- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 25
Thread: συναστρία
-
12-10-2008, 10:31 PM #1
συναστρία
καλησπέρα σε όλους! είπα να μελετήσω πρώτα καλά για να έχω "πρόσωπο" να ζητήσω διευκρινίσεις. Ως αδαής, προσπάθησα, κάτι κατάφερα και ζητώ επαλήθευση, από όποιον μπορεί:
ΖΩΔΙΑ:Ιχθύς-Καρκίνος
ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ: Παρθένοι
ΣΕΝΗΝΗ:Λεων- Αιγόκερως
ΟΨΕΙΣ: Ήλιος: χιαστί Αφροδίτη
Σελήνη: χιαστί Σελήνη
Αφροδίτη: χιαστί Ήλιος - εξάγωνο Δίας,Ουρανός
¶ρης: αντίθεση Ήλιος,Αρης -σύνοδος Σελήνη - εξάγωνο Κρόνος, Πλούτωνας
Δίας: χιαστί Ήλιος
Κρόνος: τετράγωνο Αφροδίτη - τρίγωνο Ωροσκόπος
Ουρανός: εξάγωνο Αφροδιτη
Ποσειδώνας: χιαστί Ήλιος, ¶ρης
Πλούτωνας: τετράγωνο Ηλιος, Σελήνη, ¶ρης, Ποσειδώνας,Β. Δεσμός,
εξάγωνο Δίας, χιαστί Βέρτεξ
Λίλιθ:τετράγωνο Ερμης- Β.Δεσμός
Β.Δεσμός: αντίθεση Αφροδιτη, - τρίγωνο ¶ρης, Κρόνος, Πλούτωνας, Β.Δεσμός, Ποσειδώνας
Βέρτεξ: χιαστί Ήλιος- ¶ρης - τετράγωνο Κρόνος, Πλούτωνας
ΟΙΚΟΙ: δικούς του πλανήτες έχω στον
7 Ήλιο (καρκίνο)-Ερμή (δίδυμοι) / 5 Αφροδίτη (λέων) / 4 ¶ρη (διδ), Δία (τοξ), Ποσειδώνα (τοξ)
δικούς μου έχει στον
7 κλήρο τύχης (αιγ) / 5 Λίλιθ (υδρ) / 4 Σελήνη (λέων), Ποσειδώνα (τοξ)
είναι πολλά το ξέρω, τα παραθέτω απλώς διευκρινιστικά. Πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
13-10-2008, 07:32 AM #2
Re: συναστρία
Εγώ θα σου πω ότι δεν ταιριάζετε. Θα ήθελα όμως, αφού το έχεις μελετήσει, να μας πεις εσύ ποιο είναι το συμπέρασμα που έβγαλες. Όχι βέβαια με τη μορφή ...εξέτασης, αλλά με τη μορφή παρουσίασης. Έτσι έχεις και ελπίδες να πάρεις κάποια γνώμη. Διαφορετικά, ο καθένας θα έβαζε τις όψεις της συναστρίας του με κάποιον άλλον και θα ζητούσε ερμηνείες και θα αναγκαζόταν ο αγαπητός cancerian να εξηγεί τα περί μασημένης τροφής/γνώσης.
Στα λέω αυτά επειδή εσύ έγραψες ότι το μελέτησες πρώταΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-10-2008, 12:10 PM #3
και για εξέταση να μιλάμε κανένα πρόβλημα, ισα- ίσα αγωνιώ και... χαίρομαι.
