s
Διελεύσεις Ουρανού - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 50
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Διελευση Ουρανου.

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Οπότε Ουρανός 4ος (οικογένεια).. Ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο...Ήλιος 12ος (δοκιμασίες) σε τετράγωνο με Ουρανό4ου και Χείρωνα(10ου)κ σε σύνοδο με Κρόνο (12ου)..Ίσως προκύψει κάτι που θα έχει σχέση μ αυτούς τους τομείς σωστά?
    Αν και είμαι οπτικός τύπος, προσπαθώ...:embarrest

Για να έχεις ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο, σημαίνει ότι ακμή 1ου και 2ου είναι στο Λέοντα, άρα ο Ήλιος κυβερνάει 1ο/2ο και ο Ουρανός 7ο/8ο. Γενέθλιος Ήλιος στο 12ο, διελαύνων στον 4ο, άρα κάπου έχεις αποτραβηχτεί και ασχολείσαι με πολύ προσωπικά πράγματα. Το πεδίο δράσης της διέλευσης είναι στα οικογενειακά, τα του σπιτιού, και ανάλογα τι προκύπτει από αυτά επηρεάζονται 1ος, 2ος, 7ος και 8ος. Λίγα είναι αυτά;; Για να μην πούμε για την ενεργοποίηση και του Τ-τετραγώνου (Χείρωνας στο 10ο).

Τώρα, για το αν επαναλαμβάνονται τα ίδια κάθε χρόνο που λέει η giannas, σίγουρα επαναλαμβάνεται η διέλευση, οι καταστάσεις όμως έχουν αλλάξει γιατί εσύ δεν είσαι εντελώς η ίδια που ήσουν πέρσι, πρόπερσι κλπ.
    Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.

Όνομα:
    Γιάννα

Εγω παλι θα κοιταγα που περναει ο ουρανος ο transit και οχι ο ηλιος γιατι συγκριτικα ουρανου-ηλιου ο πρωτος μπορει να δωσει πιο πολλες αλλαγες.Και αφου περναει απο τον 9 σου μηπως πρεπει να δεις τα ζητηματα του 9?Σπουδες,μακρινα ταξιδια ,τιποτα ξεχασμενες νομικες υποθεσεις,μηπως αλλαγες και επανασταση στο θεωριτικο κομματι της ζωης σου?
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Αν και είμαι οπτικός τύπος, προσπαθώ...:embarrest

Για να έχεις ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο, σημαίνει ότι ακμή 1ου και 2ου είναι στο Λέοντα, άρα ο Ήλιος κυβερνάει 1ο/2ο και ο Ουρανός 7ο/8ο. Γενέθλιος Ήλιος στο 12ο, διελαύνων στον 4ο, άρα κάπου έχεις αποτραβηχτεί και ασχολείσαι με πολύ προσωπικά πράγματα. Το πεδίο δράσης της διέλευσης είναι στα οικογενειακά, τα του σπιτιού, και ανάλογα τι προκύπτει από αυτά επηρεάζονται 1ος, 2ος, 7ος και 8ος. Λίγα είναι αυτά;; Για να μην πούμε για την ενεργοποίηση και του Τ-τετραγώνου (Χείρωνας στο 10ο).

Τώρα, για το αν επαναλαμβάνονται τα ίδια κάθε χρόνο που λέει η giannas, σίγουρα επαναλαμβάνεται η διέλευση, οι καταστάσεις όμως έχουν αλλάξει γιατί εσύ δεν είσαι εντελώς η ίδια που ήσουν πέρσι, πρόπερσι κλπ.
    Aν όμως αντιστρέψουμε τα πράγματα?
    Τι γίνεται στην περίπτωση που ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες κ με άλλα σημαντικά σημεία ενός χάρτη?Θα σημάνει μια μακροχρόνια περίοδο αλλαγών ,λόγω της φύσης του και της αργής πορείας του?
    (Γιατί αν δεν κάνω λάθος κάπου μέσα στο 2010 μπαίνει στον Κριό,οπότε θα ενεργοποιήσει τετράγωνα κ συνόδους στο χάρτη μου :eek εν καιρώ..
    Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πότε(?) αλλάζει μοίρα ο Ουρανός?
    What goes around comes around

