s
Η Αστρολογία στο Κουτί της Πανδώρας - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 46 of 46

Re: Η Αστρολογία στο Κουτί της Πανδώρας

Μα... τον Χορταρεα??? Έλεος!!!!:blink:

Όνομα:
    Μαρία

Ευτυχώς που δεν πήρα είδηση την εκπομπή για να χάσω το χρόνο μου (και, το βασικότερο, τον ύπνο μου). Έχει κάνει κι ο Χαρδαβέλλας παρόμοια συζήτηση κάποτε και με το μπλαζέ υφάκι του προσπαθούσε να γελοιοποιήσει το θέμα.

Όσο δεν υπάρχει στην Ελλάδα ένα επίσημο όργανο, μια Ομοσπονδία ας πούμε, να υποστηρίξει την αστρολογία, αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Ευτυχώς που δεν πήρα είδηση την εκπομπή για να χάσω το χρόνο μου (και, το βασικότερο, τον ύπνο μου). Έχει κάνει κι ο Χαρδαβέλλας παρόμοια συζήτηση κάποτε και με το μπλαζέ υφάκι του προσπαθούσε να γελοιοποιήσει το θέμα.

Όσο δεν υπάρχει στην Ελλάδα ένα επίσημο όργανο, μια Ομοσπονδία ας πούμε, να υποστηρίξει την αστρολογία, αυτά τα φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται.
    Ναι, σίγουρα :bigsmile:
    Έτοιμη την έχουν, μαζί με τον κώδικα δεοντολογίας
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Tο παλαμάκι μου ήταν για τον Χαρδαβέλλα... Αντιπαθέστατος ο τρόπος που δεν αφήνει κανέναν να εμβαθύνει ποτέ στη συζήτηση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κωστής

Γεια σου αγαπητό Μέλλλλλος
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αστροδημοσογράφων της ¶πω Ανατολής τώρα που ο Δίας συνάντησε σε στενή συζυγία τον ΕΤ τον εξωγήινο ποιος ασχολείται με τούλες ή με ομοσπονδιούλες. Πέφτει χρήμα στο μαγαζή και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Εσείς τι λέτε που είστε και του ποιοτικού;

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι, σίγουρα :bigsmile:
    Έτοιμη την έχουν, μαζί με τον κώδικα δεοντολογίας
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Γεια σου αγαπητό Μέλλλλλος
    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αστροδημοσογράφων της ¶πω Ανατολής τώρα που ο Δίας συνάντησε σε στενή συζυγία τον ΕΤ τον εξωγήινο ποιος ασχολείται με τούλες ή με ομοσπονδιούλες. Πέφτει χρήμα στο μαγαζή και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.

Εσείς τι λέτε που είστε και του ποιοτικού;
    Εγώ λέω "δώσε και σε μένα, αντιγραφέα μπάρμπα" :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)