- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: Διελαύνων Δίας
-
19-10-2008, 05:46 AM #1
Διελαύνων Δίας
Γεια σας (δεν ξερω σε ποιο topic πρέπει να απευθυνθώ οποτε γράφω και έδω...)
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...Κάποιος παίρνει την απόφαση να χωρίσει όταν ο διελαύνων Δίας κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνά του. Τι σημαινει αυτό?
(Συγκεκριμένα αυτός ο κάποιος χώρισε εμενα μετά από 4 χρόνια σχέσης, στο τέλος του Αυγούστου σε περιοδο εκλείψεων).
Πως μπορώ να δω αν θα υπάρξη επανασύνδεση με αυτόν τον άνθρωπο?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
19-10-2008, 07:23 AM #2
Re: Διελαύνων Δίας
Γεια σου Arriel :bigsmile:
Αρχικά να σου πω ότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος ή ...αστρολόγος που να σου πει συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με το ερώτημά σου βασιζόμενος μόνο σε μια διέλευση. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρωτίστως ενεργοποιείς τη λογική σου και νηφάλια (όσο νηφάλια μπορείς, τι στο καλό Αιγόκερως είσαι; ) κάθεσαι και σκέφτεσαι αν πραγματικά άξιζε η σχέση και αν υπάρχει λόγος (και ποιος είναι πραγματικά) να γυρνάς πίσω και να βολοδέρνεις σε μια κατάσταση που γενικά μάλλον άρρωστη είναι τις περισσότερες φορές παρά υγιής.
Αστρολογικά τώρα, πιστεύω ότι είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να αναλυθούν, για να έχεις μια εικόνα και να βγάλεις συμπεράσματα. Και χρειάζονται πολύ περισσότερα στοιχεία και από τα δυο μέλη που συνιστούσαν τη σχέση για να καταλήξει κάποιος κάπου.
Εντελώς μεμονωμένα και αποσπασματικά, χωρίς να αποτελούν αυτά και θέσφατο, μπορώ να σου πω ότι η περίοδος των εκλείψεων είναι ενδεικτική δυσκολιών σε θέματα επανασύνδεσης, ιδίως αν συμμετέχουν γεν. Ήλιος ή Σελήνη. Και για τον Ήλιο σου μάλλον δεν υπήρχε ζήτημα, αλλά η Σελήνη σου; τα δικά του "φώτα";
Από την άλλη, από ό,τι έχω διαβάσει, ο Πλούτωνας δεν είναι απαγορευτικός σε θέματα επανασύνδεσης, αρκεί να μπει η σχέση σε νέα βάση, πράγμα βέβαια που έρχεται μετά από προσπάθεια και δεν ξέρω αν αποφάσεις που παίρνονται με τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορούν εύκολα να αναιρεθούν. Ο δογματισμός και η ισχυρογνωμοσύνη είναι πολύ πιθανές παράμετροι που επηρεάζουν το άτομο που έχει την όψη. Θεωρητικά δεν είναι περίοδος κατά την οποία πρέπει κάποιος να αποφασίζει σημαντικά θέματα.
Από ό,τι καταλαβαίνεις και εσύ, είναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να δει κάποιος για να σου πει κάτι συγκεκριμένο, για αυτό θα ξαναγυρίσω σε αυτό που σου είπα και στην αρχή: είσαι σίγουρη ότι πρέπει να κολλήσεις το σπασμένο γυαλί; ¶σε την αστρολογία και δες τα πράγματα νέτα σκέτα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-10-2008, 01:37 PM #3
Χαίρομαι για την άμεση και γρήγορη απάντηση που πήρα γιατι ειναι ένα θέμα που με καίει (2 μήνες χωρισμενοι τώρα)...
Βασικά έχω την αίσθηση οτι αξίζει η προσπάθεια γι'αυτο το άτομο..Αλλά ειναι αυτό που είπες: σε νέες βασεις...Είχαμε φτάσει σε μία κατάσταση όπου εγώ τον πίεζα και αυτός αδιαφρούσε...Ενώ αρχικά αυτός ήταν τόσο άλλον άνθρωπος, μετά από κάτι γεγονότα πέρυσι το καλοκαίρι απομακρυνθήκαμε αρκετά (πάλι με τις εκλειψείς). Υψωσε ο καθένας μας τον εγωισμό του (εγώ του έδειχνα έλλειψη εμπιστοσύνης και αυτός φοβερή άμυνα και κλείσιμο στον εαυτο του) και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Αστρολογικά έχουμε πολύ καλούς χαρτες. Μέχρι και καριμή σχέση φαίνεται. (εκτός αν δεν τους διαβάζω καλά και έχω πέσει πολύ έξω)
Σχετικά με τον Πλούτωνα που λες και την ισχυρογνωμοσύνη το διάβασα και εγώ κάπου...Γιατι επιμένει πολύ στην αποφάση του για χωρισμο...Λεει οτι η καρδιά του με αγαπαει, θέλει εμένα αλλά έπρεπε να βάλει την λογική να λειτουργήσει γιατι η κατάσταση δεν πηγαινε άλλο (αυτο ισχύει γιατι φαινόταν ότι πια δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε καθόλου..Αλλά έλεγα εγώ άλλα καταλαβαινε αυτος....Και είχε γίνει φοβερά ισχυρογνώμων)
Πως μπορώ να δω οι προσωπικοί μας πλανήτες πως επηρρεάστηκαν από τις εκλειψεις?
