Συγγνώμη που χρησιμοποιώ το θέμα για προσπική απορία, αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει με τον τίτλο και είναι κρίμα να δημιουργούνται 10 διαφορετικά θέματα ....

Τι σημαίνει το τετράγωνο Αφροδίτης - ¶ρη σε μια συναστρία?Συγκεκριμένα μεταξύ Υδροχοο-Αφροδίτης της γυναίκας και Ταυρο-¶ρη του άντρα ? Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
    "Ο σοφός κυβερνά τα άστρα του. Ο ανόητος, κυβερνάται από αυτά..."

Ναι, είμαι ιχθύς με Σελήνη και asc στο Σκορπιό ..... Αν με δείτε να θυμώνω/ ερωτεύομαι ... τρέξτε από την αντίθετη !!!

Quote Originally Posted by tigre View Post
    επισης μονο απο τις οψεις του αρη μπορουμε να δουμε αν καποιος εχει το πανω χερι σε μια σχεση?μπορειτε να μου πειτε καποιες ?
    Απάντηση σε αυτό που ρωτάς βρίσκεται σε αυτό Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστρία: Αρης - Αφροδίτη, στα τονισμένα μαύρα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    Συγγνώμη που χρησιμοποιώ το θέμα για προσπική απορία, αλλά πιστεύω οτι ταιριάζει με τον τίτλο και είναι κρίμα να δημιουργούνται 10 διαφορετικά θέματα ....

Τι σημαίνει το τετράγωνο Αφροδίτης - ¶ρη σε μια συναστρία?Συγκεκριμένα μεταξύ Υδροχοο-Αφροδίτης της γυναίκας και Ταυρο-¶ρη του άντρα ? Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
    Το τετράγωνο Αφροδίτης (Υδρ.) - ¶ρη (Ταυρ.) σε μια συναστρία σημαίνει "θα σπάσω κούπες για τα λόγια που 'πες", αν στραβώσει και πάρει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά του ο ¶ρης. Και αυτό γιατί υπάρχει μια κρυόκωλη Αφροδίτη που ναι μεν αγαπάει αλλά όχι μόνον αυτόν και όπως θα ήθελε ο βραδύκαυστος αλλά άκρως ερωτικός και εν πολλοίς κτητικός ¶ρης. Αυτή μπορεί χαλαρά να "αγαπάει όλο τον κόσμο", πράγμα που ο ¶ρης εδώ δεν καταλαβαίνει γιατί αυτός "αγαπά τα πράγματά του". Το πάθος σε αυτόν είναι βασικό στοιχείο, ενώ αυτή θα ανοίξει λεξικό για να δει τι σημαίνει αυτή η λέξη. Επιπλέον, αυτός θα πρέπει να έχει τα μάτια του συνέχεια ανοικτά, αφού ο κάθε "φίλος" είναι εν δυνάμει και κάτι παραπάνω από φίλος. Για αυτήν δεν θα έχει σημασία, αλλά για αυτόν θα έχει.
    Δεν ξέρω, αλλά μου ήρθε στο μυαλό η κλασική εικόνα ζεύγους σε ερωτική πράξη, στην ιεραποστολική στάση, με τη γυναίκα σε ύπτια θέση, το βλέμμα πάνω δεξιά στο ταβάνι και το δάχτυλο στο στόμα να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που κάνει και τον άντρα από πάνω να χτυπιέται ...ρουθουνίζοντας...
    Φυσικά, όπως πάντα λέμε, από μια όψη συμπέρασμα δεν βγάζουμε και πρέπει να κοιτάμε το σύνολο του χάρτη, διαδικασία που είναι πιο σύνθετη όταν πρόκειται για συναστρία κλπ, κλπ, κλπ. :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by μπακαλιαράκι View Post
    Έχει σημασία οτι η Αφροδίτη είναι στην 29η μοίρα?
    Εκτος απο ολα αυτα που ανεφερε ο Μητσακος πολυ σωστα, ο αρης στον ταυρο βρησκετε σε πτωση αφου η κτητικη φυση του ζωδιου δεν αφηνει τον πλανητη να δρασει μεσα απο την αγωνιστικοτηακαι την παρορμηση και η 29 μοιρα του υδροχοου αναιρει την φυση του ζωδιου και δρα σαν να εχει εκπνευση η δυναμικη του.
    Οποτε για εμενα το τετραγωνο δεν εκδηλωνετε με την ενταση που θα εκδηλωνοτανε σε αλλα ζωδια ,χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχει.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Καλύτερα έτσι.Γενικά καλό είναι η σελήνη να μη ζορίζεται πολύ με δύσκολες όψεις,ειδικά στη συναστρία.

γιατί το λές αυτό έχεις υποψιν σου κάτι .. εγώ στην συναστρία μου με το άτομο που με ενδιαφέρει ... έχουμε πολλά τετράγωνα ... μεταξύ των φώτων και γενικότερα αν θυμάμαι καλά η σελήνη μου τετραγωνίζει και τον ηλιο του και την σεληνη του εννω ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σεληνη του..
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    γιατί το λές αυτό έχεις υποψιν σου κάτι .. εγώ στην συναστρία μου με το άτομο που με ενδιαφέρει ... έχουμε πολλά τετράγωνα ... μεταξύ των φώτων και γενικότερα αν θυμάμαι καλά η σελήνη μου τετραγωνίζει και τον ηλιο του και την σεληνη του εννω ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σεληνη του..
    Εννοείς πάνω από ...5 ας πούμε; :toung:
    Πάντως με ...τόσα τετράγωνα θα μπορούσατε να εργάζεστε στην πολεοδομία και να παράγετε έργο:toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εννοείς πάνω από ...5 ας πούμε; :toung:
    Πάντως με ...τόσα τετράγωνα θα μπορούσατε να εργάζεστε στην πολεοδομία και να παράγετε έργο:toung:
    ..... α σου έχω κάτι καλύτερο .. !! ετοιμαζόμαστε για βατοπέδι .. με τόσο τετράγωνο .. τι αξία έχουν 5 τετράγωνα ..!!

. δεν μας μελέτησες .. το κατάλαβα ..
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    Που σε ενδιαφερει!Δεν εχει γινει ακομα σχεση????Απο απορια να μας πεις πως λειτουργειτε μαζι.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Που σε ενδιαφερει!Δεν εχει γινει ακομα σχεση????Απο απορια να μας πεις πως λειτουργειτε μαζι.
    Είδες πώς λειτουργεί η ρημάδα τελικά :bigsmile:
    Με τόσα τετράγωνα, πού να γίνει σχέση
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)