s
συναστρία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Re: συναστρία

Quote Originally Posted by mak_morfo@yahoo.gr View Post
    κατ' αρχάς μητσάκο, ευχαριστώ για τις οδηγίες.
    Καταρχήν, παρακαλώ :bigsmile:

Σχετικά πάντως με την επικοινωνία και προσβλέποντας σε μακροχρόνια σχέση, νομίζω πως δεν φτάνει από μόνη της, γιατί μπορεί να ατονήσει, θέλει και αντίθεση, νεύρο
    Ακριβώς! Θέλει αντιθέσεις και τετράγωνα! Να ξυπνάνε τα αίματα. Τα τρίγωνα σε αποκοιμίζουν, τεμπελιάζεις.

και τελικά σχετικά με τις γενικότητες που είπες μητσάκο και τα αντικρουόμενα, τελικά πότε θα λέγαμε ότι κάποιος μπορεί με ασφάλεια να λέει ότι ερμήνευσε μια συναστρία;
    είναι χαοτικό το θέμα και το ένα πράγμα είτε απαλύνει είτε πυροδοτεί κάποιο άλλο!
    Αν εξαιρέσουμε την ανικανότητα των αστρολόγων να συμφωνήσουν σε μια κοινή βάση που να περιλαμβάνει κάποιες κοινές αποδοχές έτσι ώστε να μην υπάρχουν οι τεράστιες διαφορές μεταξύ τους (και δεν αναφέρομαι στην ουσία της αστρολογίας όπου εκεί μάλλον υπάρχει κοινός τόπος, ούτε αναφέρομαι στις διαφορετικές σχολές [ινδική, κινέζικη, θιβετανή κλπ], αναφέρομαι σε διάσταση απόψεων πχ για τις όψεις: κάποιοι δέχονται έως και ...+10 μοίρες για πλανήτες και +12 για "φώτα" ), πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι η αστρολογία βασίζεται ουσιαστικά στην σύνθεση: συνδέεις δίπολα, αντιθέσεις, αρσενικάἔνεργητικά ζώδια, θηλυκά/παθητικά ζώδια, τρίγωνα, το ένα με το άλλο και βγάζεις συμπέρασμα.

Δεν υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αυτό που είναι και το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος που το βιώνει ο καθένας. Η αστρολογία δεν είναι σαν τη ζωή, είναι η ίδια η ζωή κυριολεκτικά, με τις εναλλαγές της, τα πάνω της και τα κάτω της. Δεν γνωρίζω κανένα ζευγάρι που να μην πέρασε από διάφορες φάσεις. Αυτό στο οποίο διαφέρουν όμως είναι ο τρόπος που αντιμετώπισαν την πρόκληση.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εγώ θα σου πω ότι δεν ταιριάζετε. Θα ήθελα όμως, αφού το έχεις μελετήσει, να μας πεις εσύ ποιο είναι το συμπέρασμα που έβγαλες. Όχι βέβαια με τη μορφή ...εξέτασης, αλλά με τη μορφή παρουσίασης. Έτσι έχεις και ελπίδες να πάρεις κάποια γνώμη. Διαφορετικά, ο καθένας θα έβαζε τις όψεις της συναστρίας του με κάποιον άλλον και θα ζητούσε ερμηνείες και θα αναγκαζόταν ο αγαπητός cancerian να εξηγεί τα περί μασημένης τροφής/γνώσης.
    Στα λέω αυτά επειδή εσύ έγραψες ότι το μελέτησες πρώτα
    γειά σου Μητσάκο... συγγνώμη κιόλας για το θάρρος αλλά σε όλους το ίδιο λές, ότι δηλαδή δεν ταιριάζουν... δώσε και σε κάποιον θάρρος και υποστήριξη... :embarrest (μη με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ - αστειευόμενη πάντα...) σε χαιρετώ!

Quote Originally Posted by annakriari View Post
    γειά σου Μητσάκο... συγγνώμη κιόλας για το θάρρος αλλά σε όλους το ίδιο λές, ότι δηλαδή δεν ταιριάζουν... δώσε και σε κάποιον θάρρος και υποστήριξη... :embarrest (μη με παρεξηγήσεις σε παρακαλώ - αστειευόμενη πάντα...) σε χαιρετώ!
    Πω πω κοπελια εχεις πολυ πλακα αααααχαχαχαχαχα Και μενα μου το 'χει πει . Λες να ειναι καρμικο ?
    Δεν ειναι μωρε κακος ο Δημητρης , ειναι καλο παιδι καταβαθως..

γενικοτερα ομως οι τοξοτες φημιζονται για την αισιοδοξια τους , αν μην τι αλλο .. αν δεν ειχαμε και τους τοξοτες τι θα καναμε ?

γιατί εμένα δεν μου το έχει πει??? τέλος πάντων, δε το λέω γι' αυτό... κουβέντα να γίνεται...! δε λέω ότι είναι κακοπροαίρετος άνθρωπος... προς θεού! άλλωστε δεν τον ξέρω.................................