Αλλες όψεις που μπορώ να δω για εκεινη την πέριοδο, ως προς αυτον ειναι:
Ηλιος (διελαύνων) τετράγωνο Ηλίος (δικός του)
Ηλιος (διελαύνων) εξάγωνο Σελήνη (δικιά του)
Ηλιος (διελαύνων) εξάγωνο Ουρανός
Με ενδιαφέρει πολύ να ξαναείμαστε μαζί γιατι το ξέρω οτι ταιριάζαμε πολυ...Θέλω να δω τι στάση πρέπει να κρατάω γενικά (να έχω ή να μην έχω επαφή μαζί του) και θέλω να δω αν θα ξαναείμαστε μαζι...(ποιες οψεις το δειχνουν αυτο?)
Δίνω και τα στοιχεία μας σε περίπτωση που κάποιος θελει να με βοηθήσει:
Εγώ 08-01-1983 ώρα 3.35 το πρωί
Αυτο 30-05-1977 ώρα 19.00 το απογευμα.
Ευχαριστώ παρα πολυ!!:bigsmile:
-
19-10-2008, 03:37 PM #4
Απο μια πολυ γρηγορη ματια στον χαρτη του βλεπω οτι ειναι ενας ανθρωπος κυνηγος, του αρεσει η εναλλαγη στην συναισθηματικη του ζωη και θελει ενταση και παθος.Απο την αλλη σεληνη ουρανος σε συνοδο του δινουν εναν ψυχικο αναβρασμο και μια βαθια ριζωμενη αισθηση ανεξαρτησιας.Ειναι και αναδρομος ο ουρανος που του δινει την ευκολια να κανει την αλλαγη μονο για την αλλαγη χωρις λογω ,τετραγωνιζει και με τον κρονο(λεοντας - εκλειψεις) που τον κανει να εχει εκρικτικες αντιδρασεις στην καταπιεση ,πεταξε το πουλι!!!!
Μηπως πρεπει να επανεξετασεις τον χαρτη του?Εισαι σιγουρη αρχικα οτι σου κανει?Μηπως να ξαναδιαβασεις αυτα που σου λεει ο Μητσακος?Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
19-10-2008, 04:39 PM #5
Ναι τα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και γι'αυτο ταιριάξαμε..Γιατι και εμένα μ'αρεσει η ανεξαρτησία στην σχέση. Ειναι όμως πολύ συναισθηματικός, του αρέσουν οι μεγάλες σχέσεις (ειχε 2 μεγάλες σχέσεις στην ζωή του όλες και όλες) και δένεται πολυ..Εχουμε ένα κοινο: μας αρέσει να είμαστε και φίλοι μέσα στην σχέση, ή αλλιώς "συνεργάτες", να δουλεύουμε μαζί για έναν κοινό σκοπο και να προσπαθούμε μαζί με διάλογο να λύνουμε τα πάντα...Φαίνονται και στον χάρτη του αυτά και αρχικά ήταν έτσι όμως μετά από δική μου καταπίεση, ναι όντως, πάει το πουλί πέταξε.....
Εγώ εχω καταλαβει τα λάθη μου και του τα ειπα...Δεν είναι αρνητικός απλά τώρα λέει οτι δεν θέλει καμία σχέση γιατι η προηγούμενη που είχαμε τον κούρασε πάρα πολυ...
Υπάρχει πιθανότητα να μην μου ταιριάζει αυτος ο άνθρωπος τελικα...Δεν λέω όχι...Ο χρόνος θα δείξει....Γι'αυτο ρωταω αν θα υπάρξει επανασύνδεση, για να μην καθομαι και στενοχωριέμαι τσάμπα και εγω.....:unsure:
-
19-10-2008, 04:52 PM #6
Δεν μπορεις να εχεις και ανεξαρτησια και να καταπιεζεις την σχεση σου .Οι ελευθερες σχεσεις δεν μπαινουν σε ορια και καλουπια.Προφανως ηταν μαζι σου οσο καιρο δεν απαιτουσες ,οταν αποφασησες οτι θελεις κατι παραπανω ,εφυγε.Οι ανθρωποι δεσμευονται οταν θελουν να δεσμευτουν .
