- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
Thread: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση
-
21-10-2008, 03:33 PM #21
Re: Τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Θα ΞΑΝΑπαρακαλούσα να διατηρηθεί το θέμα του συγκεκριμένου thread.
-
21-10-2008, 03:45 PM #22
Παιδια πολυ κακο για το τιποτα παλι! Μα τι γινεται??? Η κοπελα δε ξερει κι εγω οταν μπηκα στο φορουμ δεν ηξερα (οχι οτι τωρα ξερω αλλα ειμαι σε καλυτερη φαση) Την καιει ενα θεμα...Κανει ερωτησεις...Απανταμε πανω σ αυτες αν ξερουμε...Αν παλι οι ερωτησεις ειναι ερωτησεις που δεν εχουν χωρο σ αυτο το φορουμ ή ενοτητα..της το λεμε(της καθε κοπελας) Οκ προσπαθουμε να εξηγησουμε πως λειτουργει το φορουμ και η αστρολογια γενικοτερα...Αλλα ας μη τη παιρνουμε κι απ το λαιμο...και επισης αυτο καθε φορα με τις συμβουλες ειναι καπως..Οκ θες να πεις μια κουβεντα συμβουλη ή οτιδηποτε αλλο καλως αλλα οχι να γραφονται ολοκληρα κειμενακια το ενα μετα το αλλο...Αυτα τα λεω γενικα μη παραξηγηθω please!
Απλα επειδη εχω δει πως καποια αλλα φορουμ εχουν γινει καπως κλειστα μ εχει πιασει μια φοβια γιατι δε θα μου αρεσε να γινει και το δικο μας ετσι...Αν και δυσκολο βεβαια ειμαστε και πολλα μελη!
Σορυ για το of topik!οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-10-2008, 03:52 PM #23
-
21-10-2008, 04:11 PM #24
Σε πρώτη φάση πρέπει να βγάλεις το δικό σου χάρτη και του ατόμου που σε ενδιαφέρει καθώς και το χάρτη της 1ης γνωριμίας με το άτομο και το χάρτη όταν δημιουργήθηκε σχέση. Στον δικό σου χάρτη πρέπει να εντοπίσεις πρώτα ποιο οίκο αντιπροσωπεύει ο φίλος σου και οι οίκοι μπορεί να είναι ο 1, 3.5,7,11. Αυτό το βρίσκεις αν ξέρεις τον ωροσκόπο, τον ήλιο ή τη δυναμικότητα του άλλου (υπάρχει άρθρο για το τι σημαίνει δυναμικότητα στη βιβλιοθήκη του forum) και ανάλογα αν είναι μακροχρόνια σχέση ή κάτι πιο βραχυχρόνιο ή αν υπάρχει συγκατοίκηση ή αν είναι νόμιμος σύντροφος. Πρέπει δλδ να καταλάβεις τη φύση τη σχέσης. Μετά θα κάνεις το αντίστοιχο στο δικό του χάρτη. Ισχύουν οι ίδιο οίκοι και σε εσένα. Μετά θα μελετήσεις τους συγκεκριμένους οίκους, τους κυβερνήτες , τις ακμές, τους πλανήτες που μπορεί να υπάρχουν εκεί και τις όψεις που γίνονται με τους κυβερνήτες αυτών των οίκων και με τους άλλους πλανήτες που μπορεί να έχουν. Επειτα θα κοιτάξεις τις διελεύσεις της ημέρας του χωρισμού σε όλους τους χάρτες. Επιστροφές γίνονται αν υπάρχει κάτι ανάδρομο όταν ορθοδρομήσει και καλύτερα είναι στους γρήγορους πλανήτες. Για το τρίτο άτομο στο χάρτη της σχέσης σας θα κοιτάξεις συνδυαστικά το 3 με τον 12 οίκο . Είναι υπερβολικά περίπλοκο και εύχομαι να σε βοήθησα . Επιπρόσθετα υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά και αυτοί θέλουν αρκετούς υπολογισμούς.
-
21-10-2008, 04:12 PM #25
Λοιπόν, για να το πιάσουμε από την αρχή:
Σε έναν χάρτη συναστριας πως φαίνεται αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση..?Φαινεται από την συναστρία ή από κάποια άλλη μέθοδο? (προοδευμένα, διελεύσεις κτλ)Ας πουμε δύο άτομα χώρισαν και θέλω να δω αν στην ζωή κάποιου θα μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο....
Για την προδιάθεση που είπατε, πως φαίνεται αυτή στον γενέθλιο χάρτη?Στα προγνωστικά (πχ διελεύεσεις) ποια όψη το δείχνει αυτο?Εγώ σαν καινούρια στο θέμα της αστρολογίας, με ποιο προγνωστικό σύστημα ειναι καλύτερα να ξεκινήσω να ασχολούμαι?Αν κάποιος χωρίσει, φαίνεται στον χάρτη του αν υπάρχει προδιάθεση να μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του?Φαινεται ακομα ακομα και ο χωρισμός στον χάρτη του?Ποια ειναι η διέλευση που δειχνει το τρίτο πρόσωπο?Στην ουσία μιλάμε για όψη που κάνει ένας διευλάνων πλανήτης με καποιον γενέθλιο σωστα? Αν ναι, τότε ποιος πλανήτης και ποια όψη ειναι αυτη?"Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης." Πως φαίνονται αυτές οι "διεργασίες" στον χάρτη όπου στην ουσία δηλώνουν και την οριστική ρήξη?Πως φαίνεται αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή οχι?Ποιοι ειναι οι οικοι που σχετιζονται με το ερωτημα μου?
Πραγματικά θέλω να παίρνω απαντήσεις μόνο σε αυτά που ρωτάω...
. Mind over matter.
.
.
> >
-
21-10-2008, 04:26 PM #26
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας :bigsmile:
Collibri φαινεται όντως πολύ αυτο που λες, αλλά με δουλεια και διάβασμα θα βρεθεί η άκρη...
Leoma έχεις δίκιο..Οι ερωτησεις ειναι πολλες, αλλα δεν νομίζω οτι ήταν η ποσότητα αλλά η φύση των ερωτησεων που ενόχλησε..(έτσι καταλαβα εγώ τουλάχιστον).
Η βασικότερη ερώτηση μου, που την έθεσα και λιγες ημέρες πριν ανοιγοντας άλλο θέμα, είναι αν και κατά πόσο φαίνεται επανασύνδεση δύο ανθρώπων στον χάρτη τους..
Και νομίζω οτι η απάντηση του Collibri μου ειναι αρκετή προς το παρων...Ξέρω ας πουμε από που να ξεκινήσω για να μελέτησω το θέμα..
-
21-10-2008, 04:45 PM #27
12 ερωτήσεις δηλαδή δεν ήταν πολλές?....
. Mind over matter.
.
.
> >
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.