s
Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 42

Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?

Καλησπέρα σε ολους. Πραγματικά, δεν ήξερα πως αλλιως να διατυπώσω το θέμα αυτο. Η απορία μου, ισως ακουστεί χαζή, είναι ενας μετά τον θάνατο, συνεχίζει να 'λειτουργεί', να γίνονται προβλέψεις ή την στιγμή εκείνη πάυει? Για παράδειγμα κάπου διάβασα οτι το χρονικό με το δυστήχημα της Νταιάνα, για παράδειγμα το μεσουράνημα της ήταν στις 000 μοίρες και ο πλανήτης ¶ρης έκανε τετράγωνο με τον Κλήρο του Θανάτου. Τι ακριβώς είναι ο κλήρος του θανάτου? Ευχαριστώ πολυ.

Re: Χάρτης, "τελειώνει" την στιγμή που πεθαίνουμε?

Η Νταϊάνα από όσο θυμάμαι πέθανε στο νοσοκομείο οπου μεταφέρθηκε μετά το ατύχημα. Οπότε υπήρχε μια χρονική διάρκεια και στιγμή θανάτου δεν ήταν αυτή του ατυχήματος.
    Τώρα σχετικά με τον Κλήρο Θανάτου ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό.:embarrest

Όνομα:
    cancerian

Aγαπητοι

ο κληρος του θανατου ειναι ενας απο τους πολυαριθμους κληρους στην Αστρολογια.
    Οι κληροι ειναι σημεια , των οποιων η θεση προκυπτει απο τον συνδιασμο TΡΙΩΝ (μαθηματικο ) αλλων σημειων ή πλανητων. Των οποιων η αποσταση των δυο προστηθεται στην θεση του τριτου.

Πχ ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ:

*ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ : Asc + Σεληνη - Ηλιος.

* ΓΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ : Asc - Σεληνη + Ηλιος.

Περα απ αυτο νομιζω οτι ο φιλος θελει περισσοτερο να μαθει για το ερμηνευτικο/σημασιολογικο κομματι αυτου του κληρου...την ισχυ του...ανοχες κτλ......Κατα ποσο υπαρχουν αστρολογοι που τα προσμετρουν σε μια αναλυση ας πουμε?
    Αυτα δεν ειναι και τοσο γνωστα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    white

είναι λίγο παράξενο ποστ αλλά ενδιαφέρον ...δεν ξέρω να σε βοηθήσω ...
    θα περιμένω και γω να δω τις απαντήσεις που θα ακολουθήσουν...

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by paroulis View Post
    Καλησπέρα σε ολους. Πραγματικά, δεν ήξερα πως αλλιως να διατυπώσω το θέμα αυτο. Η απορία μου, ισως ακουστεί χαζή, είναι ενας μετά τον θάνατο, συνεχίζει να 'λειτουργεί', να γίνονται προβλέψεις ή την στιγμή εκείνη πάυει? Για παράδειγμα κάπου διάβασα οτι το χρονικό με το δυστήχημα της Νταιάνα, για παράδειγμα το μεσουράνημα της ήταν στις 000 μοίρες και ο πλανήτης ¶ρης έκανε τετράγωνο με τον Κλήρο του Θανάτου. Τι ακριβώς είναι ο κλήρος του θανάτου? Ευχαριστώ πολυ.

H πληροφορια σου ειναι λαθος . Αρχικα χαρτης που σχηματισαν ανηκει στην Αστρολογια του Γεγονοτος και δειχνει την δραση των πλανητων την δεδομενη στιγμη ελαβε μερος το ατυχημα . Εδω τα πραγματα μπορει να περιπλακουν καπως γιατι τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει καποιος ο οποιος να "κρατα" ρολοι την διαρκεια ενος ατυχηματος.

Μεσα απο το βιβλιο της κυριας Γιαννακοπουλου η οποια αναλυει το ατυχημα με βαση την αστρολογια του γεγονοτος , η ωρα του ατυχηματος γινεται στις 12.28.
    Το MC ειναι στις 16,01 του υδροχοου και οχι στις 00,00 , ο κληρος του θανατου (μεσαιωνικος τυπος) στις 16,44 της παρθενου αδυνατει να τετραγωνισει τον Αρη διοτι βρισκεται στον Σκορπιο .