Δεν θα έλεγα ότι είναι ταιραστή σχέση, μου κάνει περισσότερο...συγκρουσιακή και εκείνο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι οι συνδυασμοί του Πλούτωνα. Λέω λοιπόν:
ΖΩΔΙΑ:Ιχθύς-Καρκίνος
ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ: Παρθένοι
ΣΕΝΗΝΗ:Λεων- Αιγόκερως
ΟΨΕΙΣ: Ήλιος: χιαστί Αφροδίτη /
Σελήνη: χιαστί Σελήνη
Αφροδίτη: χιαστί Ήλιος -
¶ρης: αντίθεση Ήλιος προσπάθειες προσέγγισης χωρις αντίκρυσμα
Δίας: χιαστί Ήλιος αισιοδοξία και τάση για υπέρβαση που περιορίζεται από την προσωπικότητα του άλλου
Κρόνος τετράγωνο Αφροδίτη: η σοβαρότητα του Κρόνου πιέζει το παιχνίδι της Αφροδίτης
Πλούτωνας: τετράγωνο Ηλιος, Σελήνη, ¶ρης, Ποσειδώνας,Β. Δεσμός:προσπάθεια υπόγειας επιβολής, ελέγχου συναισθημάτων,ακόμη και καταστροφής, Ποσειδώνας: χιαστί Ήλιος, ¶ρης παραπλάνηση, προβληματική επικοινωνία-από ποιον;Λίλιθ:τετράγωνο Ερμης- Β.Δεσμός
Πλούτωνας:χιαστί Βέρτεξ
Β.Δεσμός αντίθεση Αφροδιτη:διαφορετικές αντιλήψεις,ανειλικρίνεια αισθημάτων
Αρης αντίθεση Ήλιος σεξουαλικότητα διαφορετική απ'την προσωπικότητα
¶ρης σύνοδος Σελήνη επιθυμίες που παρασύρουν τον άλλο σε περιπέτειες
Βέρτεξ: χιαστί Ήλιος- ¶ρης - τετράγωνο Κρόνος, Πλούτωνας
¶ρης εξάγωνο Κρόνος, Πλούτωνας ακώλυτη έναση σταθερή και θετική
Αφροδίτη :εξάγωνο Δίας
Αφροδιτη εξαγωνο Ουρανός κεραυνοβόλος και σύντομος έρωτας
Κρόνος τρίγωνο Ωροσκόπος συνδυασμός κι αρμονία στην συμπεριφορά μας
Ουρανός: εξάγωνο Αφροδιτη παράφορος έρωτας
Πλούτωνας:εξάγωνο Δίας, εφαλτήριο για εσωτερική πρόοδο
Β. Δεσμός:τρίγωνο ¶ρης, δραστηριότητα και ζωντάνια
Β. Δεσμός :Κρόνος, απόκτηση συναίσθησης της υπευθυνότητας
Β. Δεσμός τρίγωνο Πλούτωνας,Β.Δεσμός, Ποσειδώνας
ΟΙΚΟΙ: δικούς του πλανήτες έχω στον
7 Ήλιο (καρκίνο)-Ερμή (δίδυμοι) / 5 Αφροδίτη (λέων) / 4 ¶ρη (διδ), Δία (τοξ), Ποσειδώνα (τοξ)
δικούς μου έχει στον
7 κλήρο τύχης (αιγ) / 5 Λίλιθ (υδρ) / 4 Σελήνη (λέων), Ποσειδώνα (τοξ)
Αυτά μπορώ "εκφράσω" δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Και για τα υπόλοιπα έχω μια εικόνα, μη σχηματισμένη όμως ακόμη. Παραπαίω ακόμη-εννοείται- στην παπαγαλία και στο ένστικτο. Πιστεύετε πως κάπου πέφτω μέσα;
σας ευχαριστώ πολύ
-
13-10-2008, 12:22 PM #4
Έκανες μια συνοπτική παράθεση της ερμηνείας των όψεων.
Αυτό όμως από μόνο του δεν λέει τίποτε, γιατί, όπως βλέπεις και εσύ, υπάρχουν αντιφατικές πληροφορίες, αν και μάλλον προς το αρνητικό γέρνουν :toung:
Πρέπει με κάποιον τρόπο να υπάρξει διαβάθμιση των πληροφοριών αρχικά.
Για να διευκολυνθείς, διάβασε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DF%E5%F2.html
και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...E9%F2-1-a.html
και τα ξαναλέμε :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
13-10-2008, 02:40 PM #5
εντάξει τα διαβάσαμε τα άρθρα .. και αν κρίνω βάση αυτών και της ερωτικής συναστρίας που προκύπτει από τον πίνακα που εβγαλα από το φόρουμ
ενώ ο ήλιος μου τετραγωνίζει την σελήνη του
κ η σελήνη μου τετραγωνίζει την σελήνη του
οψεις δύσκολες με απότελεσμα την ασυνενοησία
παρ αυτά
εγώ και αυτός είμαστε βέβαιοι πως για πρώτη φορά στη ζωή μας (σύμπερασμα μετά από 6 χρόνια σχέσης κ απο την πρώτη στιγμή ) επικοινωνούμε στον καλύτερο βαθμό που θα μπορούσαν δυο άνθωποι .. τελικά τι βάση έχουν τα τετράγωνα ... αφού το αποτελεσμά τους δεν ισχύει ??:blink:
και γενικά η ερωτική μας συναστρία έχει πολλά τετράγωνα
ρωτώ για να μαθαίνω !
