- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
Thread: Διελαύνων Δίας
-
19-10-2008, 05:31 PM #11
Re: Διελαύνων Δίας
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
19-10-2008, 05:32 PM #12
[QUOTE=leoma;67474]Τελικά θέλει απλά κάτι άλλο. Κι αφού εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να του δώσεις αυτό που θέλει, είναι μάταιο να τον θέλεις κι εσύ. Τραβάς μια γραμμή και βρίσκεις κάποιον που να θέλει αυτά που μπορείς να δώσεις.
Να σου πω τι έχω καταλάβει? Οτι θέλει εμενα αλλά θέλει να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να με κυνηγησει..Θέλει να του ξαναγεννηθεί κάπως ο έρωτας από την αρχή..Αυτό έχω καταλάβει από τα λεγόμενα του.....
Οτι προχωράω, προχωράω έτσι ειναι ειναι...Αλλά γραμμή να τραβήξω δεν ξέρω αν ειναι εύκολο ακόμα....Ε θα γινει και αυτο, που θα παει....
-
19-10-2008, 05:33 PM #13
Να σου πω τι έχω καταλάβει? Οτι θέλει εμενα αλλά θέλει να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να με κυνηγησει..Θέλει να του ξαναγεννηθεί κάπως ο έρωτας από την αρχή..Αυτό έχω καταλάβει από τα λεγόμενα του.....
Οτι προχωράω, προχωράω έτσι ειναι ειναι...Αλλά γραμμή να τραβήξω δεν ξέρω αν ειναι εύκολο ακόμα....Ε θα γινει και αυτο, που θα παει....
-
19-10-2008, 05:38 PM #14
Να σου πω την αλήθεια μόνο μοιρολατρική δεν ειμαι...Αυτος και πολύ άλλοι μου λένε συνέχεια: οτι ειναι να γίνει θα γίνει και αν η μοίρα σας θέλει μαζί θα είστε και πάλι μαζί κτλ...Εγώ αυτό δεν το πιστευω και ακριβώς και για την αστρολογία δεν πιστεύω οτι ειναι έτσι....
Από την αστρολογία ρωτάω τα έξης: νιωθω οτι ταιριάζαμε...Ειναι έτσι? Κατι δεν πήγε καλα και χωρίσαμε: τι ήταν αυτο? Νιωθω οτι θα ξαναείμαστε μαζι: ειναι έτσι?
Και με αυτες τι ερωτήσεις και το ψάξιμο κάνεις και μία εσωτερική ενδοσκόπηση..Αν ας πουμε μου πει κάποιος: ε οχι δεν ταιριάζετε γιατι έχεις την τάση να εξιδανικεύεις, θα κοιτάξω να το αλλάξω αυτο το θέμα....
Εγώ έτσι την κοιτάω την αστρολογία..Σαν εξελικτικό μέσο...
-
19-10-2008, 05:56 PM #15
Ariel,νομιζω οτι η απαντηση του Μητσακου πρωτα κ των υπολοιπων μετα θα ηταν μια καλη συμβουλη για σενα,τωρα που το συναισθημα σου κυριαρχει,γιατι 2 δυο μηνες ,μπροστα σε 4 χρονια ειναι λιγος καιρος,για να πεις πας παρακατω ετσι απλα.Ηαστρολογια δεν ειναι πανακεια,βοηθα,δινει τις τασεις.Εγω λεω ασε το χρονο να κανει η δουλεια του,μην πιεζεις ουτε τον εαυτο σου ,ουτε τους αλλους για απαντησεις,εδω κ τωρα.Πιασε πατο,θρηνησε,πενθησε κ τελος θαψε ο,τι πεθανε κ τοτε θαρρω θα πας παρακατω...
Use it before lose it ''May West''
-
19-10-2008, 06:05 PM #16
Τέλος πάντων..Ολοι δίκιο έχετε...Τι να πω...Έχω ένα θέμα με τις αλλαγές, μου πέφτουν βαριές και δυσκολεύομαι να προσαρμοστω....Αλλα που θα πάει..Ούτε η πρώτη ειμαι ούτε η τελευταία...
-
19-10-2008, 06:16 PM #17
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή
Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι στο συγκεκριμένο φόρουμ ανταλάσσουμε αστρολογική γνώση και δεν κάνουμε συμβουλευτική.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.