- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 50
Thread: Διελεύσεις Ουρανού
-
17-10-2008, 01:14 PM #11
Re: Διελευση Ουρανου.
Αν και είμαι οπτικός τύπος, προσπαθώ...:embarrest
Για να έχεις ακμή 7ου-8ου στον Υδροχόο, σημαίνει ότι ακμή 1ου και 2ου είναι στο Λέοντα, άρα ο Ήλιος κυβερνάει 1ο/2ο και ο Ουρανός 7ο/8ο. Γενέθλιος Ήλιος στο 12ο, διελαύνων στον 4ο, άρα κάπου έχεις αποτραβηχτεί και ασχολείσαι με πολύ προσωπικά πράγματα. Το πεδίο δράσης της διέλευσης είναι στα οικογενειακά, τα του σπιτιού, και ανάλογα τι προκύπτει από αυτά επηρεάζονται 1ος, 2ος, 7ος και 8ος. Λίγα είναι αυτά;; Για να μην πούμε για την ενεργοποίηση και του Τ-τετραγώνου (Χείρωνας στο 10ο).
Τώρα, για το αν επαναλαμβάνονται τα ίδια κάθε χρόνο που λέει η giannas, σίγουρα επαναλαμβάνεται η διέλευση, οι καταστάσεις όμως έχουν αλλάξει γιατί εσύ δεν είσαι εντελώς η ίδια που ήσουν πέρσι, πρόπερσι κλπ.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
17-10-2008, 01:31 PM #12
Εγω παλι θα κοιταγα που περναει ο ουρανος ο transit και οχι ο ηλιος γιατι συγκριτικα ουρανου-ηλιου ο πρωτος μπορει να δωσει πιο πολλες αλλαγες.Και αφου περναει απο τον 9 σου μηπως πρεπει να δεις τα ζητηματα του 9?Σπουδες,μακρινα ταξιδια ,τιποτα ξεχασμενες νομικες υποθεσεις,μηπως αλλαγες και επανασταση στο θεωριτικο κομματι της ζωης σου?
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
17-10-2008, 01:32 PM #13
Aν όμως αντιστρέψουμε τα πράγματα?
Τι γίνεται στην περίπτωση που ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει σκληρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες κ με άλλα σημαντικά σημεία ενός χάρτη?Θα σημάνει μια μακροχρόνια περίοδο αλλαγών ,λόγω της φύσης του και της αργής πορείας του?
(Γιατί αν δεν κάνω λάθος κάπου μέσα στο 2010 μπαίνει στον Κριό,οπότε θα ενεργοποιήσει τετράγωνα κ συνόδους στο χάρτη μου :eek εν καιρώ..
Υ.Γ. Αλήθεια κάθε πότε(?) αλλάζει μοίρα ο Ουρανός?What goes around comes around
-
17-10-2008, 02:04 PM #14
-
17-10-2008, 02:15 PM #15
-
17-10-2008, 02:15 PM #16
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
17-10-2008, 02:22 PM #17
Έχετε και οι δυο δίκιο το ξέρω:embarrest
Αλλά βρε κορίτσια είναι τόσα πολλά :nuts:What goes around comes around
-
17-10-2008, 02:27 PM #18
Ε, κουράγιο και ένα-ένα. Και με σειρά προτεραιότητας, από τους πιο βαρείς στους πιο ελαφρούς, από αυτούς που ενεργοποιούν σχηματισμούς του χάρτη κλπ. στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω αν η αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που παίζει τώρα ενεργοποιεί κάποιο σημείο (κοίτα τα μεταβλητά).
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
17-10-2008, 03:41 PM #19
-
17-10-2008, 08:52 PM #20
Μια και μιλάμε για τον Ουρανούλη , πωs θα μπορούσε να ερμηνευτεί μια όψη χιαστή του διελάυνοντα Ουρανού στον 4ο με τον γεννέθλιο Πλούτωνα στον ζυγό και στον 11ο οίκο?????
προβλήματα στο σπίτι..?κατι ξαφνικο και αναπάντεχο που προκαλούν άλλοι...??μήπωs λέω χαζομάρεs???κανα πιο έμπειροs μπορεί να μου πει???
α, ο Ουρανούληs κάνει και τρίγωνο με τον ωροσκόπο στον Σκορπιό, δεν ξέρω αν είναι σχετικό , απλά το αναφέρω.......!!!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.