s
τονισμένοι οίκοι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

τονισμένοι οίκοι

Γειά σας!Έχω μια απορία σχετικά με το χάρτη μου εδω και πολύ καιρό. Έχω τονισμένους τον δωδέκατο(ερμής,κρόνος,πλού ωνας σε στέλλιουμ) και τον πρώτο οίκο(άρης,σελήνη,δίας,ουραν ός).Έπίσης έχω ωροσκόπο σκορπιό, επομένως 2 κυβερνήτες,άρη και πλούτωνα.Και αυτοί όμως βρίσκονται σ'αυτους τους οίκους.Τι σημαίνει αυτό?Δεν είναι κάπως αντιφατικοί οίκοι?:wondering Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: τονισμένοι οίκοι

Αγαπητό μέλος

Επειδή η ερμηνεία ενός χάρτη χρειάζεται πολύ χώρο, σε μία γενική εικόνα, θα σας πω, πως έχετε ιδιαίτερα τονισμένο το στοιχείο του υποσυνειδήτου και του συνειδητού σας. Το ότι εκεί, συμμετέχουν και οι κυβερνήτες του ωροσκόπου, το ενδυναμώνουν. Ασχολείστε κυρίως με αυτούς τους τομείς, γιατί δέχεστε πολλά ερεθίσματα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Re: τονισμένοι οίκοι

Σας ευχαριστώ κα Σίμου. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες, ίσως σε σχέση και με τους πλανήτες σ'αυτούς τους οίκους?Αυτο το στέλλιουμ στον δωδέκατο τι σημαίνει?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)