φιλικά πάντα !
-
13-10-2008, 03:30 PM #6
Τα τετράγωνα δεν έρμηνεύονται ως δύσκολες όψεις με αποτέλεσμα την ασυννενοησία. Ορισμένοι για να ξεπετάνε κάποια πράγματα θα το θέσουν έτσι. Εγώ το έχω μάθει όχι σαν κάτι αποτρεπτικό και απαγορευτικό, αλλά σαν κάτι που χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί του, να μοχθήσεις για να το πετύχεις. Έτσι έχω μάθει για το τράγωνο.
-
13-10-2008, 03:37 PM #7
Πάντα λέμε ότι δεν κοιτάμε μεμονωμένες όψεις, αλλά το σύνολο των όψεων.
Οι "κανόνες" είναι γενικοί και υπάρχουν διαφοροποιήσεις. Αναφορικά με τα "φώτα", που είναι και βασικά, μπορεί να μην εκδηλώνεται η αρνητική τους όψη επειδή υπερισχύουν άλλες, μπορεί επειδή θα εκδηλωθεί στο μέλλον ενεργοποιούμενη από άλλες αστρολογικές παραμέτρους, μπορεί επειδή, επειδή, επειδή.
Μπορεί να μην είναι σωστό κάποιο στοιχείο της ημερομηνίας :unsure:
Μην είσαι σίγουρη ότι επικοινωνείτε στον καλύτερο βαθμό που θα μπορούσαν δυο άνθρωποι, γιατί απλά δεν μπορείς να ξέρεις πώς επικοινωνούν κάποιοι άλλοι. Η βάση του πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την επικοινωνία ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Τα τετράγωνα δεν είναι κατ' ανάγκη περιοριστικά. Σίγουρα όμως σε βάζουν σε διαδικασία επιλογής, σε παρακινούν. Το αν θα δουλευτεί μια κατάσταση προς το καλύτερο, άσχετα αν είναι δύσκολη, είναι άλλο πράμα και άλλο να έχεις μια δύσκολη κατάσταση και να σηκώσεις ψηλά τα χέρια και να πεις "ε, τι να κάνουμε, αφού μας έτυχε, ας το λουστούμε".
Καμία αστρολογική ερμηνεία δεν αποτελεί θέσφατο. Τάσεις υποδεικνύονται και αυτές όχι με επιστημονικό τρόπο (με την έννοια τουλάχιστον που έχει η καθεστηκυία επιστημονική λογική) :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
13-10-2008, 07:32 PM #8
-
13-10-2008, 07:35 PM #9
κατ' αρχάς μητσάκο, ευχαριστώ για τις οδηγίες.
Σχετικά πάντως με την επικοινωνία και προσβλέποντας σε μακροχρόνια σχέση, νομίζω πως δεν φτάνει από μόνη της, γιατί μπορεί να ατονήσει, θέλει και αντίθεση, νεύρο.
και τελικά σχετικά με τις γενικότητες που είπες μητσάκο και τα αντικρουόμενα, τελικά πότε θα λέγαμε ότι κάποιος μπορεί με ασφάλεια να λέει ότι ερμήνευσε μια συναστρία;
είναι χαοτικό το θέμα και το ένα πράγμα είτε απαλύνει είτε πυροδοτεί κάποιο άλλο!
-
13-10-2008, 07:36 PM #10
[QUOTE=Μητσάκος;66988]Πάντα λέμε ότι δεν κοιτάμε μεμονωμένες όψεις, αλλά το σύνολο των όψεων.
Μπορεί να μην είναι σωστό κάποιο στοιχείο της ημερομηνίας :unsure:
Μην είσαι σίγουρη ότι επικοινωνείτε στον καλύτερο βαθμό που θα μπορούσαν δυο άνθρωποι, γιατί απλά δεν μπορείς να ξέρεις πώς επικοινωνούν κάποιοι άλλοι. Η βάση του πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την επικοινωνία ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο.
ευχαριστώ για την απάντηση ..
σημ. οι ημερομηνίες είναι σωστές αν παίζουν στο 10 λεπτο οι ώρες δεν ξέρω μπορεί
σημ.2 συγγνώμη όταν λέμε επικοινωνία στον καλύτερο βαθμό θέλω να πω πάντα για αυτό που εμείς οι δύο έχουμε και όχι τι κάνουν οι άλλοι ... αυτονόητο .. εξάλου αυτό δεν έχει κλίμακα από το 1 έως το 10
φιλικά πάντα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.