s
lunar return
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Thread: lunar return

lunar return

μπορειτε να με κατατοπισετε με την επιστροφη της σεληνης...αν καποιος μετακινειται συνεχεια επειδη σπουδαζει σε αλλη πολη ....ποια πολη βαζουμε για το τοπο???

υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?οι οικοι ερμηνευονται οπως κ στο γενεθλιο??

αν δηλ. η σεληνη ειναι στο 9 οικο θα ασχολειθει το μηνα εκεινο με τα επαγγελματικα??για έγγραφα..καταθεσεις δηλ. μπορουμε να κοιταξουμε το 3 οικο κ τις οψεις??

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: lunar return

Αγαπητή tigre

Όπως σε κάθε επιστροφή πλανήτη, πρέπει να δείτε κάθε μήνα πού είστε την ημέρα της επιστροφής. Για τον τόπο εκείνο θα την σχηματίσετε.

Το θέμα της ανάλυσης διαφέρει αισθητά από την γενέθλια, αν και έχει κοινά σημεία. Συνοπτικά θα πω πως πρέπει να δείτε πού είναι η Σελήνη κάθε μήνα και τα βασικά στοιχεία, τον ωροσκόπο και το Μεσουράνημα. Όλες οι λεπτομέρειες συγκρίνονται με το γενέθλιο, ωστόσο η επιστροφή της Σελήνης έχει σχέση κυρίως με τις ψυχικές μας διαθέσεις (βασίζεται στη Σελήνη).

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή tigre

Όπως σε κάθε επιστροφή πλανήτη, πρέπει να δείτε κάθε μήνα πού είστε την ημέρα της επιστροφής. Για τον τόπο εκείνο θα την σχηματίσετε.
    sorry επειδη ειμαι αρχαρια με τις επιστροφες..δηλ εννοειτε οτι αν θελω να σχηματισω σημερα το χαρτη θα βαλω το τοπο οπου είμαι σημερα?:nuts:

η υπαρχει συγκεκριμενη ημερΑ επιστροφής??

Όνομα:
    Γιάννα

Αν για πχ εισαι τις περισσοτερες μερες στην Α πολη κανε την επιστροφη για την πολη Α.Οταν φτιαξεις τον χαρτη θα σου γραφει στις πληροφοριες την ημερα και ωρα της επιστροφης της σεληνης στην γεννεθλια θεση για τον μηνα που θελεις.Αν τυχει την ημερα εκεινη να εισουν στην πολη Β ξανα κανε την επιστροφη με την πολη Β στα δεδομενα σου.Μπορει την επιστροφη για τον εκαστοτε μηνα να την δεις5 μερες πριν ή 5 μερες μετα για πχ ,αλλα εχει σημασια που βρισκεσε την συγκεκριμενη μερα που θα γινει η επιστροφη.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Θεωρητικά, σε όλους τους χάρτες επιστροφής οι σημαντικότερες τάσεις ανιχνεύονται εκεί που οι ακμές των οίκων του ωροσκοπίου της επιστροφής συμπίπτουν με τις μοίρες ενός γενέθλιου πλανήτη. Για την ακρίβεια, σημασία δίνεται στις ακμές των γωνιακών οίκων (δηλ. 1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Δεν γνωρίζω το λόγο, ωστόσο τονίζεται πως η βασικότερη είναι η ακμή του 10ου.

Π.χ. αν έχει κανείς Ήλιο στις 10 του Κριού και το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου επιστροφής είναι στις 10 του Κριού (ή εκεί κοντά με μια μικρή απόκλιση), αυτό θεωρείται σημαντική πληροφορία. Το περιεχόμενο της πληροφορίας από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το τι είναι το ωροσκόπιο της επιστροφής (ηλιακή, σεληνιακή επιστροφή, επιστροφή αφροδίτης, κτλ.) και με το τι όψεις γίνονται συναρτήσει του γενέθλιου χάρτη.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

ωραια σας ευχαριστω
    θέλω να εξετάσω το νοέμβρη,η επιστροφη είνια 18 οκτώβρη της σεληνης αρα θα βρίσκομαι αθήνα τότε....

ο ωροσκόπος ειναι στο καρκίνο αυτο σημαίνει οτι το μήνα εκείνο θα είμαι πιο ευαίσθητη,ευάλωτη...για γραπτα εξετασώ το 3 οπως κ σε εναν γενέθλιο...?

επισης η σεληνη μου ειναι στις 21 μοιρες δίδυμοι στο 12 οικο κ ο ποσειδωνας στις 21 υδοχοος αναδρομος στον 8 οικο σχηματιζοντας τριγωνο αυτο σημαινει κάποιο γεγονός???ή οι ιδιομοιριες ειναι αναμεσα σε γενεθλιο-επιστροφης??:unsure:

Για τον ωροσκόπο συγκεκριμένα, δεν είμαι τόσο σίγουρη. Θεωρητικά, ναι, πρέπει να δίνει κάποια τέτοια τάση, ωστόσο προσωπικά δεν τον έχω παρατηρήσει να επαληθεύεται τόσο στα ωροσκόπια επιστροφής. Για το ζήτημα των γραπτών, όντως έχει σημασία ο τρίτος οίκος, όπως επίσης τι όψεις κάνει ο Ερμής σε σχέση με τους γενέθλιους πλανήτες. Γενικώς, νομίζω ισχύει η παρατήρηση πως από μόνος του ένας χάρτης επιστροφής δεν δείχνει τίποτε. Όλες οι πληροφορίες προκύπτουν από τη σχέση του με τον γενέθλιο.
    Π.χ. το γεγονός ότι η σελήνη στο χάρτη αυτό θα είναι στον 12 δεν παρέχει από μόνη της κάποια πληροφορία. Θα πρέπει να συσχετισθεί με τη θέση της στον γενέθλιο και τι όψεις κάνει εκεί, όπως επίσης αν κάνει αντίστοιχες όψεις και στο ωροσκόπιο επιστροφής.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)