Θα ηθελα να προσθεσω οτι ο κληρος του θανατου ειναι οντως μια φραση που τρομαζει , αλλα δεν θα πρεπει να παρακινδυνολογουμε .... (διχως παρεξηση )

ή λάθος διατύπωσα το ερώτημα μου, ή εχετε σταθεί περισσότερο στο κομμάτι-παράδειγμα που έδωσα με την πριγκίπισσα Νταιάνα. η ερώτηση ήταν, εκτος απο την σημασία του κλήρου θάνατου. αν παράδειγμα, πεθάνω αυριο, αν μεθαύριο μπορεί κάποιος να διαβάσει τον χάρτι μου και να λέει για παράδειγμα οτι θα εχω μια ήρεμη μέρα, κτλ ενώ εγω θα είμαι ήδη νεκρός. μπορεί να ακούγεται παράλογο. αλλά οσο πιο απλα μπορώ να το διατυπώσω, αν διαβάσω εναν χάρτι, άσχετο, κάποιου που δν ξέρω που όμως εχει πεθάνει εδω και χρόνια, θα συνεχίσει να μου λεει οτι τις επόμενες μέρες θα τα πάει καλα στα επαγγελματικά του, κτλ ή θα καταλάβω απο τις διάφορες πλανητικές διελεύσεις κτλ οτι το συγκεκριμένο άτομο είναι νεκρό. ευχαριστώ και πάλι.

ή λάθος διατύπωσα το ερώτημα μου, ή εχετε σταθεί περισσότερο στο κομμάτι-παράδειγμα που έδωσα με την πριγκίπισσα Νταιάνα. η ερώτηση ήταν, εκτος απο την σημασία του κλήρου θάνατου. αν παράδειγμα, πεθάνω αυριο, αν μεθαύριο μπορεί κάποιος να διαβάσει τον χάρτι μου και να λέει για παράδειγμα οτι θα εχω μια ήρεμη μέρα, κτλ ενώ εγω θα είμαι ήδη νεκρός. μπορεί να ακούγεται παράλογο. αλλά οσο πιο απλα μπορώ να το διατυπώσω, αν διαβάσω εναν χάρτι, άσχετο, κάποιου που δν ξέρω που όμως εχει πεθάνει εδω και χρόνια, θα συνεχίσει να μου λεει οτι τις επόμενες μέρες θα τα πάει καλα στα επαγγελματικά του, κτλ ή θα καταλάβω απο τις διάφορες πλανητικές διελεύσεις κτλ οτι το συγκεκριμένο άτομο είναι νεκρό. ευχαριστώ και πάλι.
    Αν αυτός που εξετάζει τον χάρτη δεν ξέρει ότι το άτομο στο οποίο ανήκει ο χάρτης έχει αποβιώσει, δεν πρόκειται να καταλάβει ότι το άτομο έχει αποβιώσει. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

δν είναι ομως παράξενο αυτό? κάπως αντιφατικό? ενας χάρτης, μας μιλάει για την ζωή μας, ποιος ο λόγος να "συνεχίζει" και μετα απ αυτή? δεν υπάρχει λόγος, σωστά? απ την άλλη δν είμαι μαγικό να εξαφανιστεί αλλα θα μπορούσε να δώσει κάποια 'σημάδια' πχ με θέσεις πλανητών κτλ

Όνομα:
    cancerian

Θα συμφωνησω απολυτα με τον Μιτσακο αλλα θα σου πω το εξης. Μπορεις μεσα απο απο την Αστρολογια να δεις αν ζει ή οχι το ατομο και να μαθεις πολλα στοιχεια γυρω απο τον θανατο του. ( Μην σου πω μεχρι και που ειναι θαμμενος !!! :bigsmile: ).
    Σκιαχτικο ε ????

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread