- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
View Poll Results: Τι ζώδιο είστε
- Voters
- 657. You may not vote on this poll
-
Κριός
49 7.46% -
Ταύρος
42 6.39% -
Δίδυμοι
49 7.46% -
Καρκίνος
69 10.50% -
Λέων
65 9.89% -
Παρθένος
55 8.37% -
Ζυγός
56 8.52% -
Σκορπιός
69 10.50% -
Τοξότης
56 8.52% -
Αιγόκερως
43 6.54% -
Υδροχόος
48 7.31% -
Ιχθύς
56 8.52%
Results 331 to 340 of 393
-
18-10-2008, 01:41 AM #331
Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
Μπα...,,,,καστανόξανθη στο φυσικό μου είμαι, αλλά η μαυρίλα στο μαλλί μ αρέσει...
το προσωπο που αναφέρειs θαναι κατι μερούλεs πριν απο μένα και πρόλαβε την καταχνιά....
εμένα μάλλον με σώνει ο ερμήs και ο άρηs στον τοξότη αγκαλίτσα με τον Ποσειδώνα:unsure::unsure::unsure::unsure:
μμμμμ, μπορεί και όχι,.......:blink:
-
19-10-2008, 12:57 AM #332
υδροχόος με ωροσκόπο δίδυμο.....εκ πρώτης ώψεως τρελά εγκεφαλική αλλά έρχονται όλοι οι άλλοι πλανήτες μου να κάνουν τη γήινη και συναισθηματική διαφορά .....
-
19-10-2008, 02:46 AM #333
Αντιπροσωπευτικός Ζυγός : με αγάπη για την ζωή, την ομορφιά, την ευγένεια, την καλαισθησία, τον έρωτα, τους ανθρώπους.
-
19-10-2008, 08:02 AM #334
Ωραία!
Αφού είσαι αντιπροσωπευτικός Ζυγός, όπως λές, θα είσαι και αναποφάσιστη, θα ξενοκοιτάς (και όχι μόνο), θα φοβάσαι, θα νιώθεις ότι δεν σε εκτιμούν/αγαπούν αρκετά και θα εξαρτάσαι από τους άλλους
(με το συμπάθιο, αλλά γιατί αναφέρεις μόνο τη μια πλευρά; ε; γιατι;
α, και καλωσήρθες :bigsmile: )Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-10-2008, 06:19 PM #335
-
21-10-2008, 06:03 PM #336
Τοξότης, με ωροσκόπο αιγώκαιρο και σελήνη στο ταύρο!Δεν είναι αντιθετικά όλα αυτα;
-
21-10-2008, 06:10 PM #337
Γιατί το λες αυτό; Για διάβασε εδώ τι λέει http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-10-2008, 11:13 PM #338
Μμμμ τα εχώ διαβάσει αλλά η αληθειά είναι οτι επειδη δεν γνώριζω πολλά περι αστρολογιάς θα ήθελα και τη γνωμη καποιού που ασχολείται περισσότερο καιρό με το αντικείμενο! Ευχαριστώ παντώς πολύ Μητσάκο για την απάντηση σου!
-
21-10-2008, 11:49 PM #339
Απλά πρέπει να συνδυάσεις, να συνθέσεις τα στοιχεία που έχεις. Δεν ξέρω αν ξέρεις, αλλά συνοπτικά θα σου πω, για να διευκολυνθείς, ότι ο Ήλιος συμβολίζει την προσωπικότητά μας (συν τοις άλλοις), ο ωροσκόπος τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η προσωπικότητά μας και η Σελήνη συμβολίζει τον ψυχικό και συναισθηματικό μας κόσμο (συν τοις άλλοις).
Τα ζώδια στα οποία βρίσκονται αυτά τα πλανητικά σώματα μας δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστούν τα χαρακτηριστικά που τους αποδίδονται.
Λέξεις κλειδιά για την κατανόηση της προσωπικότητάς σου είναι: διδασκαλία, μόρφωση, φιλοσοφία, γνώση, δικαιοσύνη, θρησκεία, εξωστρέφεια, επέκταση, αισιοδοξία, χιούμορ, ελευθερία, διασκέδαση, αταξία, υπερβολή, ελευθεριότητα, μεταβλητότητα, αστάθεια.
Λέξεις κλειδιά για το πώς θα εκφραστεί αυτή η προσωπικότητα είναι: Υπομονή, επιμονή, επιτυχία, καθήκον, εργασία, κατεστημένο, υλικά αγαθά, διάρκεια, καταξίωση, σαρκασμός, χαιρεκακία, ξεροκεφαλιά.
Λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν τον ψυχικό/συναισθηματικό σου κόσμο: σταθερότητα, δύναμη, σιγουριά, κτητικότητα, αισθησιασμός, νωχελικότητα, συντήρηση, ζήλια, ασφάλεια.
Τα δύο από τα τρία είναι ζώδια της Γης και το ένα της Φωτιάς. ¶ρα ψιλογέρνεις μονόπαντα προς τη Γη.
Κάνε μια προσπάθεια να τα συνδυάσεις. Έχεις μια φωτιά που πρέπει να εκφραστεί με γήινο τρόπο. Δεν βλέπω, με βάση αυτά βέβαια, κάτι περίεργο, μάλλον κάτι καλό βλέπω.
Εσύ τι λες;Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
22-10-2008, 12:31 AM #340
Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω παρά πολυ για τισ απαντήσεις που μου δείνεις είναι αρκετά κατοτοπιστηκές! Η αλήθεια είναι πως αυτο που με προβλήματιζει είναι το ότι ειμαι πολύ απαισιόδοξη και κλείστος χαρακτήρας κάτι που είναι εντελως αντιθετό με τα χαρακτηριστηκά του τοξότη! ¶πο οσο γνωρίζω πρεπει να προερχονταί απο τον αιγωκαίρο. Βλέπω ότι σε γενικές γραμμές έχω αρκέτα απο τα χαρακτηριστηκά του αιγώκαιρου και εχω την αισθήση από οσα εχώ ακούσει οτι επειδή ειναι κρόνιο ζωδίο φέρνει αρκέτες δυσκολιές οτάν είναι ωροσκόπος σου. Όσο αφόρα τη σελήνη στον ταύρο με φοβήζει γιάτι απ' όσο ξέρω το ζώδιο του ταυρού και του τοξότη είναι τα εκ διαμέτρου αντιθέτα δεν εχούν καμία σχεσή. Πιστεύω λοιπόν πως όλα αυτα θα δημιουργούν καποία σύγχηση λόγω των αντιθέσεων που έχουν τα ζωδιά μεταξύ τους. Θέωρω πιο αρμονικό τον συνδιαμό ζώδιο και ωροσκόπο στο ίδιο στοιχείο. Δεν είναι έτσι;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 78 users browsing this thread. (0 members and 78 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.