Quote Originally Posted by annakriari View Post
    Δεν θες να λέω τη γνώμη μου, δηλαδή :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Πω πω κοπελια εχεις πολυ πλακα αααααχαχαχαχαχα Και μενα μου το 'χει πει . Λες να ειναι καρμικο ?
    Δεν ειναι μωρε κακος ο Δημητρης , ειναι καλο παιδι καταβαθως..

γενικοτερα ομως οι τοξοτες φημιζονται για την αισιοδοξια τους , αν μην τι αλλο .. αν δεν ειχαμε και τους τοξοτες τι θα καναμε ?
    Και πού το ξέρεις εσύ, έχεις χάρισμα κληρονομικό; :weird:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Παντως ο Μητσακος δεν ειναι σιγουρα απο τους πιο αισιοδοξους τοξοτες που εχω γνωρισει!:toung:

οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Παντως ο Μητσακος δεν ειναι σιγουρα απο τους πιο αισιοδοξους τοξοτες που εχω γνωρισει!:toung:

Ο Μητσάκος είναι της φιλοσοφίας και της αυτοεξέλιξης μέσω της αυτογνωσίας. Με τρεις προσωπικούς στον 9ο και στον Αιγόκερω τι περιμένεις και εσύ :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Γιάννα

Εφοσων ξερεις τα "ελλατωματα" του αιγωκερου γιατι δεν προσπαθεις να χρυσωνεις το χαπι ?Ο κοσμος δεν ειναι παντα ετοιμος να ακουσει την ωμη αληθεια,οσο δικιο και αν εχεις.Εχω χασει το δικιο μου πολλες φορες επειδη εχω ωμο και ακαπτο λογΟ. Στο λεω εγω που εχω 2 προσωπικους πλανητες στον 6 στον αιγωκερο και κρονο συνοδο με ωροσκοπο και αντιθεση με ηλιο!!!
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Θαύμα οι 3 προσωπικοί στον Αιγόκερω. Οι έχοντες γνωρίζουν. Χε.

Από εκεί και πέρα, νομίζω πως ο μόνος διασωρισμός που μπορούμε να κάνουμε με ασφάλεια μεταξύ "καλής" ή "κακής" συναστρίας, αφορά το αν μεταξύ των δύο χαρτών υπάρχουν όντως κύριες όψεις ή όχι.
    Βέβαια το τελευταίο διάστημα που έχουν γίνει πολύ της μοδός οι Βόρειοι Δεσμοί, το Βέρτεξ,η Λίλιθ, ο Χείρωνας κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, όπως επίσης και η εκτεταμένη χρήση υπολογιστικών προγραμμάτων χωρίς αντίστοιχη γνώση ερμηνείας ενός χάρτη, η κατάσταση έχει ξεφύγει λιγάκι και δύσκολα μπορεί κανείς να βγάλει άκρη, ειδικά ένας αρχάριος. Και είναι άκρως λογικό.

Σχετικά τώρα με την ανοχή των όψεων, κάτι που σωστά επισημάνθηκε από τον φίλτατο καραϊδεάλα (χεχε) Μητσάκο, ομολογώ πως κι εγώ έχω μια σχετική σύγχιση, υπό την έννοια πως αρκετές φορές βλέπω να μοιάζει να εκδηλώνεται μια όψη που παρουσιάζει κάπως μεγαλούτσικη ανοχή (πχ. 8 με 9 μοίρες). Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ίσως στη Συναστρία εν τέλει οι ανοχές να μπορούν όντως να είναι μεγαλύτερες, καθώς έχουμε να κάνουμε με μια "αλληλεπίδραση πεδίων", σε όποιο επίπεδο κι αν το εξετάσει κανείς. Και εκεί πέρα βέβαια σημασία έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό η ερμηνεία των ατομικών ωροσκοπίων των μελών της σχέσης. Αν κάποιος για παράδειγμα στο προσωπικό του ωροσκόπιο έχει πολλές συνόδους, είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεται την εκδήλωση όψεων μεγάλης ανοχής σε σχέση με το ωροσκόπιο ενός άλλου ατόμου. Αν και εδώ που τα λέμε, προβληματίζομαι πάνω σ'αυτό, αν επηρεάζεται περισσότερο ένα άτομο με "υψηλό δυναμικό" σε ένα χάρτη (δηλαδή, πολλές κύριες γωνίες) ή κάποιο με όχι τόσο έντονες τάσεις.

Εκτός αυτών, ισχύει και το πολύ απλό που επισημάνθηκε από όλους, πως το τι θεωρεί κανείς "θετική συναστρία" είναι εν τέλει προσωπικό ζήτημα, ή έστω μπορεί να αναχθεί κι αυτό στην αστρολογία. Κοινώς, ένας κλασσικός κριός μάλλον θα προτιμούσε μια συναστρία με μπόλικες αντιθέσεις και συνόδους, παρά τρίγωνα και εξάγωνα (τα τελευταία θα τον ξενέρωναν τα μάλλα), ένας κλασσικός καρκίνος μάλλον μια συναστρία με τρίγωνα και εξάγωνα (οι σύνοδοι και οι αντιθέσεις ενδέχεται να τον ταράζουν), ένας τοξότης προφανώς θα ήθελε ένα τουρλού, ένας δίδυμος θέλει τονισμένο 3 οίκο, και πάει λέγοντας.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)