- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Γάμος και ανάδρομος ερμής
-
16-10-2008, 11:40 AM #1
Γάμος και ανάδρομος ερμής
Καλη σας μέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αν ένας γάμος γίνει σε περίοδο με ανάδρομο ερμή αυτό θα σημαίνει προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού και αποτυχία του γάμου αργότερα και αν αυτό ισχύει και στις περιόδους εκλείψεων. Ευχαριστώ!
-
16-10-2008, 12:38 PM #2
Re: Γάμος και ανάδρομος ερμής
Διάβασε το παρακάτω link και καλύτερα να συνεχίσουμε σε εκείνη τη συζήτηση την απορία σου για να είναι συγκεντρωμένες οι απόψεις μας.
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%EC%EF%F2.html
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-10-2008, 09:45 AM #3
Καλημέρα! Διαβάζοντας όμως το link που μου ανέφερες δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα μου! :embarrest Μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω? Ευχαριστώ!
-
17-10-2008, 10:12 AM #4
Νομίζω ότι με γενικότητες δεν θα μπορέσεις να καλυφθείς, καθώς π.χ. η περίοδος των εκλείψεων συνδέεται με αρνητικά γεγονότα, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί σε συγκεκριμένο ωροσκόπιο να λειτουργήσουν θετικά.
Θα ήταν πιο εύκολο ( ; ) αν είχες συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά και πάλι, για να καθήσει κάποιος να αναλύσει το αν είναι ευνοϊκή μια μέρα για γάμο είναι ολίγον σύνθετο και προϋποθέτει χρόνο και εξειδικευμένες γνώσεις.
Αναφορικά με τον ανάδρομο, πάλι, αλλιώς λειτουργεί σε εμένα που έχω γενέθλιο ανάδρομο Ερμή π.χ. και αλλιώς σε εσένα που ίσως δεν είναι.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-10-2008, 01:22 PM #5
To παραπάνω link έχει να κάνει γενικότερα με το κατά πόσον η ημερομηνία του γάμου, το ροσκόπιο εκείνης της στιγμής δηλαδή, είναι σημαντική (καθοριστική) στην πορεία ενός ζευγαριού. Εάν το δεχτείς παίρνοντας υπ' όψη σου τις εκεί απόψεις, προχωράς παρακάτω. Αλλοιώς πιθανόν να θελήσεις να το ψάξεις κάπου αλλού.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
17-10-2008, 03:33 PM #6
θυμαμαι οτι ειχε ξαναγινει καπου αυτη η συζητηση αλλα δε θυμαμαι που...και θυμαμαι οτι ενα μελος ειχε αναφερει οτι εκανε το γαμο του σε περιοδο με αναδρομο ερμη και οτι ολα πηγαν καλα....Αλλα οπως αναφερθηκε ηδη εξαρταται κι απ το προσωπικο ωροσκοπιο του καθενος και πως ενεργοποιειται τη συγκεκριμενη μερα...
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
18-10-2008, 10:01 PM #7
Ο γαμος μου εγινε με αναδρομο Ερμη στον τοξοτη και με ωροσκοπο στους διδυμους παρακαλω...η μαχη του Δραμαλη γινοταν και καιγονταν τα Δερβενακια καθημερινα:nuts:ενας πολεμος σε καθημερινη βαση μεχρι που μαθαμε οτι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλλα μονο να ενωσουμε με μπροσταρη την αγαπη και σιγα σιγα χτιζαμε αντι να γκρεμιζουμε ...μας πηρε πολλα χρονια ολο αυτο ..ματωσαμε,υποφεραμε αλλα τα καταφεραμε .
Στις δυσκολιες ερχετε η αυτογνωσια .
Υ.Γ. υποψιν και τα ηλιακα ζωδια μας εγω τοξοτρα αυτος διδυμος ωρε!!!που πας ;;;;;;;;;:nuts::nuts::nuts:
με εκτιμηση Δεσποινα κουκι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.