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Εγω παλι θα κοιταγα που περναει ο ουρανος ο transit και οχι ο ηλιος γιατι συγκριτικα ουρανου-ηλιου ο πρωτος μπορει να δωσει πιο πολλες αλλαγες.Και αφου περναει απο τον 9 σου μηπως πρεπει να δεις τα ζητηματα του 9?Σπουδες,μακρινα ταξιδια ,τιποτα ξεχασμενες νομικες υποθεσεις,μηπως αλλαγες και επανασταση στο θεωριτικο κομματι της ζωης σου?
    Αυτό είναι περισσότερο στο θέμα Αλλά η Κωνσταντίνα ρώτησε για τη διέλευση του Ήλιου. Αν θέλουμε πιο βαριές διελεύσεις κοιτάμε και τους άλλους. Και ο Κρόνος, λίγος πέφτει;

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Μια διαφορετική θεώρηση για τη ζωή μου την έχω δεν μπορώ να πώ.Κάπως έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι καταστάσεις και πράγματα..Δεν ξέρω ίσως τώρα που πισωγυρίζει να δώσει το στίγμα του..:bigsmile:

Όνομα:
    Γιάννα

Αυτό είναι περισσότερο στο θέμα Αλλά η Κωνσταντίνα ρώτησε για τη διέλευση του Ήλιου. Αν θέλουμε πιο βαριές διελεύσεις κοιτάμε και τους άλλους. Και ο Κρόνος, λίγος πέφτει;
    Γι αυτο ρωτησα αν ο ηλιος (ως transit) ειναι αξιος σημασιας, για να υποψιαστει η konstantina318 οτι υπαρχουν πιο σημαντικες διελευσεις.
    Ο κρονος δεν πεφτει λιγος ,ειδικα τωρα που κανει αντιθεση με ουρανο.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    dnaki

Έχετε και οι δυο δίκιο το ξέρω:embarrest
    Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσα πολλά :nuts:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Έχετε και οι δυο δίκιο το ξέρω:embarrest
    Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσα πολλά :nuts:
    Ε, κουράγιο και ένα-ένα. Και με σειρά προτεραιότητας, από τους πιο βαρείς στους πιο ελαφρούς, από αυτούς που ενεργοποιούν σχηματισμούς του χάρτη κλπ. στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αν η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που παίζει τώρα ενεργοποιεί κάποιο σημείο (κοίτα τα μεταβλητά).

Όνομα:
    dnaki

Ε, κουράγιο και ένα-ένα. Και με σειρά προτεραιότητας, από τους πιο βαρείς στους πιο ελαφρούς, από αυτούς που ενεργοποιούν σχηματισμούς του χάρτη κλπ. στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αν η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που παίζει τώρα ενεργοποιεί κάποιο σημείο (κοίτα τα μεταβλητά).
    Ενεργοποιεί Β.Δ ,βέρτεξ κ Αφροδίτη μου
    Έχεις κάποια γνώμη πάνω σ αυτό?

Kαι Σελήνη ..την ξέχασα!

Μια και μιλάμε για τον Ουρανούλη , πωs θα μπορούσε να ερμηνευτεί μια όψη χιαστή του διελάυνοντα Ουρανού στον 4ο με τον γεννέθλιο Πλούτωνα στον ζυγό και στον 11ο οίκο?????

προβλήματα στο σπίτι..?κατι ξαφνικο και αναπάντεχο που προκαλούν άλλοι...??μήπωs λέω χαζομάρεs???κανα πιο έμπειροs μπορεί να μου πει???

α, ο Ουρανούληs κάνει και τρίγωνο με τον ωροσκόπο στον Σκορπιό, δεν ξέρω αν είναι σχετικό , απλά το αναφέρω.......!!!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)