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
19-10-2008, 05:08 PM #7
Μην φανταστείς οτι απαιτούσα κάτι σχετικά με γάμους κτλ...Την προσοχή του απαιτούσα να συζητήσουμε θεματα που αφορούσαν την σχέση γιατι δεν πήγαινε καθόλου καλα...
Ειχε αρχίσει να παραιτείται από αυτήν σιγά σιγα...Τα πρόβληματα της σχέσης λεει (δεν μπορουσαμε να συννεοηθούμε από ενα σημείο και μετα) είχαν υπερκαλύψει τα αισθήματα του και δεν άντεχε άλλο....
Ισως και μην ειναι για μένα αυτος ο άνθρωπος, δεν ξέρω..Γιατι αν με αγαπούσε αρκετά δεν θα καθόταν να λύσουμε μαζί τα όποια προβλήματα τον βάραιναν? Δεν λεει οτι δεν θέλει να ξαναείμαστε μαζι..Απλά λεει θέλει να ξεχάσει την προηγούμενη σχέση που είχαμε και κάτι τέτοιο θέλει χρόνο....
-
19-10-2008, 05:08 PM #8
Τι σημαινει αυτο δλδ ? Οτι χανεις τον χρονο σου ? Λυπασαι που καθεσαι και τον περιμενεις ? Ενω εσυ θα μπορουσες να περνας ομορφα και ωραια με καποιον αλλον ??? ή απλα θα ηξερες οτι εισαι ελευθερη και ωραια ? :unsure: εε ?
(Πιστευω πως πρωτα πρεπει να κατασταλαξεις στο τι θες ΕΣΥ και να παρεις μια αποφαση ) .
Ψηφιζω Μητσακο !!!
-
19-10-2008, 05:22 PM #9
Την απάντηση αυτή την έχω ξαναπάρει και από άλλον..Δεν ειναι έτσι όπως τα λες..Ολοι έχουμε χωρίσει και ξέρουμε πως αρχικά τρέφουμε ελπιδες..Ειδικά όταν ο άλλος σου αφήνει πόρτες ανοιχτες....
Οπως νομίζω καταλαβαίνεις την ανάγκη κάποιου να θέλει να ξέρει αν θα ξαναείναι μαζί με έναν άνθρωπο που αγαπάει ή οχι....Πρώτα το έψαξα μέσα μου και μετά στράφηκα στην αστρολογια...Μέσα κάτι μου λεει οτι θα ξαναειμαστε μαζί γιατι ταιριάζαμε πολυ...Και αν δεν ειναι έτσι? Αν ειναι καθαρά ιδέα μου? Αρχικά, ναι ταιριάζαμε πολυ, μετά όμως κάτι έγινε και αλλαξαν ολα (και εγώ και αυτος και η σχέση)
Δεν λειτουργούμε το ίδιο....Δεν ειναι κακό κάποιος να λειτουργει διαφορετικά...Αν έρθει κάποιος και μου πει: κοιτα να δεις, φαινεται οτι δεν ξαναειστε μαζί στον αιώνα τον απαντα, θα κοιτάξω και εγώ να δω τι μπορώ να κάνω..Θα πνίξω τα αισθηματα μου και θα συνεχισω την ζωή μου..Αν έρθει και μου πει: ναι βλεπω οτι θα ξαναειστε μαζι, θα ακολουθησω άλλον δρόμο....
Δεν ξέρω, ίσως ακουγομαι πολυ ανασφαλής ή πολύ πεζη, αλλά η αλήθεια ειναι οτι η αβεβαιότητα για το μέλλον και η σκέψη οτι μπορεί να τον χάσω για πάντα με τρομαζει..
-
19-10-2008, 05:23 PM #10
Τελικά θέλει απλά κάτι άλλο. Κι αφού εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να του δώσεις αυτό που θέλει, είναι μάταιο να τον θέλεις κι εσύ. Τραβάς μια γραμμή και βρίσκεις κάποιον που να θέλει αυτά που μπορείς να δώσεις.
(Συγνώμη, δεν είχα χρόνο να κοιτάξω χάρτες, αλλά φαίνεται ότι εσύ η ίδια το έχεις μελετήσει καλύτερα από όλους! Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι με αυτά που θέλει ο άλλος, αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος, άσε το πουλάκι να πετάξει και πέτα κι εσύ.)Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.